Колко бързо времето минава-МАРТенчето на годинка става! - тема 15

• 48 254
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Нека първо честитя на патерици годинката на Петя на мама Don4o!

А сега и на днешните рожденици: Катрин на pufita ;
                                                          Борис на Betta;
                                                          Никол на usmivka;
                                                          Александър на petq_alisheva
                                                          Моника на danaqv

ura Tada newsm59

Бъдете живи и здрави и растете весели и прекрасни! Целувки!
Весел празник и на майчетата ви, които сигурно с умиление си спомнят за този ден преди 1 година!

Лилироуз весел празник и на вас!

Пипилота  Wink

Редрени - защо ни я показа чак сега тази сладкарница Simple Smile Моята торта вече е поръчана (а би трябвало и да е готова) Simple Smile

# 406
  • София
Здравейте!

Искам да благодаря на всички, които ни честитиха първия рожден ден на нашето пораснало момиче Моника newsm51

Почерпете се с нашата торта:

А ето и рожденичката:

Искам да честитя и рождения ден на нашите астрални близначета Максим, Борис, Александър, Никол, Кристиан, Мария, Елица, Виктор и Катрин. Щастливо и изпълнено с усмивки детство ви желая  Hug

# 407
Eй, много рожденици днес! На всеки час като гледам се е раждал по един  Laughing
Бета, честит ти първи рожден ден на Бобо! Да ти е жив и здрав, все такъв любознателен, първенец сред мартенчетата и не само  Wink А ти да оценяваш повече уменията на момчето, то така се старае  Wink Весело отпразнуване на празника!
Честит рожден ден и на Никол, Моника, Катрин и Александър и техните мили мами! Много усмивки и слънчеви дни със сладките ви дечица!
Честит рожден ден и на мъжа на Лилироуз! Да ви носи на ръце двамата с Марти и много, мнооооооооого да те слуша  Laughing
Ние днес си организирахме почивен ден за няколко часа, този път двамата с мъжа ми. Не ни се е случвало поне от 1 година със сигурност. Мислихме на кино да отидем, но не постигнахме консенсус кой филм да гледаме, трябваше да влезнем на различни прожекции  Laughing Пихме кафе, разходихме се, прекарахме си много хубаво.
Скрит текст:
И като се прибрахме ме ядоса с голямата си уста на тема "свекървата"... после взе да обяснява, че нямал предвид това, което съм разбрала  #2gunfire ама след дъжд качулка. На мен ли ми бушуват хормоните и съм много докачлива, на него ли му се е изгладил мозъка, но ми се скапа настроението...

# 408
Добра вечер! Най-после си оправих компютърните проблеми.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ПАЛАВНИЧЕТА БОРИС, АЛЕКСАНДЪР, МАКСИМ, МОНИКА, НИКОЛ, КРИСТИАН, МАРИЯ, ЕЛИЦА, ВИКТОР, КАТРИН! Ехе, много рожденици днес, едва успях да ги изредя всичките. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ПЕТЯ НА DON4O С МАЛКО ЗАКЪСНЕНИЕ! ВСИЧКИ ТЕ ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ЩАСТЛИВИ И ИГРИВИ!

Redreny, знам ги Бейби флай, имаха хубава сладкарница в нашия район, обаче я затвориха. Сега на мен са ми далече, чак на Шипка, ако не се лъжа. Хубави са отзивите за тортите, но май-възсоленички като цена се явяват. Вики как е, преборихте ли хремата? Сега пък ние се разхремавихме.
migeo, хремавият рожденик оправи ли се? Как мина празника?

Аз докато напиша и то дошло време да честитим на следващите рожденичета  Laughing
ЯНИНА, ТОДОР, ТЕОДОР, СТИЛИЯН, ДАРИАН ДА СТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ВЕСЕЛО И УСМИХНАТО ДЕТСТВО ВИ ПОЖЕЛАВАМ!

# 409
  • София
Redreny, знам ги Бейби флай, имаха хубава сладкарница в нашия район, обаче я затвориха. Сега на мен са ми далече, чак на Шипка, ако не се лъжа. Хубави са отзивите за тортите, но май-възсоленички като цена се явяват. Вики как е, преборихте ли хремата? Сега пък ние се разхремавихме.

anelisa, около нас има ресторант Fly, където предлагат десерти, изработени от сладкарницата. А за цените на мен ми се сториха по-ефтини, парчето е 2,90. На повечето места май е към 3,50. Имат и пълнежи, които са по 3,20, но все пак имаш избор. На мен всички тези торти са ми еднакво сметанови, дай ми на мен нещо щоколадово, ама за детски рожден ден не върви. Иначе има и вариант за пълнеж домашна бисквитена торта, за което се замислям, защото тя няма да изглежда така сметанова.

