)! 

. Стилскам палци всичко да е наред и да сте много щастливи петимата
.
. Дано и ние скоро се зарадваме
.
.
.
. Ще чакаме и вашите снимки с нетърпение 
Времето е прекрасно, вече сме по цял следобед навън и ще се радвам много утре да се видим с всички пловдивчанки и бебчета
!

Ахх как го обичам това време!!!
Леко бременеене
Next --> sunflower , don4o 

Обаче е със сополи и от днес и Вики е
и е един мрънчооооо. На всичкото отгоре идват и майстори и..... тази седмица ще се размина с разходките
Много ми е гадно.
но по важния въпрос е ИГРАЯТ ли си с тях
Моите и двете обичат да си играят, ама не с играчки. Иначе най са им любими и на двамата книжките и от тях имаме много.
Вчера забравих да отида на родителска среща на каката
е те такова чудо не ми се беше случвало
направо съм изкукуригала
И реших да я пробвам, но тя така и не ходи кой знае колко. Не искаше! Аргумента и беше, че там били бебета, плачели, не можели да говорят, тя им говорела ама те нищо не разбирали и естествено на нея и било скучно. Когато я пуснах пробно беше на 1г и 11м. ползваше си вече гърнето по предназначение, ядеше си сама, но това само защото не ми даваше да я храня а сама искаше всичко да прави
Но не съм имала проблеми с лелките и тя не плачеше от тях. Все още се поздравяваме с тях и питат как е Диди. Но и те ми казаха че и е скучно, а и беше започнала да използва някои бебешки думи. След това директно я пуснах на градина приеха я по малка на 2г и 5месеца, но въпреки това беше много щастлива. Лошото е че като не си тръгне с набора, после трябваше да я пусна на 6г. в 1-ви клас, а аз не исках и се наложи да повтаря 3-та група
Голяма мъка беше
Сега с Вики не знам как ще е още го умувам. С него ми е по спокойно в къщи. Той ми е и по чувствителен, има още време.
но много се забавляваше. Естествено не съм съгласна и с неглижирането им. Имам пример със зълвата тя е от тези дето не и се гледат деца и се чуди на кого да ги пробута.
А иначе майка и си е в къщи. Аз не бих се разделила с детето си. Но може би за малката е по добре. Когато дойде тук не обелваше и дума, защото те не обръщат никакво внимание на децата си. А сега покрай Дидката, която не може да търпи някой да не и отговаря и обръща внимание
е станала съвсем друга. Отворена и вече не се муси само а си говори с нас.
Ако може пак да го напишеш
а намерих горе долу колко трябва да изяжда детето на тази възраст и се ограничавах до там. И се регулира, не ми се искаше после да има проблеми с кг. и да се чудя как да я накарам по малко да яде. Макар че сега ако не я следя като ходи при баба си и дядо си те там ако може само със сладко ще я хранят и естествено качва.
Така че това с ящното дете е нож с 2 остриета.
Кака му само го полива по главата като брои 1-2-3 и полива
за да не го било страх. Това ние и го бяхме казали защото така правехме като беше по малък, но сега тя ни извзе тази функция.
Много лека и безпроблемна бременност

спирам, че няма кой да ме прочете
за съжаление нашата образувателна система е така устроена че всички деца да са в калъп и не съм чула някое да е започнало от 2-ри или 3-ти клас, защото знае или пък да взима по 2 класа на веднъж или пък да завърши по рано и други такива
Но въпреки това някои от нещата дават добър старт за в бъдеще като например да запаметява бързо. Тя учи стихотворения за отрицателно време. След няколко повторения вече ги знае. Не ми се е налагало да се занимавам за повече от 30 мин. с нея при това говорим за дълго стихче, в което почти няма рима. На 1г. и 10 месеца каза сложно изречение. На 2г. знаеше цветовете, дори нюансите. После много бързо научи буквите, цифрите. На 4г. броеше до 200 с помощ можеше и до 1000 но и омръзваше, както се досещаш
нещо май много ги товарят в 1-ви клас. Я тук мамите с първолаци да се изкажат. Jozzi
кой беше още
моля споделете. И тъй като я бях оставила и не се занимавах така активно с нея, но пък се притеснявах съвсем да я оставя така без да се развива и я записах на курс по Английски от 5годишна - справя се много добре /Няма да обяснявам какви глупости чух от няколко школи за това, че искам толкова малка да я запиша да учи език не от 1-вото им ниво
/ А тази година и на пиано я записах.
Та това което в момента ми е дилема е дали да продължава да ходи на Английски и другата година т.е. когато ще е в 1-ви клас
или да прекъсне за 1г. защото в училището в което съм я записала, започват с Френски от 1-ви клас. да не и се събере много на 1-но. То български, френски английски
да не се претовари
Я мамите педагози да се изкажат а и психолози също. Интересно ще ми е да прочета коментарите ви.
Аз сега установявам че с Вики не се занимавам така както тогава с Диди. Но ми идва умората в повече и това недоспиване май ми взима здравето. Определено го давам по лежерно
хареса ли ви
или ти за това не пишеш, защото не ви е харесал
Казвай ако е така да се поправя докато не е минало много време.