Отговори
# 585
Привет
имам едно питане, замислям да направя кошнички/ Старите едновременшни кошнички  Mr. Green/, но дали мога да заменя така обичните ми орехи с едни фъстъчки  Mr. Green, щот тук ореШките  ще ми дойдат много скъпички/ 34лв за килограм/
Благодаря   bouquet
Аз откога я търся тази рецепта. Тъкмо след доста търсене я намерих от една леля, преписах я и я загубих Sad. Може ли рецептата, моля? Най-вече ме вълнува крема. Доколкото си спомням единият вариант от рецептата беше с разтопени бонбони лакта, но по мои смътни спомени от детството май беше някакъв маслен крем.
Зелен дух аз имам замисли да правя плънка с ядки/ по ориг. са орехи /  Peace за мен това са старите кошнички  Peace.
Ако те интересува тази рецепта пиши ще ти я дам, но с маслени кремеве и бонбони лакта нямам идея  Rolling Eyes.
Та пак аз да питам ако се заменят орехите с фъстък как мислите дали ще стане - то ясно че вкусът ще е различен  Thinking

# 586
Някой може ли да ми препоръча изпитана рецепта за шоколадово суфле с течен център?  bouquet
Заповядай!

Много благодаря!

# 587
Някой може ли да ми препоръча изпитана рецепта за шоколадово суфле с течен център?  bouquet
Заповядай!

Много благодаря!
Но всичко зависи от фурната.

# 588
  • София
Искам да направя една рецепта на Венета - Пиня колада щрудел http://mcneall.blogspot.com/2012/01/pina-colada.html
Оказа се обаче, че нямам пудинг  Confused Имам пакетче нишесте "Ванилия". Дали ще свърши работа?

# 589
# 590
# 591
  • София
 Момичета, искам да направя този дип от патладжан http://www.gotvetesmen.com/recipes/alphabet_list/index.php?alpab … p-ot-patladzhani-, но в него има кисело мляко, а аз постя, с какво мога да го заменя според вас. От млечните имам само соево прясно мляко. Приемам и други рецепти само да са постни  Praynig
Belbey, според мен вкусът ще е много далеч от оригинала и е много вероятно да се разочароваш. Аз не бих пробвала  Peace Предполагам лешниците и бадемите също са доста скъпи при вас newsm78

# 592
досега не съм работила с бутертесто,трябва д анаправя банички със сирене,малки,кръгли като онези - тип Форнети.Как се процедира?

# 593
Привет
имам едно питане, замислям да направя кошнички/ Старите едновременшни кошнички  Mr. Green/, но дали мога да заменя така обичните ми орехи с едни фъстъчки  Mr. Green, щот тук ореШките  ще ми дойдат много скъпички/ 34лв за килограм/
Благодаря   bouquet
Аз откога я търся тази рецепта. Тъкмо след доста търсене я намерих от една леля, преписах я и я загубих Sad. Може ли рецептата, моля? Най-вече ме вълнува крема. Доколкото си спомням единият вариант от рецептата беше с разтопени бонбони лакта, но по мои смътни спомени от детството май беше някакъв маслен крем.
Зелен дух аз имам замисли да правя плънка с ядки/ по ориг. са орехи /  Peace за мен това са старите кошнички  Peace.
Ако те интересува тази рецепта пиши ще ти я дам, но с маслени кремеве и бонбони лакта нямам идея  Rolling Eyes.
Та пак аз да питам ако се заменят орехите с фъстък как мислите дали ще стане - то ясно че вкусът ще е различен  Thinking
Може ли да споделите рецептата, че аз тръгнах отзад напред.Първо се сдобих с формички, а нямам рецепта. Crazy

# 594
Интересува ме, благодаря. Ако нямаш нищо против, можеш ли да я напишеш тук да не разводняваме темата.
Сисак, нещо не ми излиза линк към рецептата за кошнички.

# 595
Момичета, искам да направя този дип от патладжан http://www.gotvetesmen.com/recipes/alphabet_list/index.php?alpab … p-ot-patladzhani-, но в него има кисело мляко, а аз постя, с какво мога да го заменя според вас. От млечните имам само соево прясно мляко. Приемам и други рецепти само да са постни  Praynig

сложи соевото мляко. Но по-малко като количество. Ако трябва - малко орехи, за да уберат влагата.
дип от патладжан - може патладжан, олио и орехи да пасираш с галета (вместо хляб) + маслини, капери, тофу

# 596
  • Бургас
Момичета и момче,откакто ви чета,вече не хвърлям белтъците от яйцата,а си ги замразявам и като събера 5 си правя белтъчните кексчета на Йоли,но този път ги събирах малко по-дълго време,а не помня първите две от кога са,та имам питане:
1.някой знае ли колко време мога да ги съхранявам замръзени
2.тъй като,както вече писах нямам идея от кога са,ако са развалени ще разбера ли при размразяване,т.е. миришат ли развалените яйца или не им личи.

# 597
  • София
 пеп-4o, благодаря   bouquet

# 598

моля  Hug уберат се пише с О  Blush

mis_val,  нищо им няма щом са замразени

# 599
  • Бургас
пеп-4o, Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт