Колко бързо времето минава-МАРТенчето на годинка става! - тема 15

• 48 249
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Браво, бе Весето, ти какво се тюхкаше, че нямахте избор голям, а гледай - не една , а цели две страхотни торти си избрахте Wink Рожденичката е още по-сладка и от тортите, разбира се  Hug

# 421
Благодаря на kukumindrela,danaqv,Лъки,anelisa,sunflower,sirence,stacked,mur,marinels,lilyrose,vsd,Жени,редрени,2000,don4o71,ena за прекрасните пожелания!!! Hug Да ви се връща от всичко по много!

# 422
  • Пловдив
Здравейте, момичета  Hug

Искам да честитя рождените дни на сладките дечица, които пропуснах последните дни - Борис на migeio78, Катерина на Magica_de_Spell , Петя на don4o71, Борис на Betta, Моника на danaqv, Никол на usmivka, Катрин на pufita! Много здрави, щастливи и късметлии да растат! Много да ви радват и да се гордеете с тях!

Честит рожден ден на Янина на kukumindrela  Hug  bouquet Hug и на моето момче днес  Crazy

Вчера си получихме подаръчето от форумното другарче Митко на мама Сабрина Simple Smile Тя не само че ми го донесе до вратата, ами и я разкарвах два пъти, защото съм заплес и първият път не съм чула като е чукала на вратата, хем я чаках уж  Embarassed Тази сутрин го отворихме и му е голяма забава да отваря и затваря кутията и да вади и прибира кубчетата Mr. Green

Опитвам се да кача снимки в албумчето, но досега само успях да направя албум и все ми се разпада връзката  Tired Ще публикувам тук да не ми изтече сесията, пък като се справя там, пак ще пиша  да покажа рожденика и подаръка:)

Хоп, готово

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 11:33 от Commelina

# 423
 thumbsup bdbaloni happy bd baloni baloni baloni

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНИНА НА КУКУМИНДРЕЛА И ТОДОР НА КОМЕЛИНА!РАСТЕТЕ ЗДРАВИ ,ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ ДЕЦА!

# 424
  • Пловдив
Благодаря за пожеланията на Anelisa, Ena, Sirence, Sunflower, Redreny2000, Veseto, Racholina, Mama Vessy, Doncho71!

# 425
Честит рожден ден на всички празнуващи!
Честито и на тези на които трябваше да честитя преди един два дена  bouquet
Красиви и умни да пораснат, нека да са щастливи и безгрижни деца!

Имам един въпрос към мамите чиито деца играят с дървени играчки, моля споделете коя дървена играчка на детето ви е най любима
!

# 426
  • София
Честит рожден ден на сладкия Тошко, както и на Янина  newsm59 newsm38 Tada! Комелина, Кукуминдрела, весел празник на семействата ви   bouquet!

Благодаря на всички за пожеланията за рождения ден на Бобчо!  Hug
Рачолина, благодарим и на теб и Коки за подаръците - книжката, картичката със сладките бухалчета и мартеницата за Бобо и моливите и мартеничката за кака Яна  Hug! Обещавам, че ще сложа по-подробни снимки в момента, в който се пооправим, че сега всички освен Бобо сме с някакъв вирус с температура и кашлица  ooooh!. Яна е на доктор с баща си в момента, че вече трета седмица е болна  Confused.

Малка закъсняла почерпка с тортата ни:

Ето и малко снимки на рожденника:
Тук разглeжда подаръка от Коки и Рачолина:

С новите дрешки:

С кака:

г-жа Стихийно бедствие, май тази му е най-любима.

# 427
  • гр.София
 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Здравейте момичета,
не съм писала от цяла вечност, но когато мога ви чета.
От 19.03 тръгвам на работа и ще намирам по често време да ви чета и пиша  smile3525

А сега

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА СТАНАЛИ НА ГОДИНКА   bouquet

ДА ПОРАСНАТ ЗДРАВИ, УМНИ, ВЕСЕЛИ И ОБИЧАНИ  newsm51

И ние вече станахме на годинка, празнувахме с приятелчета и роднини, аз направих нашата торта, т.е. няколко торти понеже една нямаше да стигне  Laughing

