Монодиета - част 6

• 34 264
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте ,момичета,
аз хич не съм моно.Не мога да изкарам и един моно-ден .За това мисля да се върна към Системата-60.Много ми хареса атмосферата тук в темичката,но за съжаление това не е моята диета. Tired

Аничка никой няма да те агитира да останеш на тази диета мила така че смело изпробвай нещо друго. Винаги ще имаш нашата подкрепа и пиши и при нас да споделиш резултата си  Hug Hug Hug

# 166
Здравейте момичета, и аз като вас бавно но славно продължавам въпреки незадоволителният резултата-за протокола-67,200кг.Вчера ме домързя да ходя на пазара и да търся тиква ,че и да я пека и днес съм на салата-домати и краставици. Обаче в събота хич не ме мързеше и ходих на шопинг- та си купих супер готина дънкова пола и днес на работа си се фръцкам с нея.

# 167
qvili със здраве да си носиш поличката  Hug Hug Hug
Анитка жалко че ще ни напуснеш но щом това не е твоята диета редно е да опиташ и други.
Аз съм режимна до сега 2 ябълки нищо друго.
Кой наготви доматената супа да каже яде ли се това нещо  newsm78 newsm78 newsm78

# 168
.......
Кой наготви доматената супа да каже яде ли се това нещо  newsm78 newsm78 newsm78

Аз от вчера си я ям...Предполагам, че някой с по-добри кулинарни умения, ще я направи по-вкусна, но и така я бива...Довечера пак ще си правя, че почти я привърших и смятам да сложа повече зеленчуци, защото сега сложих само броколи и карфиол+чушките и доматите, разбира се. Важното е, че никой в къщи не проявява интерес към нея...което не знам дали говори добре за вида ѝ, защото не посмяха и да я опитат! Laughing
qvili, със самочувствие да се фръцкаш...
Анита, успех, което и да избереш и наистина ще се радваме да се похвалиш с добрия резултат скоро! Hug

# 169
  • София
Аз сутринта забравих да се извиня на всички, ако с нещо някой съм засегнала. Всички много ви харесвам и се надявам да продължаваме да се поддържаме в добро или лошо  Hug
Аз все още не съм яла, защото не ми остана време преди това, а сега нямам настроение да си изям дори двете яйца, довечера едва ли ще хапна пак нещо.
Да, вчера беше прошка, но някои хора, може би, не само че не са искали прошка, ами продължават да бъдат злобни. Тези пости са мисля, не само да правим физическо въздържание, но и морално или духовно, незнам точно кое е по-правилното. Та аз си мисля, че по-добре е да бъдем смирени и добри, отколкото да постим, а пък в душите си да таим ненавист и злоба. Както и да е, извинявам се за офф-а, ама наистина много се разстроих днес  Sad.
qvili, честита ти поличка, със здраве и лекота да си я носиш  Hug
Пожелавам ви успешен завършек на деня Hug

# 170
sofy злобари ще си има навсякъде. Човека неможеш да го промениш и да искаш той се ражда такъв или е добр или  е лош. Каквото и да е гледай си напред и да не ти пука  spoko spoko
marini и аз смятам да и сложа повече зеленчуци ама моят мъж каквото е прасе надали ще е благосклонен да ми я остави само за мене  Joy Joy Joy Joy

# 171
....................................... ама наистина много се разстроих днес  Sad.
...................

Мила аз съм разбрала едно нещо със сигурност:
Единственото за което наистина си струва да се ядосваш е семейството ти. Останалите неща - работа, проблеми с недоброжелатели и т.н. изобщо не си струва да им отдаваш внимание и значение.
Въпреки че най големите ни ядове идват от служебните ангажименти и си мисля че и при теб се късае за нещо такова - просто ги отмини. Нито един проблем не е неразрешим - стига да си в кондиция да помислиш за решението му.  Hug Hug Hug

# 172
Ani, минавай оттук, за да споделяш, аз също вече не съм моно. Днес съм на зеленчуци и телешка домашна наденица.
Явили, браво, мила Simple Smile
Мими, благодаря.
Софи, аз исках да постя, но малко трудно, защото исках да го направя не за отслабване , а чисто религиозно, но мъжът ми няма как да издържи без секс, за алкохол аз мога и да не пия, но тази част ще е трудна. Много обичам семейни празници. Simple Smile

Мими, забравих да спомена, аз съм правила доматена супа по следния начин. Може леко да задушиш в масло чесън и лук, аз го правя във вода. След омекване  слагаш доматена консерва, домашно производство.
Слагаш подправки сол, пипер, сух магданоз, чубрица. Като изстине го пасирам. След това минавам през цедка, заради семките. Гарнирам с кисело мляко, за да не е растителна сметана. Става много хубава.

# 173
Добър ден и от мен. Утре ще се изтегля, защото днес забравих, а се тегля сутрин. Не съм готвила доматената супа.
А колкото до каръшкия февруари  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 иде ми да си разбия главата в някой остър ръб.

# 174
Добър ден и от мен. Утре ще се изтегля, защото днес забравих, а се тегля сутрин. Не съм готвила доматената супа.
А колкото до каръшкия февруари  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 иде ми да си разбия главата в някой остър ръб.

ще се присъединя към желаещите да си разбият главата да ти кажа
обаче се успокоявам че му се види края  Hug Hug Hug Hug

# 175

Софи, аз исках да постя, но малко трудно, защото исках да го направя не за отслабване , а чисто религиозно, но мъжът ми няма как да издържи без секс, за алкохол аз мога и да не пия, но тази част ще е трудна. Много обичам семейни празници. Simple Smile

Чикаго значи не си го искала достатъчно. За мен лично това не е оправдание. Постя си независимо от това дали мъжо ще издържи или няма да издържи без секс проблема си е чисто негов. А щом имам желание и воля той на сто процента се съгласява с мене, независимо от неговите желания и ме подкрепя за да са ми по лесни постите. Никой не е умрял без 40 дена секс.
Мерси за рецептата но млякото вече е забранено в постите  Laughing Laughing Laughing
Кет ще се разрешат нещата не ги мисли много много.  Hug Hug Hug

# 176
  • София

ще се присъединя към желаещите да си разбият главата да ти кажа
обаче се успокоявам че му се види края  Hug Hug Hug Hug
Дидка, Чикаго, Мими, много благодаря за хубавите и насърчителни думи  Hug
Моля ви се, никой няма да си разбива главата. Дидка много хубаво го е написала в поста си към мен  Peace И аз си казах, "кой каквото прави, на себе си го прави". аз добре съм се държала с тези хора, а това, че те така отвръщат си е тяхна работа. И както се казва "да си гледат работата", а аз вече си имам едно наум.
Утре сигурно ще имам -1. Някой беше писал, че от нерви и ядове се отслабва, е така си е явно. Но жалкото, че това трябва да е цената.

# 177
Mimi,  много си права за секса. Хората около мен, които постят си пият, пушат, правят секс, но са на пост, т.е. само яденето. Аз това не го разбирам или го правиш, или не го правиш. Те го правят с цел отслабване, а не с такава каквато е и целта. Аз съм постила Великденските, те са най-дългите доколкото знам и не съм имала проблем. Тогава даже и не се целувах Simple Smile Ама бях студентка Simple Smile Гаджето тогава учеше в друг град, та се издържа Simple Smile
Цитирам от един сайт за православие:
"Истинският пост е свързан с молитва, покаяние, въздържане от страсти и пороци, изкореняване на лошите дела, прощаване на обидите, въздържание от съпружески живот, изключване на увеселителни и зрелищни мероприятия, дори гледане на телевизия.

Постът не е цел, а средство за смирение на плътта и очистване от грехове. Без молитва и покаяние постът се превръща само в една диета."
Иначе за млякото може и да не го слагаш, само доматена супа, става много бързо и приятно на вкус.Simple Smile

# 178
Леле, Моно-мацки, вие които постите, ще ме уморите! Направо ви се възхищавам, не знам как ще издържите.
Лично аз съм постила една година и то стриктно. Бях си навила че така ще е.
Не изпитах удовлетворение и установих, че не това е моят начин. Намерила съм някаква алтернатива но как да е.
Та исках да кажа, че при моно диетата не знам как я съчетавате с постите, т.е. намирам го за чист глад.Абсолютен.
Желая ви успех и вдъхновение.

А установих, че аз при МЦ не мога да свалям. Не мога и да задържам, макар че сега се справих доста по-добре. Имаше и празници де. Но днес вече съм стриктна и така ще е.

# 179
  • София

Чикаго значи не си го искала достатъчно. За мен лично това не е оправдание. Постя си независимо от това дали мъжо ще издържи или няма да издържи без секс проблема си е чисто негов. А щом имам желание и воля той на сто процента се съгласява с мене, независимо от неговите желания и ме подкрепя за да са ми по лесни постите. Никой не е умрял без 40 дена секс.
Мерси за рецептата но млякото вече е забранено в постите  Laughing Laughing Laughing
Кет ще се разрешат нещата не ги мисли много много.  Hug Hug Hug

Този религиозен пост не е за мен - без секс 40 дена е такова нещо не бих си причинила  Joy

Общи условия

Активация на акаунт