Медицински педикюр

• 62 246
  • 89
  •   1
Отговори
# 75
И аз имам проблеми с ноктите на краката. Търся координати на специалист в източните квартали на София.
И аз останах без педикюристка и съм в търсене..дано някой се включи..

# 76
Здравейте,
може и да не е въпроса за тук ама да попитам.
Някой с проблемни нокти слагал ли си е тези скоби на на ноктите и какви резултати е имал.
Аз си сложих на двата палеца и ми казаха че трябва да ги нося около година.Просто искам да знам какво да очаквам.

# 77
Здравейте! Моля ако някой може да ми каже координати за ПЛОВДИВ дъщеря ми  -15г. има враснал нокът .Изчетох темата ,може и на лични!

# 78
  • Там където
Здравейте,

Гледам, че тази тема не е активна от 4 години, но ми се налага медицински педикюр и бих желала да е от дама наистина с опит. Не бих влязла във всеки салон. Имаше добри отзиви за Албена Живанкина. Ако някой има по-пресни впечатления моля да дадае мнение. Може и за друг специалист в София.

Благодаря.

# 79
  • София-Младост
Ако не държиш да  ежена, мога да препоръчам
https://www.facebook.com/NailClinicBulgaria/

# 80
  • Там където
Благодаря ти, Ала-Бала! Не е нужно да е жена. Гледах я тази клиника във фейсбук и се чудех, но ще си запиша час.

# 81
  • Варна
Здравейте, някой да сподели мнение за медицински педикюр във Варна?

# 82
  • Варна
Здравейте, някой да сподели мнение за медицински педикюр във Варна?
Аз ходя в Студио Ил при Илка Николова и съм много доволна.

# 83
В Пловдив наистина добър медицински педикюр моля
А не салончета с обикновени маникюристки преминали само курс и си продават продуктите…

# 84
  • София
Здравейте,

Гледам, че тази тема не е активна от 4 години, но ми се налага медицински педикюр и бих желала да е от дама наистина с опит. Не бих влязла във всеки салон. Имаше добри отзиви за Албена Живанкина. Ако някой има по-пресни впечатления моля да дадае мнение. Може и за друг специалист в София.

Благодаря.

Аз ходих при нея в понеделник. От тази тема разбрах за нея. Удобно е като локация, пресечка на Скобелев. Оказа се, че при мен няма голям проблем, но съм доволна.

# 85
Здравейте , може ли препоръка за добър медицински педикюр в Пловдив?

# 86
Не знам за Пловдив, но аз отидох в Бургас. Обработи ми само палците на двата крака, сложи една тънка жичка, продаде ми 2 продукта и ми взе 300 лева за цялтото това удоволствие. Няма баня за целите крака, няма допълнително обслужване за другите нокти. Очаквах страшно много, да не говорим за тази цена. Още се чудя, аз ли съм се объркала какво трябва да получа и срещу какви пари....

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 10:58 от Lale_Lili

# 87
Не знам за Пловдив, но аз отидох в Бургас. Обработи ми само палците на двата крака, сложи една тънка жичка, продаде ми 2 продукта и ми взе 300 лева за цялтоот това удоволствие. Няма баня за целите крака, няма допълнително обслужване за другите нокти. Очаквах страшно много, да не говорим за тази цена. Още се чудя, аз ли съм се объркала какво трябва да получа и срещу какви пари....
Явно е трудно да се намират качествени услуги вече, повечето искат да ти вземат парите, без старание за качеството.Cry

# 88
  • София-Младост
Много са 300 лв. Аз посещавам подолог в София, първият преглед е 50 лв, следващите са по 70, поставянето на шина е +20-30 лв.

# 89
Ала-Бала, може ли да споделите къде в София ходите? Може и на лично. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт