. Много здраве и щастливо детство 

/, Дони и Нети бяха гости -позабавлявахме се и с тях. Ева я бях оставила на баща ми-направо си починах без нея. После малко по магазините, а вечерта се юрнах на зумба/вече втори път ходя
/, наскачах се и като се прибрах си легнах рано, та успях да се наспя. Мъжо дойде с букет...абе много си беше хубав денят!

Бързо оздравяване 
?!?!?!? Браво на теб 
Знам, че не е добра идея да сравняваш децата си, но когато са ти две/три неминуемо го правиш. На фона на сестра си на тази възраст малкия е светлинни години назад 

И ние сме така с разсеяността и се питам малкото ако е и то такова, как ще се оправяме с губенето и забравянето на разни неща
Имам една колежка, чиито син редовно забравяше входната врата отключена

Пожелавам на всички мами повече такива дни
Няма нужда да ви казавам колко се развълнувах когато ММ, каза на Момчил "хайде, цункай мама, че тя днес има празник" и милото ми детенци ме прегърна и целуна нежно 
Браво на теб

Винаги с усмивка съм си мислила за деня, в които на този ден ще получа украсена консерва-моливник, жаба, картичка нарисувана с пастели или букетче с корените
Събудиха ме с букетче кокичета (мнооого ги обичам) и денят беше прекрасен !!!
Един прекрасен ден!!! Една прекрасна година !!! Блаодаря еи, че бяхте в нея и я споделихме заедно. За мен това беше годината на любовта
Цялата, гоооолямата любов побрала се в едно мъъъъъничко телце
Огромни бладодарности за прекрасната играчка,снимка и картичка от далеееечна Австралия!!!

Препоръчани теми