Утре сме на преглед, сигурно вече сме 13 килца и 82-83 см.  Grinning

Весел и усмихнат ден от мен   bouquet

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 14:26 от mistela

# 428
Betta, радвам се, че сте получили подаръчето! Наистина се надявам да ви е харесало! Първо мислех да е дървена играчка, но забелязах, че си любител на дървените играчки и не бях сигурна дали случайно нямате вече такава! Спрях се накрая на книжката с пъзелчетата, защото ми се струва, че Бобчо като порасне малко, може да вади всички части и после да се занимава да ги подрежда Simple Smile Опаковката ми малко не я биваше, но в пощата ми казаха, че в тези пликове с балончетата е по-безопасно да не се очукат ръбчетата, отколкото в кутия за колет  Rolling Eyes
Оздравявайте бързо!
ПП. Много е готина тази тортичка! От Бейби Тв е това драконче, нали?

# 429
Искам да питам мамите с цикъл имали ли сте проблеми, като например да ви дойде по рано с повече от седмица.  newsm78
Сиренце мина ми благодаря Hug
Днес разбрах, че на моята кума са и хакнали профила във фейса  ooooh! и нарочно са публикували личната и  информация ОТ НЕЙНО ИМЕ  ooooh! Внимавайте момичета  Hug

И Вики намали яденето  newsm78 2 зъбчета горе от известно време са на кожичка и чакам ли чакам да се покажат. Да го похваля, че от известно време само 1 път на нощ се кърмим. Е събужда се повечко пъти но не суче  Peace И отиде ми спокойствието качва се където свари, и съм разчистила, ама няма къде да махна диваните, а хич не се пази  Thinking
А за уменията ами и той е по зле от кака си  Sunglasses Ама какво да ги правиш мъже. И хич не се тормозя. Мислех си да правя прощапулник, ама няма да ме огрее скоро. Все някой с нещо е зает.  Whistling  
Сешоар не ползваме, ама то защото косата ние особено дълга  Laughing
 За къпането пускам за малко духалката, защото го оставям да си играе и ме е страх да не му стане хладно.  Peace
Ена Явно е много послушна Ева, Вики прави езеро в банята.  Joy

Мериана  Имаш страхотни слънчица  Hug а тортите са уникални  Hug Браво още един майстор в групата.  Peace

Яни Ех че е сладур дози Дими.  Hug

Маринелс радвам се че ви е харесал подаръка.  Hug Надявам се че е дошъл на време  Peace

Лилироуз радвам се че всичко е минало и той е спокоен.  Peace Още ли му сълзи оченцето  newsm78 а колко време казаха че ще е така.  newsm78  И честит РД на ММ мнооого да те обича и слуша   bouquet

Мигео Бобо не се ли оправи вече.  newsm78  Много е сладък.  Hug

Маца, котенце Големи мъже си имате  Hug

Аз пък съм много доволна, когато е каката в къщи тя го гледа и аз много да свърша нещо. Но иначе и тя само на маймунджолъци го учи. И го размята сякаш и е кукла  ooooh!

danaqv Ех че е пораснала малката хубавица  Hug

анелиса, редрени бързо  да се оправят и двамата мъже.  Hug

Комелина Много е сладък Тошко пу пу , голям мъж е станал.  Hug

Бета Бобо е страхотен  Hug А как така седи с пантофи  newsm78 не ги ли сваля  Thinking  Много са сладки двамата ти сладури да са ви живи и здрави.  Hug

мистела Лека работа и дано бързо се нагодите към новия режим  Hug

Магика нищо ли не сте получили по пощата  newsm78

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 14:31 от mama_vessy

# 430
Бета, да оздравявате вкъщи всички  Hug прекрасно сте прекарали и са големи сладурчета и двечките - май Бобо повече на теб прилича (от Яна) newsm78

Комелина, Тошко и Марио си приличат по маслинковите очички   bouquet

Стихия, ние "модерни" дървени играчки нямаме (хвърлили сме око на една дървена влакова композиция от ИКЕА, която ппстепенно да си я надграждаме), но Марио много обича да играе с ... познай какво  - точно за теб - с матрьошкки!!! Имаме няколко комплекта, включително матрьошки-зайчета, котараци, къщички и др. Е мнооого са развиващи тези традиционни кукли - и за фината моторика, и а ролеви игри, и за елементарна математика по-натам,- по-малко-малко-голямо-по-голямо-най-голямо и т.н.; колко на брой и т.н.
Мистела, хубаво е, че пишеш - поздравихме ви  на празника Hug
Мама Веси, на мен пък ми закъсня с 8 дни, и вече бях убедена, че съм бременна, и тестове правих (отрицателни бяха), и тъкмо като записах час за гинеколог - ми дойде. Малко се разочаровах Wink - и това беше изпитание дали сме готови за второ, и май че сме Wink Имах емоционални стресове,обаче, така че затова се оказа закъснението.
А за Фейсбук - за съжаление тепърва ще се случват такива и кой знае какви още изпълнения, затова, преглъщам, че губя хубавата му част  (вашите и на други мои приятели част от "животи", показани/обсъждани там, но няма да си направя профил. И друга важна причина е, че фалшивата показност  и липсата на подход на индивидуализация към приятелите, ме дразни страшно много.

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 14:45 от sirence

# 431
Дивина, хиляди благодарнисти и тук! Наистина беше голяма изненада:) Другата Коледа ще си имам едно малко прекрасно джудже в къщи с чудесно костюмче... Пък за сладките думи нямам....Благодарим Ви!   bouquet  bouquet  bouquet

# 432
  • София
mama_vessy, аз имам обратния проблем, идва ми на около 40 дена. Съветът ми е, ако се случи нещо подобно и следващия месец, да се консултираш със специалист, защото всичко си има причина. При мен се установи и сега пия хапчета.

Тези от вас, които са подготвяли подаръчета за гостите на партито по случай рожденния ден, моля да споделите какви.

anelisa, вярно е, че рожденните дни на нашите бебоци изглеждаха далече, а съесвем не е така вече. И на мен как ми се нижат дните само от уикенд на уикенд, чак се ужасявам от факта, че скоро ще дойде и времето, когато ще се връщам на работа, което ще е след около половин година, ако уредим яслата на Виктор, разбира се, че ние нямаме баби на разположение.

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 16:20 от redreny2000

# 433
Да честитя рождения ден на Янина на kukumindrela, Тодор на Commelina,   Стилиян на ammaretto, Теодор на mai4eto28  и на Дариан на keit i
Да са живи и здрави и да даряват родителите си с много усмивки

за мамите по едно

А и да се отчета след последната консултация миналата седмица Дара тежи 11,850 и е висока цели 75,5см т.е. наддала е 450гр при този тежък грип ,който изкара и седмият и зъб много я мъчи/ температура , сополи и кашлица от тях/ .Ваксината отложихме
За уменията и най-новото е ,че може да ходи назад ,защото се мъчи да имитира брат си който се върти, успява сама да сложи ядене с лъжичката/когато мам се заплесне и забави темпото/, обожава коли и постоянно "бръмчи" с тях,най- продължителната и игра е да обикаля с някой от телефоните си от стая в стая/успешно слиза и изкачва малките прагчета на всяка врата/ и говори АЛо тъга,тъга -тръгвам тръгвам и други такива ....
За ФБ и аз така пострадах и ме няма там от почти две години..Пазете се.
За студената баня/кой писа/  newsm78 и нашата е така абсолютен Сибир с баткото много се измъчих, затова сега съм с шкаф на Косато и се къпем в спалнята  и ми е мн лесно  Peace
Сиренце в момента и аз преживявам такива трепети, но с отрицателен полюс,не сме готови и няма да бъдем за трето ,а да го махна незнам дали ще го преживея,самата мисъл ме ужасява ,но мъжа ми е категоричен трето -не, дано ми дойде да спра да мисля глупости

# 434
Inochkada, пожелавам ти да ти дойде още днес, щом така стоят нещата  Hug
Но ако пък все пак се окаже, че ще чакате трето детенце, колкото и да не сте готови, отворете се за него и ще си го дочакате, да знаеш! То само хубаво може да ви донесе, ако му позволите  Hug Мамите с три дечица ще го потвърдят!

О-хо, Мистела е добавила сладура Дани и празничните му тортички, които са много симпатични    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт