АВГУСТовската дружина във втория триместър мина

• 30 627
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро!

newsm59Честит Рожден Ден, Тралала!!! Много здраве, безброй усмивки и една лека и спокойна бременност с най- сладкото бебе на финала! Весел празник! newsm59

# 76
Добро утро момичета, честита ни нова темичка.Блгофаря Бюти   bouquet
НА мен предния път никаква линия не ми се появи, но за сметка на това кафеви петна по лицето да, някой беше споменал да се мажете с слънчев крем...правете го наистина, може да изглежда смешно, но ето 2 години минаха и какви ли не мазила прилагах, не избледняват но не изчезват Sad Е все нещо трябва да ти остане за спомен нали хахах , иначе ноктите ми се чупиха страшно много преди, а сега са супер здрави...странни работи общо взето. Положителна реакция на кърменто, за всички, който смятат да кърмят, година и 4 месеца без цикъл Simple Smile плюс още 9 месеца.... бях забравила как се слагат превръзки Simple Smile Дано има желаещи майки,защото наблюденито ми е че все повече казват аз нямах кърма, което не е вярно, не можеш да нямаш кърма, просто не ми се занимава, защото си е супер задължение, а с шишето е толкова лесно, аз родих секцио по мед причини в началото на 9 месец и имах кърма, така че не се заблуждавайте ако някой ви говори че тези които раждат секцио няма как да им тръгне кърмата...Абе с 2 думи по хубав момент няма, когато застанеш ти и бебо в ръце и знаеш че това е най хубавия сублемен момент между вас и няма кой друг да ти го отнеме, той е само ваш. Друг мит, който искам да разбия е този " Аз не кърмя за да не ми Увиснат гърдите..." Гърдите увисват така или иначе,ама не от кърменто, докато си бременна те нарастват и кожата се разширява в продължение на 9 месеца, след това и да кърмеш и не, те така или иначе променят формата си...не може вече разширената кожа да се свие Crazy Така че се надявам повечето от вас да не пропуснат този върховен момент заради тъпите поверия   bouquet Малко се отклоних от моето добро утро но все пак лек ден ви желая Simple Smile
П.С Честит рож ден и от мен тралала да си жива и здрава и само усмивки тази година Simple Smile През Август най хубавия подарък Simple Smile  Mr. Green  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 77
Добро утроо !!
Възхитена съм от снимките - големи симпатяги сме се събрали с августовски бебчета. След тези снимки не ми се започва работа  #Crazy В последно време май за всичко друго си мисля,но не и как да приключа по-бързо  #2gunfire

По въпроса за фолиевата киселина- да споделя една статия: http://www.mamaibebe.com/?id=101

Честит Рожден Ден на Тралала и на патерички за Гунди Crazy

Е , исках само да ви поздравя и пожелая много приятен и усмихнат ден, напук на лошото време  Hug

# 78
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ !!!!   bouquet

На всички ни предстой най-хубавото  Grinning   bouquet

Hug

# 79
TrAlAlaa страхотна торта си избрала да ни почерпиш виртуално. Честит рожден ден! Да си жива и здрава и най-щастливата мама през август.

# 80
  • Варна
TrAlAlaa,
честит рожден ден, пожелавам ти здраве, любов, късмет и само слънчеви емоции!

bdbaloni

# 81
  • София
TrAlAlaa, честит рожден ден!  Бъди усмихната и щастлива!  Hug
И хубав ден на всички!  Hug

# 82
  • Пловдив
ТРАЛАЛА,ЧРД!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВО ЩАСТИЕ И ЩАСТЛИВО ЗДРАВЕ!  bouquet

# 83
  • София
Добро утро на всички Hug

TrAlAlaa , Честит рожден ден. Да си жива и здрава, много щастлива и усмихната   bouquet

didi24 , и при мен е така с корема, не се бели като след изгоряне, но забелязвам, че леко се лющи, когато ми нараства коремът. Това според мен се дължи и на по-сухата кожа, моята е такава.
За линия негра и аз знам, че не е задължителна.

Freedom, няма никакъв проблем, аз дори ще я приемам до 6-ти месец - така ми каза лекарят.

# 84
  • Бургас
Честит рожден ден,TrAlAlaa!
Много,много здраве и всичко най-хубаво ти пожелавам!

# 85
Честит рожден ден Тралала:) Желая ти здраве, щастие и да си много, много обичана.И през Август най-сладкото бебе да гушкаш Hug  bouquet Grinning

# 86
Привет на всички Simple Smile
TrAlAlaa честит рожден ден! Много здраве, радост и любов!   bouquet

Честито и на малкия рожденик на Гунди, макар и със закъснение  Blush
Този уикенд почти не се спряхме, но пък то само на едно място не може...

Фолиевата ми казаха да я спра, ама аз се чудя дали да не си я пия... не вярвам да навреди.

Момичета знаете ли дали има проблем да се ходи на козметик за почистване на лице...  newsm78
Нещо не съм в час с непозволените козметични процедури май... за косата кажи речи се оправих  Whistling , но...

Коремчето май започна да ми личи  Rolling Eyes бях се притеснила, че по-скоро другаде качвам килограмите  Embarassed #2gunfire Против стрии се мажа с лосиона на Палмърс, бях си взела една мини опаковка за проба и оня ден си взех голямата, надявам се да върши работа. От техните продукти имаше още 2-3 варианта, та доста се зачудих. Маслото за коремче миришеше много хубаво, но реших, че него евентуално по-нататък... засега нито ми опъва, нито ми съхне кожата... кой знае... може "опита" с качване и сваляне на килограми толкова години да помага  Mr. Green

# 87
  • София
На мен докторът ми каза да пия още малко фолиева, а знам, че може и да се продължи докрая, така че спокойно.
irony, можеш на почистване на лицето да ходиш, но процедурата, която е с една машинка с ток, не я прави.

# 88
И да се оплача Cry пораснало ми е "ремаркето" ooooh! Sad

Ееее, най-сетне и някой друг да се оплаче  hahaha!!! Тъкмо си мислех, че само моето расте със същото темпо като корема (което много ме дразни). В корема расте бебо и да продълажва да расте милото, ама ремаркето какво отглежда та е хукнало да се състезава с корема хич не ми става ясно  ooooh! Rolling Eyes.

хехе, дано да можем да ги свалим после!!!!! Praynig Praynig Praynig Praynig

Тралала  bdbaloni и от мен! Желая ти много здраве и най- сладкото и здрАво бебче на света!   bouquet
ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ!!! Усмихнат и прекрасен ден!  food010

# 89
irony, аз ходих към 11-12 седмица и козметичката каза, че няма да рискува да ми прави Д`арсонвал (това с тока, за което говори биби). Каза, че го е правила, но на бременни в напреднала бременност. Но не бих рискувала макар и в по-късни седмици.

Момичета, има ли някой друг на клексан или фраксипарин? Сега чета че витамините не се препоръчват за хора, които прилагат терапия с антикоагуланти? Някой с моя проблем? Днес ще попитам доктора, но той си е против витамините и предполагам какъв ще е отговора. Аз исках поне една опаковка да изпия, докато започнат плодовете и зеленчуците.
Моля да вашия коментар......

Общи условия

Активация на акаунт