Колко бързо времето минава-МАРТенчето на годинка става! - тема 15

• 48 300
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Честит Рожден ден на днешните ни рожденничета - Бобо на migeo, Катерина на magica de spell, Катрин на Shortyd, Аделина на Адрияна  bouquet. Много здраве и щастливо детство Hug
мигео, бързо да се оправя малкия рожденник, а тортата е супер. Аз също се бях спряла на нея, щото Вики обожава патета, но в последния момент избрах друга с патета Simple Smile
Весел празник!

redreny2000, честито дипломиране и успешна реализация като му дойде времето  bouquet

Сешоари, прахосмукачки, Вики много обича. Види ли, че изнасям прахосмукачката и няма такава радост и само лази след нея и я тупа отгоре, а и със сешоара много обича да го суша ако си намокри ръкавче. Косата не я сушим, щото няма Simple Smile
Ние след малко сме на консултация и после ще се отчета.
lilyrose, стискам палци всичко да мине нормално, пиши после Hug
Мериана, големи сладурчета си имаш Hug

# 346
Привет, ей, не мога без вас!
Влизам, понеже се сетих, че на Марти и Лилироуз днес им предстои сериозно изпитание. Стискаме палци, милички и мислено сме с вас  Praynig  Hug HugЗнам, че всичко ще бъде наред, но Лилироуз, моля те, информирай ни възможно най- скоро!  Hug

# 347
Честит рожден ден на един много , много харесван млад господин!Мило Бобче, бъди все такъв чаровник, расти здрав, умен и енергичен, за да радваш всички вкъщи!А като гледам още от сега радваш не само тези вкъщи Laughing
Честит рожден ден и на нежната Кати!Да бъде много щастлива и весела!
Честито и на дечицата на Адриана и Shorted!!!Да са им живи и здрави!  bouquet

А за щастливите мами

Лилироуз, чакаме да пишеш! С вас сме! Hug
Лъки, стикери има в кварталните малки магазини за играчки.
Дончо, сешоар ползваме от първия ден, ама при нас е наложителен. Вреден-невреден, няма начин, поне 10 минути я суша и пак ляга с влажна коса.
Мериана, браво за сръчните ръце-много хубави торти , сътворени за две слънчица!
Eya, хубава идея,успешна реализация! Peace
Аз вчера също си почувствах празника. Сутринта на тържеството за мама Емо попя, потанцува, развълнува мен и баба му/аз пак се държах, ама баба му направо си пъдсмърчаше hahaha/, Дони и Нети бяха гости -позабавлявахме се и с тях. Ева я бях оставила на баща ми-направо си починах без нея. После малко по магазините, а вечерта се юрнах на зумба/вече втори път ходя Party/, наскачах се и като се прибрах си легнах рано, та успях да се наспя. Мъжо дойде с букет...абе много си беше хубав денят! yesyes

# 348
  • София
redreny2000, честито дипломиране и успешна реализация като му дойде времето  bouquet

Сешоари, прахосмукачки, Вики много обича. Види ли, че изнасям прахосмукачката и няма такава радост и само лази след нея и я тупа отгоре, а и със сешоара много обича да го суша ако си намокри ръкавче. Косата не я сушим, щото няма Simple Smile

matza, благодаря! Благодаря и на всички, които ме поздравиха. Няма да ви изброявам поименно, за да не изпусна някой Embarassed

И Виктор е фен на всички бръмчащи уреди. Даже сега, като е болен, през нощта единствено със сешоара се успокоява и заспива.

Марти и lilyrose Hug

# 349
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БОБО, КАТРИН И АДЕЛИНА!!! baloni baloni baloni
Пожелавам ви много здраве, късмет, прекрасно, безгрижно и усмихнато детство, изпълнено с безброй лудории!
На прекрасните мами весел празник   bouquet

Честит рожден ден и на малките палавници, които пропуснах да поздравя тези дни!!! Нека да са здрави, усмихнати, щастливи и изпълват сърцата ви с любов и топлина  bouquet

migeo,  тортата е много сладурска! Напомни ми първата годинка на дъщеричката ми - бяхме поръчали същата Simple Smile Бързо оздравяване Hug

redreny, честито дипломиране!!! Много успехи ти пожелавам занапред! А как успя с този палавник не знам Grinning?!?!?!? Браво на теб   bouquet

merianna, да са ти живи и здрави дечицата...прекрасни са!

За уменията на децата малко ме притеснихте - аз вярно, че не го уча Бобо на колко годинки е и да казва колко голям ще стане, но все пак някои неща го уча, обаче без голям напредък. Например не казва нищо освен да, да-да, айда  Confused. Преди поне мама казваше. Не иска да ми показва животните, да ми казва как правят, макар че имаше момент, когато се опитваше. Сега забрави ли, не знам.

Betta, и Димитър не е кой знае колко напред в материала Wink Знам, че не е добра идея да сравняваш децата си, но когато са ти две/три неминуемо го правиш. На фона на сестра си на тази възраст малкия е светлинни години назад Rolling Eyes И той показва някои животни или издава звуци избирателно (ако е в настроение), а също и спря да произнася някои срички, които преди е казвал. Не се притеснявай излишно, всичко с времето си, а и от поста ти виждам, че нещата, които умее са доста Hug

lilyrose, надявам се всичко да е успешно!

Мацки, за софийска среща и ние сме на линия. Другата седмица май ще си имаме и баба под ръка да помага и ще има кой да гледа каката.

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 12:28 от zina_

# 350
Честито на всички малки пораснали рожденици!!! Много здраве и щастливо детство Simple Smile)) newsm67 newsm67 newsm67

Искам да помоля Комелина да каже дали довечера ще си бъде у дома. Исках да е изненада, но май няма да се получи, че не може да се намерим Simple Smile))

# 351
Честит рожден ден на нашите сладки мъници Бобчо и Катеричето   Hug

Да сте живи и здрави и много щастливи дечица!  newsm59  bigdance2  Gift

Весел празник и на вас .. Мигео , Магика   bouquet

А как изкарах вчерашният празник ли? Ами... мъжа ми ме събуди с огромен букет от рози, кутия шоколадови бонбони , кафе , преоблечено дете което вече беше закусило ...  Laughing 

А вечерта изкарах с приятелки на по питие, мъжа гледаше чавето  Crazy
Прибрах се в 2,00 пералнята беше пусната , а чиниите измити.

Лилироуз , Марти - макар,че всичко е рутинно , нека всичко да е ок!   bouquet newsm51 Hands Thumbsup  Hands Thumbsup

# 352
  • Стара Загора
Eya,ето малко идеи за торта костенурка,дано съм била полезна:
торта 1,торта2,торта3,торта4,торта5

# 353
Честит 1-ви Рожден Ден на Бобо на migeio78,
Катерина на Magica_de_Spell и Катрин на Shortyd!!!
Да са палави, усмихнати и безгрижни дечица!
Весел празник и на вас, мили мами!!!

еya, успешна реализация на добрата идея! Аз си бях харесала ето тази торта-костенурка, но не ми се връзваше с темата на партито (палячо). Сигурно обаче ще я поръчам за някой от следващите РД.

Аз ММ даже табуретките го научих да слага с шарките, успоредни на шарките на паркета  Laughing. Само разсеяността му е слабата част, но там няма какво да направя ...
Betta, благодаря ти, че сподели това. И аз съм така с възпитанието на ММ, чак понякога се питам дали не прекалявам  Embarassed Обаче пък ми е добре, като не се налага да ходя след него  Naughty И ние сме така с разсеяността и се питам малкото ако е и то такова, как ще се оправяме с губенето и забравянето на разни неща  Thinking Имам една колежка, чиито син редовно забравяше входната врата отключена  ooooh!
И не съм съгласна с теб, че Бобо не умее много неща, напротив, точно с обратното впечатление съм  Peace

Ние пък усвоихме ново "умение"  - съвсем наскоро кометирахме как ще кърмим децата по градинките, като са вече големи и някой беше написал да не си предствяме, че ще започнат да ни бъркат по пазвите. Не си го представях изобщо, но от няколко дни Момчил ми дърпа деколтето на блузата и си пъха главата, ако е по-широко  Shocked За момента го прави само в къщи, ама хич не ми се иска да започне и навън с тези демонстарации  Crossing Arms

merianna, тортите ти са прекрасни, а децата още по-прекрасни  Hug

VSD, прекрасен ден си имала и много цветно си го описала  Grinning Пожелавам на всички мами повече такива дни  Hug
И при нас деня вчера започна с букет и подарък от ММ и най-милата целувка от моето детенце  Heart Eyes Няма нужда да ви казавам колко се развълнувах когато ММ, каза на Момчил "хайде, цункай мама, че тя днес има празник" и милото ми детенци ме прегърна и целуна нежно  Grinning

А вечерта изкарах с приятелки на по питие, мъжа гледаше чавето  Crazy
Прибрах се в 2,00 пералнята беше пусната , а чиниите измити.
Еххххх, луди-млади  Joy Браво на теб   bouquet

# 354
Честит Рожден ден на малките слънцица Кати на Магика и Бобо на Мигео Да растат здрави и жизнени и много щастливи.   newsm51
А за хубавите мами

Днес съм с ужасно главоболие и не ми се чете. Хубав ден!   bouquet

# 355
Eya, пусни на търсачка текст cake turtle и избери опция изображения.
Излизат страшно много предложения.
Женичка, снимки и клипче довечера, че са на другия компютър.

# 356
Здравейте, милички Simple Smile
Вчера беше моят първи 8ми март. До сега не бях празнувала Simple Smile Винаги с усмивка съм си мислила за деня, в които на този ден ще получа украсена консерва-моливник, жаба, картичка нарисувана с пастели или букетче с корените Simple Smile Събудиха ме с букетче кокичета (мнооого ги обичам) и денят беше прекрасен !!!
...ето че дойде и 9ти Simple Smile Един прекрасен ден!!! Една прекрасна година !!! Блаодаря еи, че бяхте в нея и я споделихме заедно. За мен това беше годината на любовта Simple Smile Цялата, гоооолямата любов побрала се в едно мъъъъъничко телце  Heart Eyes
Днес ще ви почерпя с нея :

Бобчеее, много усмивки и слънце за теб и цялото ти семейсво. Нека имаме едно прекрасно детство.
твоя астрална близначка
Кати

Качих снимки в албумчето Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 13:45 от Magica_de_Spell

# 357
Нямам търпение да се похваля с нашия подарък от форумско другарче!  newsm44 Огромни бладодарности за прекрасната играчка,снимка и картичка от далеееечна Австралия!!! Hug Heart Eyes
Никол беше особено щастлива от играчката (вече й гризе носа доволно ), а винаги когато й покажа картичката огромна усмивка грейва на лицето й.

Благодаря на София и Кати! Личи си огромното старание при избора и подготовката на подаръците!Благодаря за хубавите пожелания!  bouquet
Опитвам се да кача снимки,но нещо не става,ако може някой да ми обясни как , ако не -ще кача във фейсбук,защото тези подаръци трябва да се видят.

# 358
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Честит рожден ден на прекрасната Кати и сладура Бобо! Растете много здрави и имайте прекрасно детство с много весели игри и безброй много усмивки!

На прекрасните мами пожелавам винаги да са горди с децата си и весел празник!

Лилироуз, дано всичко е минало нормално! Много прегръдки от нас и за теб и за малкия сладур!

# 359
Честит рожден ден на Кати и Бобо! Растете здрави и безгрижни мили дечица!

Честит празник и на виновниците за вашия празник мама Магика и мама Мигео!

лилироуз - и от нас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт