ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 52 845
  • 782
  •   1
Отговори
# 495
Мерси! А защо на някои теми липсва бутон Отговори?

# 496
 Tired искам да си блокирам акунта, писали са от моя... подозирам измама, толкова ли не могат да си направят регистрация, че са ми разбили паролата  Crossing Arms сега... аз, трябва нова да си правя...

# 497
Estelle, или са заключени, или подфорумът, в който се опитвате да публикувате е с рестриктиран достъп за новорегистрирани потребители.

катрина, сменете си паролата.

# 498
не мога, сменена е - опитах. Блокирайте го вие.

# 499
активните менюта на подфорумите/бременост...,заа бебето..., /падащи менюта май се казват/ ми се появиха вертикални и ми пречат да стигна до първите редове от обновени мнения
опера е браузъра

Коя е версията на Опера? Направихте ли скрийншот?

Пак изчезна бутончето "ново". Защо периодично ми изчезва?

Това трябва да е отстранено като проблем.

Tired искам да си блокирам акунта, писали са от моя... подозирам измама, толкова ли не могат да си направят регистрация, че са ми разбили паролата  Crossing Arms сега... аз, трябва нова да си правя...

Паролите при нас се съхраняват в криптиран вид и няма начин да бъдат "разбити".
Вариантите някой да се е логнал с Вашия акаунт са:
1. Да е налучкал паролата
2. Да сте се логвали от компютър, който се ползва и от други хора и да не сте излезли от профила си

Погледнете профила и вижте дали записания в профила мейл е Вашият.
Ако мейлът е Вашият, излезте от профила и използвайте линка "Забравена парола".

# 500
  • в огледалото на живота
Как да поставя текст в подписа си в страни от него

# 501
Това ли искате да постигнете?
В подписа текстът ще е по-близо до картинката.

''Да се бориш със себе си е най-трудната борба, да победиш себе си е най-сладката победа''!

Изображението обаче е по-голямо от допустимия размер на подпис - подписът е до 200 пиксела във височина, а картинката е 226.
Може да оразмерите картинката и да преместите и "лентичките" до нея.

Копирайте и поставете следния код

Код:
[table][tr][td][img width=266 height=200]https://cdn.bg-mamma.com/P58l/f49b18e1.jpg[/img]
[/td][td]''Да се бориш със себе си е най-трудната борба, да победиш себе си е най-сладката победа''!

[img]https://tick.bg-mamma.com/97672[/img]
[img]https://tick.bg-mamma.com/99247[/img][/td][/tr][/table]

Ще изглежда така, но в по-стеснен вариант.

''Да се бориш със себе си е най-трудната борба, да победиш себе си е най-сладката победа''!

# 502
  • в огледалото на живота
Mamma благодаря!

# 503
  • Добрич
Някъде съм срещала,но не мога да го намеря,правило/забрана по повод на публикуването на 3-4 мнения непосредствено едно след друго,в една тема,от един потребител. Може ли да ме насочите?
Благодаря

# 504
Искам да бъдат изтрити всичките ми мнения,публикувани досега заради съображения за сигурност. Ако не е възможно искам да бъде блокиран акаунта ми. Мерси

# 505
Цитат
Редакцията и триенето на стари съобщения не се поощрява, тъй като това може да изкриви представата за постингите на други потребители в същата или други теми и да представи техните реакции в погрешна светлина.

При желание на потребител да бъде изтрит профила му, не се изтриват направените през този профил публикации.
Не се трият стари публикаци по желание на потребител (независимо дали желае да бъдат изтрити 1, няколко или всички публикации, които е направил). По изключение може да се изтрият публикации, които нямат последващи отговори, не са цитирани и по никакъв начин не влияят на дискусията в конкретната тема.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23317.0

# 506
Здравейте!
Имах малък спор с администратор TATTI.

След всичко това когато вляза в сайте Ви, Mozila  се рестартира- само от Вашият сайт ми се случва, с никой друг сайт нямам такъв проблем.

Ако това се дължи на настройки, направени от Вас, моля да ги промените.

Ако се дължи на мои настройки, моля да ми укажете помощ как да се справя с проблема.
Предварително благодаря.
Светла Христова

# 507
След всичко това когато вляза в сайте Ви, Mozila  се рестартира- само от Вашият сайт ми се случва, с никой друг сайт нямам такъв проблем.

Погледнете дали ползвате последната версия на Mozilla.
Един от стандартните методи за поправяне на една програма е нейното деинсталиране и инсталиране наново. Неудобството от загуба на лични настройки в браузъра може да премахнете с програми като безплатната MozBackup (с нея се записват и връщат персоналните настройки). Ще се запази информацията която отменете:

# 508
Здравейте!
Имах малък спор с администратор TATTI.

След всичко това когато вляза в сайте Ви, Mozila  се рестартира- само от Вашият сайт ми се случва, с никой друг сайт нямам такъв проблем.

Ако това се дължи на настройки, направени от Вас, моля да ги промените.

Ако се дължи на мои настройки, моля да ми укажете помощ как да се справя с проблема.
Предварително благодаря.
Светла Христова

Аз имах същия проблем до преди седмица две. Деинсталирах Мозила и отново я инталирах /последната версия/ но пак ме изхвъляше  ooooh! Така няколко пъти и накрая си инсталирах по-стара версия и за сега проблеми нямам  Flutter

# 509

Погледнете дали ползвате последната версия на Mozilla.
Един от стандартните методи за поправяне на една програма е нейното деинсталиране и инсталиране наново. Неудобството от загуба на лични настройки в браузъра може да премахнете с програми като безплатната MozBackup (с нея се записват и връщат персоналните настройки). Ще се запази информацията която отменете:

Направих го венага щом стана проблема.
Няма промяна.

Общи условия

Активация на акаунт