Hart of Dixiе

• 60 291
  • 762
  •   1
Отговори
# 255
E , ама защо Джорджи да е дървен адвокат  Laughing , според мен е далеч от това клише , най - малкото ходи в офисчето си по тениска (то с какво ли друго в Алабама  Wink) . Симпатизирам и на него , умен е ,забавен по- свой си начин (дори с непохватността си) , пее караоке ......дано стане нещо с фризьорката , момата ми е симпатична , а и ще подразнят Уейд .

# 256
Ако си карат по дълбокия, удобен сюжетен коловоз, най-вероятно, но няма да им се разсърдя.

Сега, докато търсех промото за новия епизод, попаднах на разни спойлери какво ще се случва до края на сезона... И да си призная честно малко ме изненадаха, очаквах да са по праволинейни... А пък то...

Скрит текст:
За ентусиастите на тема Джордж-Тенси там ще има развитие. Ще се породи напрежение между Джорджи и Уейд и по тази линия. Но Скот Портър казва, че в крайна сметка Джордж ще се чувства щастлив и доволен, че новата жена в живота му ще изкара у него черти, които не е подозирал, че притежава. Доста е вероятно тази нова жена да е именно Танси. В даден момент Джордж ще отхвърли Зоуи с думите "Не можеш да идваш сега и да очакваш от мен да захвърля всичко.", показвайки неговото развитие в една по-егоистична, но здравословна посока. (Това последното е мой свободен превод на интерпретациите на актьора.)

Колкото до наша докторица-овчица за нея сценаристите са приготвили още един нов потенциален любим (никъде не издават обаче кой актьор ще го играе, поне засега). Ще се яви около 13-14 серия, ще се казва Джонас, хирург, който си идва у дома в Блубел за малко. Ще го играе лошо момче и веднага ще си хареса Зоуи. Как ще се справи тя с още един, трети мъж в живота си, засега можем само да гадаем.

Яко ви спойлирах днес, за което се извинявам, ако някой не обича... Ще продължавам да следя клюкините и ако сте ок, ще ви споделям пак.

# 257
E , ама защо Джорджи да е дървен адвокат  Laughing , според мен е далеч от това клише ........

Абе така си е, ама на фона на потните плочки на Уейд и татуировките на Лавон, някак най-праволинейно и "зубърски" стои  hahaha

Току виж,
Скрит текст:
като го обвържат с Танси,
разчупил малко гипса...

# 258
А много хубаво ни наспойлерира  Laughing.  Всичко ме хареса.

Тенси май беше оправила пораженията по прическата на Джордж. hahaha

# 259
  • Варна
Каквото и да направи Джордж няма да ми стане интересен. Нещо не ми въздейства. Не си го представям раздвижен. Rolling Eyes

Jaded , относно спойлера - база за още сезони, че наличните комбинации ще се изчерпат. Laughing

# 260
# 261
О, всичко много ми харесва, благодаря, Jaded.  Grinning

Каквото и да направи Джордж няма да ми стане интересен. Нещо не ми въздейства. Не си го представям раздвижен. Rolling Eyes

И аз така, мазнее ми и това е, иначе е симпатяга като поведение.

ПП О, неееее!  hahaha hahaha hahaha

# 262
Уилсън е супер Ванила Айс  hahaha.

# 263
И на мен Джордж ми е много безинтересен и безличен Rolling Eyes Даже и като визия не ми допада.
Друго си е да оплакнеш око с Уейд  Whistling

# 264
  • София
Каква е тая глупост бе hahaha

# 265
Филм за личната драма и духовното израстване на една личност!  hahaha

# 266
Jaded благодаря ти за спойлерите, аз предпочитам да знам всичко в аванс. Абсолютно подкрепям мнението си за Джордж - смотаничък е. А Зоуи се надявам, че ще постъпи по най- правилния начин след новите интриги, които й предстоят.

Скрит текст:
И аз смятам, че няма кой знае каква любов с Джордж. Да му каже да ходи по- други жени и да изживее свободата си, да се отърси от дългогодишната си връзка пък тогава да отиде при нея- никоя влюбена жена не постъпва така.Просто това е поредното доказателство, че тя не знае какво иска и Джордж ще е много прав да й каже, че не може да го иска само когато на нея й е удобно. Сигурна съм, че в дадем момент от филм, че имат връзка, но засега ще е глупаво да се развива каквото и да било там. А Уейд симпатягата ако му се наложи два фронта да защитава, хем бившата хем настоящата ще се стигне до бой усещам  Laughing

# 267
  • София
Чак сега изгледах предишната серия, подсетена от новата.
Светещи гащи, ще падна бе hahaha

# 268
А мен флаш-моб-ът ме изкефи Simple Smile
Забавляват се хората.

# 269
Забравих, че днес има епизод.

Общи условия

Активация на акаунт