Как успя да нацъкаш толкова пъти "скрит текст"? Аз си мислех, че накрая ще излезе ей това 
Направо е борба докато го оправя. То е въртене, мрънкане, чак на реване го избива напоследък, като започна да настоявам, а той да се дърпа
И проблема ми е, че аз след това ако се разсъня и трудно заспивам
Говорихме си с мъжа ми за второ (като моята надежда е, че Господ е справедлив и ще е по-кротко), но той каза, че гаранции няма и да не стане така, че ще кажа че отивам до магазина и повече да не се върна - 
)
Той се смее и все цитира стихотворението "Хаджи Димитър" - един и памперс сменяше, друг и мажеше бузите с крем ....
А аз все с изпотрошени нотки ходя от тази борба - ЛУДНИЦА 
Направо е борба докато го оправя. То е въртене, мрънкане, чак на реване го избива напоследък, като започна да настоявам, а той да се дърпа 

), или е пред цикъл 

косата ми се изправя. Забелязах, че и при нас върви номера с песничка, както е писала Анелиса.

) Да ти е цив и здрав, толкова е сладък!

Всъщност имитира всичко, това му е любимо.
Нищо не съм изработила тази година (както и доста предишни), купих повечето от две сергии с ръчно правени от вълна или памучни конци, но имаше и няколко от онези масовите, знам ли, може и да са китайски... То какво ли вече не е "made in China"

Не казва мама, татко (дори не я знам дали знае кои сме). От няколко дена (малко грубо:) ) ни милва по главите и вика оооо (направо си ни блъска, ама айде). Пляскаме за браво ( абе все стандартни неща). Мием си ръчичките на песента "Хей ръчички", а на "У дома часовник трака" казва след моето тик - так

Сестрата я мери и тегли-8кг(+1кг)и 71см(+3см) за месец и половина.Та ето нещо за 6-та шарка: (копирам от друга тема)
)Започва с много висока Т-до 39 около 2-3 дни и не се повлиява особено от лекарства,след като спадне Т от само себе си,на следващия или втория ден се появяват обривите,не е като пъпки,а поскоро като петна по кожата на корема и гръбчето,при нас и по вратлето.Няма сърбеж,детето е само кисело,без особен апетит.Не била силно заразна,не оставя последици както другите шарки.Ами това е в общи линии.
Не станаха кой знае какво,но са правени с любов и наречени за всеки.Ама голяма играчка си е.

Струва ми се най-мързеливо,пък и не е лошо на вкус 

и аз така го сменям
а съм планирано секцио за утре

Не знам какво става, но тъкмо заспива и изведнъж сякаш се присеща, че трябва да става и почва да обикаля леглото и да се смее.....Това може и продължава до 12 часа през нощта!!!
И сега както тръгвам на работа, ако толкова дълго ще се приспиваме и гоним в леглото - просто не ми се мисли!!! А колкото до буденето през нощта - ами почти не се случва, но вече се отказах да я слагам в нейното креватче, защото номера там не минава и трябва да ставам през нощта поне няколко пъти. Не знам мамите, които имаха такъв проблем, дали го решиха?
особено като обърна легена и като някое торпедо отпраши из стаите
Препоръчани теми