Монодиета - част 6

• 34 334
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
  • София
и аз май ще се пришия към лунната фаза..хем,че не е пълна луна..
повече се активирам за предстоящото пълнолудие.
хм,и аз не съм по заместителите..ако ще е гарга,да е рошава...
мимс,ти постиш ли?и монодиетуваш ли?
някой върти ли моно дните на 90-дневната?

Аз въртя монодните на 90-дневната. Вчера бях на месо, а днес съм на ориз или поне такъв е планът.
Засега съм минус 2,5 за една седмица. Ама аз в началото винаги бързо свалям 3-4 килограма.
Утре лунният май ще го пропусна - това  с целодневното гладуване не ми се получава. Ако не ям по цял ден винаги омитам хладилникът вечерта. 

# 241
stassimira,страхотен резултат!  bouquetа ти колко имаш да сваляш?сигурно те има в табличката..
то и при мен лунният ,ще да е плодово-зеленчуко-ядков..

# 242
mimi_msm ,и аз съм против заместителите,натуралното,вредното и забраненото си е друго Grinning.Ти да не си скорпион бе мила?Щото  тъй  пишеш,все едно моите мисли изказваш.И аз от тез уста дето не мога да ги затварям си патя,ама на стари години не се променям за кефа на никой.
 Инка,аз въртя такива дни,омазвам ги понякота ,но продължавам напред..ако искаш прикачай се,ама ти с тез пости ..
stassimira , ти сутрин плод ли ядеш или как?!
 Отивам да си гризкам морковите аз..

# 243
МЕЦАНКА 2610,прикачам се.какъв ден си днес?с моите пости е най-добре това редуване..и за протеините има какво,хем,че ако мога само на зеленчуци в този ден-ехеее...
ти хапваш ли плодове?
аз може би ще ,ако заумирам от глад-ще съм по ори за плодовете..
после моно вечеря.
а стопли ли се ,ми се иска и д-р гайдурков един курс..
и житото не ми е отпаднало,но варненското гости,го срути..
то голяма програма начертах,ако я и изпълня..ехе..
ще ви черпя на срещата и "ода на радостта"ще ви пея..

# 244
Сладурки, благодаря ви за топлите приветствия в групата! Наистина усещам, че тази групичка има дух и хъс да успее! Аз да ви се оплача, станах в много добро настроение, вчера успях цял ден на зеленчуци и днес вече съм се настроила аз как ще се претегля и кантарът ще ме зарадва с 66, и що да видя - 67.1  Sad Cry не съм мръднала нито грам от вчера сутрина !!! #Crazy Е кажете на какво прилича тая работа?? Днес съм на яйца, дано поне утре има някакво раздвижване!
Хубава и усмихната сряда!  Hug Hug Hug Hug

# 245
Мецанке стрелец съм. Обичам да си стрелям кво да са правя. И аз от голяма уста все патя и тия дето не ме познават добре бягат надалече и не щат да се опознаваме  Joy Joy Joy Joy Както казва детето мамо не са те виждали ядосана  hahaha hahaha hahaha Но пък има такива дето много ма обичат щото им казвам истината а не лицемернича.  spam2 spam2 spam2 И от зодията ли от какво ли  много много съм лакома  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Днеска си изръбах прясното зеле с една филийка черно хлебче /ох то силно казано филийка/  #Crazy #Crazy #Crazy останах гладна но няма да ям повече. Утре ще се наливам с фрешове. Кой освен мен постеше  newsm78 newsm78 newsm78 малиииии от това недохранване и паметта ми отслабна  hahaha hahaha hahaha hahaha
О не се тревожи Даниеле от 68 неизвестно как два дена бях 70 но днеска пак 68 щото много се идосах на кантаря и той се уплаши. Утре ще е друго мила давай напред това да не те отчайва. Hug Hug

# 246
не се отчайвай!
може би трябват дни..
аз самата съм от тези,на които резултат се отчита рязко след 5-7 дена..
пренебрегни го за кратко кантара.дано не изживяваш разочарованието му в мой стил.вместо да се нахъсам,аз ям от мъка и яд по него.. Embarassed
я си казвайте поименно зодиите за отчет! Hug

# 247
мимс,аз постя с теб!и правя планове,че през постите ми е най-силният и сериозен период..

# 248
Охх дано сте прави!  Grinning Че и аз имам склонност като кантара не дава промяна, а знам че съм си спазвала стриктно нещата да се ядосам и напук да наруша всичко!
Иначе съм водолейка  Grinning Grinning Hug

# 249
Близначка  Laughing

# 250
мимс,аз постя с теб!и правя планове,че през постите ми е най-силният и сериозен период..
Мен вчера ме отчая тука една жинчка дето ми каза че в постите ще напълнея. Че викам от кво ще кача бе сладко не кусвам щото има мляко дрънта брънта може само малко медец да си хапна да не ми падне кръвната захар и това е. Хляба го избягва, тестяно не ям е от кво ще надебеля  newsm78 newsm78 newsm78 та много се замислих. Все още има какво да си готвя от постното дано да успея по дълго време.

# 251
аз при нужда от сладко ям-локум,халва,тахан с мед,правя си течен шоколад постен..
при коледните дебелея-но филия след филя с маргарин и пържени картофи..
великденските се стремя към суровоядство ,а в студа на варива..
зависи единствено и само от теб! Hug

# 252
аз при нужда от сладко ям-локум,халва,тахан с мед,правя си течен шоколад постен..
при коледните дебелея-но филия след филя с маргарин и пържени картофи..
великденските се стремя към суровоядство ,а в студа на варива..
зависи единствено и само от теб! Hug
И аз така си помислих ама да питам по опитните и тия дето са постили. Много казват че от тия се сваля защото има повече какво да се яде а от коледните се дебелее. Маллиииииии Сън хич не съм се сетила за локум знаеш ли откога не съм яла такова чудо  Laughing Laughing Laughing Laughing о в най скоро време ще си взема.

# 253
  • София
stassimira , ти сутрин плод ли ядеш или как?!
 Отивам да си гризкам морковите аз..

Ям плод но не винаги - обикновенно го забравям защото много мразя да закусвам.
stassimira,страхотен резултат!  bouquetа ти колко имаш да сваляш?сигурно те има в табличката..
то и при мен лунният ,ще да е плодово-зеленчуко-ядков..

Искам да сваля 10 или поне това ми е началният сремеж ако успея и повече например 13 ще е най-добре. Но сега се стремя да стана отново 60 килограма колкото бях преди да забременея. Аз качих доста през бременността и за мой ужас качих още 5 килограма докато кърмех - просто така ми се отразиха хормоните. Миналага година свалих 10 и сега още толкова ми остават.

# 254
  • София
МЕЦАНКА 2610 и аз на 90 дневната малко си разменям дните - вторник трябваше да ми  еплодов но понеже знаех че задължително ще се яде месо този ден - бях на такова "културно мероприятие" и пропуснах въглехидратният в понеделник и го направих плодов.

Аз и миналта година правих 90 дневната с доста прегрешения и прекъсвание но като цяло за 3 месеца свалих 10 кг. А в тези 3 месеца около 20 дни съм почивала и не съм била на диета. Но пък ходих на фитнес 2 пъти седмично.
Сега също гледам да спортувам -имам си велоергометър и сутрин като стана въртя по 20 мин - това като за начало после мисля да мина на 30-40мин.

Общи условия

Активация на акаунт