10-ТОКЛАСНИЦИ - продължение

• 42 461
  • 782
  •   1
Отговори
# 90
  • There I was on a July morning
prekrasna, и аз не бих се съгласила на вариант за празнуване на РД в нощна дискотека. Ако имат желание, могат да изчакат още една година.
Още повече, като прочетох тези дни за наръгания боец в подобен клуб.   Confused

Дъщеря ми също си прави сметки да се изнася от вкъщи при навършване на 18, но не ми се вярва това да се случи. По мои изчисления, тя дори няма да е завършила у-ще на тази възраст. И как ще се обслужва сама, не се сещам.   

# 91
  • София и там където не се пуши
Моят не е гонен, той сам иска и има къде, при това туко що ремонтирано и дадено под наем.
При баба никой от внуците не иска, не искат и на къща, защото зимата студено и няма подходящ транспорт.

# 92
Моите мисли явно са летни, морски и топли!  Heart Eyes
И моите, и моите... Hug

# 93
  • Sofia
Записвам се за срещата, докато все още има места.  Peace

# 94
  • София

Виртуална почерпка за порасналото ми момиче!

# 95
  • София и там където не се пуши
Да ти е жива и здрава прекрасната 17 годишна дъщеричка. Благодаря за прекрасната почерпка.

Остава да ни дадеш рецептата, знам, че ти можеш   bouquet

# 96
  • София
prekrasna, Честит Рожден Ден на твоето порастнало момиче! Да е жива и здрава, и много късмет в училище и живота! Честит празник и на теб!

За срещата - Лейди сериозно ли предлагаш от 17 часа? Ако е така, може и аз да успея да се включа!  Grinning  (но нека това не е водещо при избора на време  Wink )

# 97
Ч.Р.Д. на седемнадесетгодишната девойка.
Да е здрава и много разумна.
Много успехи и сбъднати мечти.
Весел празник!  bouquet

И после да споделиш как сте изкарали рождения ден! Hug

# 98
  • София
Prekrasna, ЧЕСТИТ 17-ти РОЖДЕН ДЕН! Здраве и много успехи на девойката!

Честит празник и на теб!  Hug

# 99
  • София
.♥.Петя.♥. , за часа на срещата - имаше предложение от 17 - затова го посочих, но мисля, че от 16ч е добре , пак ще успееш - сигурна съм Wink Записвам те!  Hug

# 100
  • България
prekrasna честит празник!
Да ти е здрава и щастлива девойката, да е умна и разумна.... а ти - спокойна!  Hug

# 101
  • Sofia
Прекрасна, Честит Празник!!!
Да ти е живо и здраво порасналото момиче!
Като член на "разузнаването" Wink пожелавам несекващ стремеж към знания, много любов и успехи!!!

За срещата в неделя съм на линия Grinning

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 16:38 от DSquared

# 102
  • София
Честит рожден ден на прекрасната двойка на Прекрасна! Здрава, борбена, обичана и щастлива   bouquet

# 103
Честит празник на девойката на Прекрасна, сигурна съм, че и тя е не по малко прекрасна  smile3525
Много ми се искаше да я поздравя с една песен, от времето на моите 17  Laughing, но не ми се отдаде да я намеря - мисля ,че беше на Род Стюард- както и да е  Hug

Пожелавам й безброй прекрасни и незабравими моменти в тази страхотна възраст txtloves

# 104
  • През девет земи в десета
Прекрасна, Честит Рожден Ден на прекрасната ти дъщеричка, да е жива и здрава, да сбъдва мечтите си и по-малко да те ядосва  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт