10-ТОКЛАСНИЦИ - продължение

• 42 474
  • 782
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
ПРЕКРАСНА, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!
Да ти е живо и здраво момичето, и вие покрай нея! Много здраве и късмет, много приятели и много емоции!

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 19:01 от noshtna_ptica

# 106
Честит празник на дъщерята на Прекрасна, здраве и щастие на цялото семейство!
Моят да се изнесе на 18-аБсурд, никога нито ме е заплашвал, нито ме е зарадвал Joy Joy с такива мераци. Е как ще стане това, като още са ученици-ако си е тяхна инициатива? А аз да го организирам-не си го и помислям. Мен ми стига, че евентуално след като завърши няма да е при нас-тогава душа да ни е яка финансово, за да си го причинявам и предварително.

# 107
Мен ми стига, че евентуално след като завърши няма да е при нас-тогава душа да ни е яка финансово, за да си го причинявам и предварително.
Мда, така е!
Аз пожелавам на всички тинейджъри от прекрасната ни тема, един ден да имат смелостта, възможността и желанието да не живеят с мама и тати. Peace

# 108
  • There I was on a July morning
ЧРД на Прекрасното момиче.   bouquet
Сърдечни благопожелания от мен!

Аз пожелавам на всички тинейджъри от прекрасната ни тема, един ден да имат смелостта, възможността и желанието да не живеят с мама и тати. Peace
Присъединявам се към това пожелание   bouquet
Както и да сме тук и да споделим след около 2 или повече години докъде сме я докарали.

# 109
  • София
Prekrasna, честит празник на патерица   bouquet
Да ти е жива и здрава и късметлийка!   Grinning

# 110
  • Sofia
Момичета, поздравявам ви с наближаващия празник, да сте живи и здрави, прекрасно настроение и много усмивки в първия мартенски ден!   bouquet

# 111
  • гр. София

# 112
Честита Баба Марта  Hug
да си пожелаем по добро образование за българските деца

# 113
  • София
Честита Баба Марта!
Да сте бели и червени, здрави и засмени!
pinko, преди време бяха пъснали тази снимка във ФБ и някой беше проверил оргиналните издания. Оказа се, че това е фотошоп.

# 114
  • България

Честита Баба Марта!

Бъдете здрави и щастливи!

Тук мога да споделя челен опит Wink.

# 115
  • София
Честита баба Марта, мили дами! Да сте живи и здрави вие и членовете на семействата ви!

# 116
  • София и там където не се пуши
Ч Е С Т И Т А        Б А Б А         М А Р Т А
Да сте живи и здрави   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet   Kissing Heart.

Напоследък много фотошоп много нещо

# 117
  • Sofia
Честита Баба Марта!
Бели небесни мечти, червени блестящи лъчи,  утринно слънце изгрява - ново начало ти дава.

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 10:59 от DSquared

# 118
  • София

Честита Баба Марта! Пожелавам ви здраве и усмивки! А какво ще кажете за тази баба Марта? Nice, а? (както казва Коцето-Калки някъде)
Благодаря на всички за сърдечните пожелания за рожденичката!

# 119
  • През девет земи в десета

Баба Марта бързала, мартенички вързала
на момиче и кокиче, на момче и на дръвче,а аз
споделям една с вас, с пожелание за късмет Heart Eyes

Прекрасна, таЯ Баба Марта как ми тича на аватара, супер е Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт