Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са съставките и хранителната информация за шоколада, обсъден в публикациите?
Какви са ползите от консумацията на черен шоколад в умерени количества?
Какви са някои предизвикателства при поддържането на диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са съставките и хранителната информация за шоколада, обсъден в публикациите?
Шоколадът съдържа какаово масло, какаова маса, сухо мляко на прах, заместител на захарта изомалт, емулгатор лецитин и подсладител извлечен от растението "Стевия". В 80-грамова порция има: енергийна стойност - 409 kcal; протеини - 7,28 g; въглехидрати - 10,8 g; мазнини - 30,4 g; изомалт - 26,24 g. Подходящ е за диабетици в първата фаза на диетата и не се препоръчва за втората фаза.
-
Какви са ползите от консумацията на черен шоколад в умерени количества?
-
Какви са някои предизвикателства при поддържането на диета?
-
Какви са някои стратегии за успешно спазване на диета?
-
Какви са възможните причини за подут корем и как може да се подобри състоянието?

.И кантара показа малко нагоре .Не си обяснявам от каква така.Може би от зеленчуците , защото признаците са като тези на колита. Надявам се да отшуми .Аз пак си взех зеленчуци ...и дробчета и други неща. Ще видя утре като се върна от работа какво ще покаже.Дано и неприятното подуване отмине!
!
Следващата седмица ще ги изгоня и тримата 

Сега ще замествам
Моя позната като разбра, че съм на Дюкан взе да мрънка, как нейни приятелки спазвали режима и получили същите червени петна по тялото, ходили на лекар и им обяснили, че е от бъбреците... Обяснявам си го, че не са пили достатъчно вода, за да могат да изхвърлят токсините от организма. Предполагам са ти направили тестове за алергия към храни
Хубав резултат си постигнала, но здравето е по-важно, ако се наложи да прекратиш режима не се замисляй. Или пробвай с 3та олекотена за бременни и кърмачки, докато се пооправиш
днес бях на пазар и се запасих с рибка,пил. филе и телешко. Приемам всякакви съвети относно диетата Много се радвам,че открих вашата групичка