Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 17

• 53 248
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • Neverland
Интересува ме марката Dune дали си отговаря на номерата  newsm78
http://www.javari.co.uk/Dune-Womens-Kraft-D-Boots/dp/B005A4MBKS/ … =dune+boots+women

# 211
  • София
Моля за съвет,
поръчах на 3.2. детски обувки до адреса на Г. в Англия. Няма ги и в последния им курс, който е тръгнал на 11.2. Да им пиша ли на Джаварци  Thinking  Как процедирате в такъв случай  ooooh!

Мерси   bouquet
според мен първо изчакай Г. да приключат обработката, може и да изскочат от някъде  Peace
Появиха се  newsm44
Мерси момичета, вече се бях притеснила  Hug

# 212
Не съм наясно нещо с условията относно гаранцията за най-ниска цена, та да се посъветвам: Вчера забелязах, че едни от обувките, които  получих /няма още две седмици/ са пуснати на по ниска-цена - същия модел и номер. Написах им писмо, но днес ми връщат отговор, че те проверили и тъй като не били налични в момента /а те вече са свършили/ не можело да ми възстановят разликата. Да, обаче аз си направих скрийншот на страницата и цената, номерът на обувката и датата се виждат много добре, но вчера не съм го пращала с писмото, защото смятах, че не е нужно.  Има ли смисъл да им го пращам според вас - дали някой ще обърне внимание, отварят ли линкове на снимки, прикачени някъде?

# 213
  • София
Интересува ме марката Dune дали си отговаря на номерата  newsm78
http://www.javari.co.uk/Dune-Womens-Kraft-D-Boots/dp/B005A4MBKS/ … =dune+boots+women

Отговарят си! Аз имам такива и са ми точни и много меки и удобни

# 214
  • София
Някой да има впечатления от марката Stork Steps   или по точно от тези http://www.javari.de/Damenschuhe/s/ref=topnav_sd_wmnsale_b?ie=UT … 86%26pageCode%3Dd  дали си отговарят на номера? newsm78

# 215
  • Сливен
Момичета, някой по напред в темата беше споделил тези http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__s/278-4126582-8693161/?ons … _1%26pageCode%3Dd и сега се чудя дали наистина са естествена кожа за тази цена и дали след като са с slamtex мембрана ще са водонепропускливи. Ще се радвам да споделите мнения Grinning че се колебая все още.

# 216
Боти на марката Caprice дали стават за широк крак?

Да, стават за широки крака.

Във файла за Cubanas пише не само че са умалени, но и че си отговарят. На някой явно са му били умалени, пък и това с краката и номерата е много относително. И аз чакам едни ботуши техни в събота да получа и искрено се надявам да се напъхам, макар да не тая големи надежди с моите плавници.

ПП. Обаче за 2 дена да ви изпусне човек и нямате изчитане.  Laughing

# 217
Не съм наясно нещо с условията относно гаранцията за най-ниска цена, та да се посъветвам: Вчера забелязах, че едни от обувките, които  получих /няма още две седмици/ са пуснати на по ниска-цена - същия модел и номер. Написах им писмо, но днес ми връщат отговор, че те проверили и тъй като не били налични в момента /а те вече са свършили/ не можело да ми възстановят разликата. Да, обаче аз си направих скрийншот на страницата и цената, номерът на обувката и датата се виждат много добре, но вчера не съм го пращала с писмото, защото смятах, че не е нужно.  Има ли смисъл да им го пращам според вас - дали някой ще обърне внимание, отварят ли линкове на снимки, прикачени някъде?

Simple Smile И аз прочетох за тази им гаранция с връщането, но ме е срам да им пиша и да искам да ми възстановят разлика от 10 евро. Купих си чанта, чиято цена падна  за седмица.

# 218

Simple Smile И аз прочетох за тази им гаранция с връщането, но ме е срам да им пиша и да искам да ми възстановят разлика от 10 евро. Купих си чанта, чиято цена падна  за седмица.

Пишете и не се срамувайте - това е политика на сайта, не ваше хрумване. Настоявайте да си получите разликата. И да - отварят линкове.

# 219
Ive, защо пък срам, 10 евро не са 1 евро. Пари са си.

Banshee, относно снимката, нищо не пречи да се изпрати, в момента на писане на мейла ги е имало в наличност. Нищо не губиш, ако опиташ.

Иначе аз както ги разбирам условията, трябва да ги има намалени твоя номер и цвят поръчан, независимо дали на друг сайт или в самото Джавари. Т.е. ако когато си им писала, си могла да поръчаш същите на по-ниска цена, би трябвало да ти върнат парите. Какво като са се изчерпали междувременно, ти си могла да си ги поръчаш по-изгодно в този момент, в който си им писала.

# 220
Благодаря,но докато ги видя ,38-цата свършила.    bouquet Мерси,все пак  Hug  bouquet

# 221
А проследяването какво ти изписва, поне от германия си има начин да видиш къде ти е пратката и дали е влязла в бг.
Пратките са без проследяване,обикновени.
До сега само една е пратена с dhl,но тя пътува към България,не идва при мен.Проследяването на тази поръчка ми е до границите на Германия,но и тя още не се води закъсняла

Една пратка от моите също е от немското и е без проследяване Sad Да не са спрели да пращат с DHL? От днес е пратката. Ако до утре не сложат номер за проследяване, ще им пиша мейл да ги питам. Само това липсва - да изчезнат по пътя/ в пощата/, не стига, че са скъпи обувки...

По повод на изпращането от Германия: сега говорих за една от моите пратки с DHL. От Германия пратките се изпращат по пощата и транзитното време там е между 5 и 10 работни дни. След това идват в DHL в България. За пратка с номер на DHL - Tracking Number или Sendungsnummer /не знам дали е номер за проследяване/ , изпратена на 17.2. ми казаха, че ще дойде най-вероятно на 1.3. , а е поръчана на 14-ти или 15-ти февруари /от английския сайт/.

Момичета и аз поръчах вчера едни от немския сайт,а ми е първа поръчка,затова искам да попитам до колко време се получава този e-mail с tracking number.Засега съм получила един,за който доколкото разбрах с google преводача е по-скоро за потвърждение на поръчката и трябва да получа втори с  tracking number,когато я изпратят.

# 222
Здравейте,
Искам да попитам - някой купавал ли си е обувки на тази марка: http://www.javari.co.uk/s/ref=land_brand_Penny%20Loves%20Kenny?n … y%20Loves%20Kenny
Удобни ли са (въпроса ми е по-скоро за високите токчета), качествени ли са като изработка, отговарят ли си на номерата (напр. 38 номер = 24 см, това е от досегашният ми опит с номерацията на обувките)?

# 223
Ive, защо пък срам, 10 евро не са 1 евро. Пари са си.

Banshee, относно снимката, нищо не пречи да се изпрати, в момента на писане на мейла ги е имало в наличност. Нищо не губиш, ако опиташ.

Иначе аз както ги разбирам условията, трябва да ги има намалени твоя номер и цвят поръчан, независимо дали на друг сайт или в самото Джавари. Т.е. ако когато си им писала, си могла да поръчаш същите на по-ниска цена, би трябвало да ти върнат парите. Какво като са се изчерпали междувременно, ти си могла да си ги поръчаш по-изгодно в този момент, в който си им писала.

bouquet Благодаря, точно това им написах и им пратих линка.
То не, че е кой знае каква разликата, ама ако стане-стане, да се събират за нови обувки. Laughing

# 224
Добре, момичета, благодаря ви,  осмелих се, ще опитам да си върна разликата. Simple Smile
Става дума за немското Джавари. И там ли има такова условие за гаранция? Не разбирам езика, но смятам на английски да им пиша, пък каквото-такова. Но имам въпрос: от формата за контакт има опция за няколко теми - връщания, поръчки, стоки и т.н. Коя трябва да избера?  От "returns" става ли? Много моля за помощ, за първи път ми е! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт