Моята ме посъветва да спирам с кърменето, защото е безсмислено и само преча на хормоните си да се наместят
Моята ме посъветва да спирам с кърменето, защото е безсмислено и само преча на хормоните си да се наместят
.Аз преди да родя ходих на консултация при жена неонатолог,за това какще се развият нещата след раждане.Тя едва ли не ми каза,че е все едно дали ще кърмя или ще давам от така добрите вече формули АМ и ме гледаще едно такова снизходително,любезно,тъпо,като и казах че ще кърмя,няма много връзка с коментарите на вашите гинеколожки,но все пак е нещо подобно
многооо дребничко и тихичко се радвам,дано всичко бъде ок
Доктор Спок не му се кефя на теориите , ама изобщо
И тези неща за радостта от родителството? Аз имам 13 годишен син и доведена 15 годишна дъщеря, сега тази дребната... де да знам, като че ли ми е ясно какви са мотивите на хората да имат деца 
Ох ох ох...Много се подтиснах...
Много весело и безгрижно детство да имат.
Всичко ни хареса и трогна много, а бодито е просто страхотно.
Ще направя снимки и ще пусна тия дни.
. Изобщо нямам предвид, че не знаеш защо имаш деца
.
Явно децата минават през такива периоди. Миналата година не сме се спирали вкъщи изобщо и сега ми е много странно, но вече Човекът си има мнение. Поне Ади още мога да я замъкна където си пожелая.

Тя откога учи баткото по Доман да чете, а сигурно отдавна и Ади, ама си трае - иска да ни изненада - и изведнъж - ние още да си говорим за обувки за прохождане, а пък тя - така, между другото да вметне "А пък Ади вече може да чете трибуквени думички!"
Тя ще се включи със сигурност и с друга полезна информация.

Препоръчани теми