Виктор има все още сополи, но от 2-3 дена спи спокойно, което при нас е ключово. Жалко, че е Калоян е хремав. Май смяната на времето им влияе така на децата. Да се оправяте бързичко Hug

# 410
Да, вярно, Флай бар, той е също техен, ние там често ходим, особено през лятото в градината. Не съм им пробвала десертите, но в сайта тортите изглеждат хубави. Нашите рождени дни колко далеч изглеждаха на фона на останалите, но като гледам не остана време.
Да, май времето е предразполагащо за хреми. Ние миналата нощ трудно изкарахме, но се надявам тази по-добра да е  Wink

# 411
Честит рожден ден на чаровния Тошко на Коммелина!Да ви е здравичък, весел, засмян и да ви радва много!
Честито и на Яни на Кукуминдрела!И на вас весел празник и само усмивки !

Даная, прекрасна е Моника! Heart Eyes

# 412
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА ТОШКО КОМЕЛИНКОВ И НА ЯНИНА КУКУМИНДРЕЛКОВА !!!  Hug Hug

ДА ИМАТ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО   bouquet

newsm59 nbirthday  bigdance2 newsm38  ura

Така си и помислих, че тъмнокоското е нашия Тошко  Hug

Моника на Даная е голяма сладуранка и тортата е много стилна!

Мама Веси, какво правиш ти, мина ли това последното главоболие?  Hug

Да оздравяват всичките сополиви дечица  Hug
Лилироуз, със закъснение - ЧРД и на ТМ Simple Smile
Магика, забравих и аз да ти кажа, че с онзи пост и на мен ми се разкри романтичната ти същност, аз преди това те имах преди всичко за практична и сръчна!

За ваксините: сега говорих с лекарката и направо ме разби - тя си твърди, че не е на 12 месеца 4-ия прием на Синфлорикса, а на годинка и три месеца май ми каза, луда работа...
Според мен е в някаква тотална заблуда, ама как е възможно  newsm78

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 10:08 от sirence

# 413
  • Пловдив
Със закъснение ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОБО НА БЕТА, КАТРИН НА УСМИВКА, НИКОЛ НА ПУФИТА, АЛЕКСАНДЪР НА ПЕТЯ АЛИШЕВА, МОНИКА НА ДАНАЯ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОШКО НА КОМЕЛИНА И НА ЯНИНА НА КУКУМИНДРЕЛА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ И ПОСЛУШНИ!  newsm59 newsm18 Tada newsm38

ЕНА, ЛЪКИ, вчера бяхме на фотосесия. Мина чудесно.Снимките станаха страхотни и нямам търпение да си ги получим. Елена е невероятна, много организирана и всеотдайна. Малкият ни модел се представи подобаващо  Wink.

# 414
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОШКО НА КОМЕЛИНА И НА ЯНИНА НА КУКУМИНДРЕЛА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ИГРИВИ И ЗАСМЕНИ!

ЗА МАЙЧЕТАТА!

# 415
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОШКО НА КОМЕЛИНА И НА ЯНИНА НА КУКУМИНДРЕЛА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СА ВИ ДЕЧИЦАТА,МНОГО ЩАСТЛИВИ,ИГРИВИ И ЗАСМЯНИ!

Ние вчера празнувахме рожденния ден на Ванеса в заведение с дечица,та по този повод да ви почерпя с нашата торта

Голямо мазало беше на РД...Охлепахме се мнооого стабилно...заведението на нищо го направиха децата...Върху мен и Ванеса имаше какво ли не...сокове,кафета,сладки....луда работа...голямо преобличане падаше  Crazy

# 416
  • Карлово
къде гледате мами кой кога има рожден ден  Rolling Eyes

# 417
  • София
къде гледате мами кой кога има рожден ден  Rolling Eyes

Notova, цъкаш на първа страничка на "Честит 1-ви рожден ден, мартенчета!"

# 418
Искам само да честитя празника на вчерашните и днешните рожденници! А може би и на утрешните!  newsm38 Доста задачки са ми се натрупрали и хвърлям по едно око, особено на снимките  Heart Eyes Прекрасни са ни дечицата!
Хубава и успешна седмица на всички!
Бета, разказвай за РД-то на Бобо! Чакам да се отчетеш  Hug

# 419
Честит 1-ви Рожден Ден със закъснение  Embarassed  на Петя на don4o71 , Борис на Betta , Йордан на mistela, Моника на danaqvАлександър на petq_alisheva, Катрин на pufita,. И на празнуващите днес Янина на kukumindrela , Тодор на Commelina,  Да са ви все така умички, здрави и щастливи. И много да ги обичате.

и за страхотните им мами.

А сега ще се опитам да ви изчета.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт