Тема за Иван-Вихра-Ирина

• 124 791
  • 1 571
  •   1
Отговори
# 510
Joy
Сигурно от нея е чул сравнението между чашата вино и ФБ, и книгата и приятелите. Харесал го е как звучи от нейната уста, ама как прозвуча от неговата  Mr. Green
Да , то беше голяма реплика..  Grinning Иван: "..а за мен живота е книга, ФИФА и приятели "  Grinning

# 511
Joy
Сигурно от нея е чул сравнението между чашата вино и ФБ, и книгата и приятелите. Харесал го е как звучи от нейната уста, ама как прозвуча от неговата  Mr. Green

Това съм го пропуснала, не гледах много задълбочено, телевизорът ми беше фон за други дейности Laughing

Затова пък много задълбочено мнение си си изградила, не искам да съм ти на пътя в спора, ако вземеш да се съсредоточиш в драмата Sunglasses

# 512
  • В тъмната гора.
Но не ми беше хрумвало, че мераците за голямото, весело семейство, което ходи по "екскурзии с готини хора, меен" и се забавлява не е точно негова идея и амбиция.
Ама, моля те...че той, ако не се допита до "най-добрата майка", до кого?! Laughing
Всичко в случая е в ръцете на Ирина - тя решава. В края на краищата, ако тя каже, че уважава чувствата на Вихра като майка, че е готова да даде достатъчно време на Ава, за да се почувства сигурна в тази ситуация, че действително нейното присъствие ще изнервя Вихра, а една нервна майка не полезна за своето дете, че иска да се отдръпне и т.н., мислиш ли, че Иван ще рече - "йок, няма, пък!" Laughing

Но най-вероятно в момента на Иванчо главицата се пълни с драми от рода" аз съм толкова нещастна, тя ме позори публично, аз страдам, аз съм пренебрегната, а ти...ти не правиш нищо, за да ме защитиш, ти отдалечаваш и детето си от мен, значи не ме мислиш за достойна, а аз ти поверих моите деца...."

Толкова са плоски тези сценарии, че простооо...са за домакините от Филипините по време на дъждовния сезон. Вероятно биха се вързали. Grinning

Туцка, тоя филм го гледахме при Ирина, бе - тя си вдигна чаветата и ги замъкна при новия татко, като обяви, че собственият им много грозно я обидил, даже и агресия имало...

Излишната женичка се оказа бясна селянка, изрод някакъв, дето Иванчо не я обичал от 4-5 години, пък Иринка, милинката, дето тук се превъзнасяше колко перфектно семейство има, изведнъж се оказа, че с насилник живеела.
Ми, аз викам да не чакаме Вихра да си намира нов, ми направо да отива Ава при Иван и Ирина, щото не може само едните дечица да бъдат спасени от баща насилник, пък Ава да остане с майка - идиот.
Не е справедливо някак си.

Клонка, станах ти почитател да знаеш  smile3501

# 513
  • София
Joy
Сигурно от нея е чул сравнението между чашата вино и ФБ, и книгата и приятелите. Харесал го е как звучи от нейната уста, ама как прозвуча от неговата  Mr. Green
Да , то беше голяма реплика..  Grinning Иван: "..а за мен живота е книга, ФИФА и приятели "  Grinning

А за Вихра - чаша вино и ФБ?
Така ли?

М'чи тя алкохоличка, пристрастена към интернет Laughing

Затова пък много задълбочено мнение си си изградила, не искам да съм ти на пътя в спора, ако вземеш да се съсредоточиш в драмата Sunglasses

А, как, бе, аз съм в течение на драмата, то няма начин, те текат и от душа ми сутрин тези сладури. Само интервюто не го проследих в детайли, но достатъчно, че да се светна. Аз съм умница, моля те Laughing

# 514
този развод да не е нов вид реалити /без да се обявява официално, тъй като ще се намесят от Закрила за детето ... и жална им майка/.
Ко продукция между 2 телевизии... и рекламите кога са?

# 515
  • София
...

Само да кажа, че Вихра ми е последна грижа, случаят ме потриса глобално, защото не е прецедент по нашите ширини.

Няма как да не е така - всяка ССФ уважава любовта, толерантна и широко скроена е... но дотам, до където нейния Ганьо си остава само с проточените в Елмаз лиги, безропотно си дава цялата заплата на законната леля Зеля и не би помислил да хукне след засуканата народна мома от съседния вход! Щото ако последва зова ще бъде всъщност мръсното неблагодарно копеле, което и е съсипало младостта, а тя какви възможности за брак и кариера е пропуснала...

"Толерантна"ми е любимата дума в този форум. Laughing
Опитвам се да й спретна дефиниция, но ми става много дълга и се отказвам. Mr. Green

# 516
  • София
 Имам само няколко питанки. Какво бихте казали, ако преди няколко години се беше оформил триъгълник Вихра- Кузов- жена му? Коя щяхте да  напичате любовница и коя интригантка? Какво бихте казали, ако утре Вихра заживее с някой мъж, може би трябва да се изнесе Ава някъде? И друг беше писал такъв въпрос, но никой явно не иска да отговори.
 Най- тъжното е, че един ден Ава може да прочете и чуе цялата помия, която родителите и' изляха върху другия. Вече не симпатизирам на нито един от този театър. Със сигурност съчувствам от цялото си сърце само на това малкото и невинно момиченце.

# 517
  • София
този развод да не е нов вид реалити /без да се обявява официално, тъй като ще се намесят от Закрила за детето ... и жална им майка/.
Този е едното риалити. Другото е Алисия-Николета-Божинов.
Направо язък, че Веско и женицата му нямат дете, щото сега сме просто в разкрач, а иначе щяхме да сме се разчекнали вече.

# 518
  • Варна/Лондон
...
Всъщност Вихра не дава детето при Ирина и говори лошо за нея, ето това е, което вбеси Иван.

Нормална жена не би си дала охотно детето на мащехата веднага след настъпване на травмиращото събитие - родителската раздяла! И не вярвам, че някоя нормална майка мисли по-различно...
Ами така я, като си е намерил нова любов, ще вижда детето през крив макарон. Права си е Вихра, само така! Докато не зареже флегмата, никакво виждане на детето с тая...нямам думи! Разбивачка на чудесно семейство!

# 519
  • София
Имам само няколко питанки. Какво бихте казали, ако преди няколко години се беше оформил триъгълник Вихра- Кузов- жена му? Коя щяхте да  напичате любовница и коя интригантка? Какво бихте казали, ако утре Вихра заживее с някой мъж, може би трябва да се изнесе Ава някъде? И друг беше писал такъв въпрос, но никой явно не иска да отговори.
 Най- тъжното е, че един ден Ава може да прочете и чуе цялата помия, която родителите и' изляха върху другия. Вече не симпатизирам на нито един от този театър. Със сигурност съчувствам от цялото си сърце само на това малкото и невинно момиченце.
Вихра - любовница.
Интригант - според обстоятелствата. Не е задължително една любовница да е интригантка.

Ава е потърпевшата. Големият губещ в цялата схема. Това е.

...
Всъщност Вихра не дава детето при Ирина и говори лошо за нея, ето това е, което вбеси Иван.

Нормална жена не би си дала охотно детето на мащехата веднага след настъпване на травмиращото събитие - родителската раздяла! И не вярвам, че някоя нормална майка мисли по-различно...
Ами така я, като си е намерил нова любов, ще вижда детето през крив макарон. Права си е Вихра, само така! Докато не зареже флегмата, никакво виждане на детето с тая...нямам думи! Разбивачка на чудесно семейство!

Чудесните семейства не се разбиват току-така.
Детето не е средство за наказание, то има нужда от двамата си родители, нечовешко е да бъде прекъсната насилствено връзката с баща му.

# 520
  • # супернатурална #
Клонка разби защитата още преди да се е запознала с всички доказателства по делото  Laughing

А за Вихра - чаша вино и ФБ?
Така ли?

Така, така.

Андрей ще се спука от яд, че не се е сетил за такова шоу. Като казах "Андрей" как мислите че  ще завърши сблъсъка межди него и Ирина? Кой от двамата ще предпочете Иван?

# 521
  • София
Като казах "Андрей" как мислите, как ще завърши сблъсъка межди него и Ирина? Кой от двамата ще предпочете Иван?
Зависи кой ще забременее пръв Grinning

# 522
  • София-Лагера
А къде е мъжът на Ирина?
Няма ли да го поканят и него при Карбовски? Mr. Green
Клонка Peace

# 523
Клонка, и аз заставам зад мнението ти  Peace.

# 524
  • София
А къде е мъжът на Ирина?
...

Благодарен е, че Иван му гледа децата и прави Иринка щастлива, вероятно...

Общи условия

Активация на акаунт