Монодиета - част 6

• 34 358
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

diana_m,страхотно стихотворение Peace  bouquet Hug

# 316
Добро утро,

Диди страхотна си  Hug Hug Hug истинска поетеса.

# 317
  • София
Честита Баба Марта!!!
Бъдете здрави, румени и засмени. И нека Баба Марта да ви донесе осанка снажна  Hug
Дидка,  Hug Страхотно стихче си измислила, браво на теб.
Аз за днес още незнам на какво ще съм - кис. мляко или плодове, това имам тук в хладилника.
Аз пък утре заминавам с домочадието на ски в Банско. То май само аз ще покарам де. Обещавам в местните механи да съм само на салатка Simple Smile

# 318
Благодаря момичета,

Анитка, Мимс, Мецанке  Hug Hug Hug
много хубави мартенички момичета  Hug Hug Hug

Някак си този първи март ми е много специален, тази година също, изпращам с намръщено лице стария месец и с прегръдка посрещам март, през който очаквам само позитивни мисли и случки. Искрено го пожелавам на всяка една от вас. Този форум ме събра със страхотни хора, които ми станаха много скъпи и вече на срещата не гледам като на модно ревю където да покажем коя колко е свалила, а на среща с добри приятели, на приятна раздумка и ...... изобщо това е моя начин да ви кажа, че станахте много скъпи на сърцето ми и сте чудесни хора.
Всяка от вас притежава нещо специално за мен и без която и да е от вас темата ще е някак празна. Имаме различни виждания относно храната, живота, думите и мислите, но всички сте специални и страшно много ми помагате за да достигна желаното от мен за което искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ.

# 319
  • София
Благодаря момичета,

Анитка, Мимс, Мецанке  Hug Hug Hug
много хубави мартенички момичета  Hug Hug Hug

Някак си този първи март ми е много специален, тази година също, изпращам с намръщено лице стария месец и с прегръдка посрещам март, през който очаквам само позитивни мисли и случки. Искрено го пожелавам на всяка една от вас. Този форум ме събра със страхотни хора, които ми станаха много скъпи и вече на срещата не гледам като на модно ревю където да покажем коя колко е свалила, а на среща с добри приятели, на приятна раздумка и ...... изобщо това е моя начин да ви кажа, че станахте много скъпи на сърцето ми и сте чудесни хора.
Всяка от вас притежава нещо специално за мен и без която и да е от вас темата ще е някак празна. Имаме различни виждания относно храната, живота, думите и мислите, но всички сте специални и страшно много ми помагате за да достигна желаното от мен за което искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ.

Дидка, БЛАГОДАРЯ за хубавите думи. И аз много ти БЛАГОДАРЯ за стимулите, които ни даваш всеки ден, било с картинки, било с думи  Hug

# 320
Дидка, БЛАГОДАРЯ за хубавите думи. И аз много ти БЛАГОДАРЯ за стимулите, които ни даваш всеки ден, било с картинки, било с думи  Hug

радвам се на успехите на всяка една от вас и ще се радвам да се срещнем всички  Hug Hug Hug

# 321
Честита Баба Марта! Да сте здрави и засмени.

Пожелавам ви да станете такива

# 322
Бъдете здрави! Това е най-важното...Всичко останало ще се подреди, когато му дойде времето!
Дидка, прекрасни думи! Сигурна съм, че си много позитивен човек и ти желая скоро да постигнеш това, към което се стремиш, за да е пълна хармонията ти!

За всекиго по нещо...

# 323
 Дидка,чудесни думи,благодаря ти!Ти си невероятна! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Благодаря и на всички,който ни поздравиха за празника!

# 324
Дидонче  smile3501 smile3501 ма то много ти се отдава дар словото. Прекрасни думи.
И аз благодаря на всички ви без вас съм сигурна, че нямаше да стигна до никъде. Днеска кантарчето не мръдна но пък преместих още една дупка навътре на колана и съм повече повече от доволна. И всички си ва обичам дет се вика, кой яде трева, кой торти еднакви сте ми да знаете.
Чикаго ти пожеланието си го сложила между двете картинки.  Joy Joy Joy Joy То е ясно за коя се отнася мъ сега ще требе и силикон да си сложа като отслабна  Laughing Laughing Laughing
Марини много ти е пишна масичката.  smile3508 smile3508

# 325
Марини, Анитка  Hug Hug Hug

Мимс аз ще ти дам от моите душа че са ми в повече  Joy Joy Joy

# 326
това е за всичкиииииии

# 327
благодаря ви за целият мартенски заряд и настроение! Hug
mimi_msm,нали някой тук гърдите му идваха в повече.май мецанка беше.ще ни даде и на нас.нали ни е другарче?
момичета,аз съм с ужасни стомашни колики и ще пробвам онова бързо моно с ориз,картофи,банани(отивам да го търся).ако ме обезболи и със страничен ефект отслабване,много шоколад и люто ще ви нося на срещата.
пс.
аз съм бивша ина15.

# 328
...................................
аз съм бивша ина15.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug
внимавай със стомаха мила и бързо да се оправяш
 Hug Hug Hug Hug

# 329
мерси,дианка! Hug  bouquet
това ще пробвам-без солети и бисквити.
на някой,ако му допадне,да свирка..