Само кремът още го мисля. Ето снимка на бисквитките (не успях май много да я намаля):

периода е по дълъг
на мен още след 1-вия път ми идва на 28 дни аз съм като по часовник. Но сега ми дойде с 8 дни по рано, което за мен е необичайно. Не мога да кажа че съм имала някакво сътресение нервно или физическо.
И затова ми е малко притеснено
Ама и ти ме изуми, как се къпете в стаите
въобще ли не пръскат тези деца вода
Явно много добре сте ги възпитали
Аз и с двете бях така и в началото свалях кг. дано бързо да ти отмине, че е много изтощително. При мен продължи до 5-тия месец
стискам палци
страхотен е и тортата също 

Бобо е добре,леко мина този път
сега с нетърпение чакам да се стопли и да се съберем всички,толкова са пораснали малчовците
и май май към края на седмицата вече ще е топло 
,направо не мога да ги позная от последните ни срещи повечето дечица.Бобо,Калоян на Анелиса,Марио,Дара на Буб,толкова са пораснали и са се променили,не са същите бебешори 
е и при нас е същата работа,дърпа тегли и ако не му дам започва да ядосва и да плаче,ако съм гола случайно и като ме мерне и се вкопчва и сам си се обслужва.По-пристрастен е отвсякога,надявам се като започнем да прекарваме повече време навън да забрави за тези си навици.Сега играе малко присети се цокне два-три пъти и продължава нанякъде
след малко пак така
,а гледам че повечето от вас не кърмят през деня,а само сутрин и вечер и рядко нощем
.Хубавото е че се научи да пие с биберон,което си мислех,че ще е невъзможно.
заради тези хреми ,
нито знам колко кг. е нито колко е висок
Лекарката е казала на един наш познат да ни предаде,че трябвало да се явим по спешност,че сме имали ваксина,по календар на 12 месеца има само имунизация против Хепатит А,на 13 месеца са шарките
,-Йоана след нея влезна в болница,тогава беше жива ваксина,не беше напълно здрава и получи някаква страшна инфекция,три месеца пи АБ
Маринелс-на теб ти е рано
за къде сте се разбързали с ТМ 

е и при нас е същата работа,дърпа тегли и ако не му дам започва да ядосва и да плаче,ако съм гола случайно и като ме мерне и се вкопчва и сам си се обслужва.По-пристрастен е отвсякога,надявам се като започнем да прекарваме повече време навън да забрави за тези си навици.Сега играе малко присети се цокне два-три пъти и продължава нанякъде
след малко пак така
,а гледам че повечето от вас не кърмят през деня,а само сутрин и вечер и рядко нощем 

,
. Дракончето на тортата е от Бейби ТВ и го избрах, защото видях, че Бобо все му се усмихва, като го види
. Рачолина, и на вашите бухалчета много се усмихваше
. Ето снимка с подаръчето от вас:
!
.
. Също така и ние, като останалите с кака и момче след това, забелязваме, че каките са вървяли по-напред в умствените умения и по-назад във физическите умения
. Не е правила и езерце, като я къпем, за разлика от брат си, който ни мокри с баща му отгоре до долу 

И моята втора бременност беше така до края на 3-ти месец, за разлика от първата. Помагаха ми само солети и бисквити сутрин, от тях някак си спираше да ми се гади. Ами значи да очакваме момиченце този път 
ino4kada, ти се отдай на пролетно почистване щом си за 1 чертичка.