и на моето момче днес 
Тя не само че ми го донесе до вратата, ами и я разкарвах два пъти, защото съм заплес и първият път не съм чула като е чукала на вратата, хем я чаках уж
Ще публикувам тук да не ми изтече сесията, пък като се справя там, пак ще пиша да покажа рожденика и подаръка:)
! Комелина, Кукуминдрела, весел празник на семействата ви
!
! Обещавам, че ще сложа по-подробни снимки в момента, в който се пооправим, че сега всички освен Бобо сме с някакъв вирус с температура и кашлица
. Яна е на доктор с баща си в момента, че вече трета седмица е болна 

Опаковката ми малко не я биваше, но в пощата ми казаха, че в тези пликове с балончетата е по-безопасно да не се очукат ръбчетата, отколкото в кутия за колет

и нарочно са публикували личната и информация ОТ НЕЙНО ИМЕ
Внимавайте момичета
2 зъбчета горе от известно време са на кожичка и чакам ли чакам да се покажат. Да го похваля, че от известно време само 1 път на нощ се кърмим. Е събужда се повечко пъти но не суче
И отиде ми спокойствието качва се където свари, и съм разчистила, ама няма къде да махна диваните, а хич не се пази
Ама какво да ги правиш мъже. И хич не се тормозя. Мислех си да правя прощапулник, ама няма да ме огрее скоро. Все някой с нещо е зает.
а тортите са уникални
Браво още един майстор в групата.
Надявам се че е дошъл на време
Още ли му сълзи оченцето
а колко време казаха че ще е така.
И честит РД на ММ мнооого да те обича и слуша
Много е сладък. 

А как така седи с пантофи
не ги ли сваля
Много са сладки двамата ти сладури да са ви живи и здрави. 
прекрасно сте прекарали и са големи сладурчета и двечките - май Бобо повече на теб прилича (от Яна) 

- и това беше изпитание дали сме готови за второ, и май че сме
Имах емоционални стресове,обаче, така че затова се оказа закъснението. 

и нашата е така абсолютен Сибир с баткото много се измъчих, затова сега съм с шкаф на Косато и се къпем в спалнята и ми е мн лесно 
Мамите с три дечица ще го потвърдят!
Препоръчани теми