Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните послания, които се изразяват по време на дискусии?
Какви са основните симптоми на бременността, обсъдени в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните послания, които се изразяват по време на дискусии?
-
Какви са основните симптоми на бременността, обсъдени в дискусията?
-
Можете ли да препоръчате лекари и гинеколози в конкретни райони?
-
Какви са симптомите на бременността, включително ранните симптоми и извънматочна бременност, и как да се справим с тях?
според калкулатора терминът ми е на 1.11.засега нещата изглеждат добре, освен болките от време на време в корема други симптоми почти няма.надявам се, че въпреки че живея в чужбина мога да споделям тук с вас:)щастлива и безпроблемна бременност на всички ви!!!! 
Сутрин имам само леко гадене, срелкащи болки в корема, но и аз други симптоми нямам за сега. Пожелавам ви лека и безпроблемна бременост и чакаме още мами да се присъединят към нас!

Аз няколко дена нещо не че не мога да спа ама много рано се събуждам и ставам. Незнам дали е от бременноста или заради това че понякога следобед удрям една дрямка 30мин. и ми се разбърква режима 

Ако съм бременна ще бъде втора бременност.Следващия тест ще направя утре.Още съм малко объркана.