Колко бързо времето минава-МАРТенчето на годинка става! - тема 15

• 48 305
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Честит Рожден Ден на малките слънчица Вики и  Дими. Да са все така лъчезарни!

и за мамите

vikiimm мерси за кафето  Hug точно си го пия.  Не е имал Вики такива обриви  newsm78 Води го да го видят  Peace

Лъки като четох за действията на твоята свеки, се сетих какво каза един път щерка ми  Sunglasses Баба е моят роб  Mr. Green Явно си е до баба. Не че одобрявам и пълното отсъствие на контрол. но пък и непрекъсните забрани не са за мен.  

Някой в София може ли да ми каже, дали се продават прахообразни бои сладкарски по магазините.  newsm78

П.П. Лъки много ми хареса тортата. А таткото какво каза  Grinning А крем карамела в голяма форма ли си го правила или в малка, не мога да преценя  newsm78 но много красиво и интересно  е станало  Peace 

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 11:50 от mama_vessy

# 211
Благодаря още веднъж за честитките! Hug
Лъки, браво за този изкусителен веселяшки крем-карамел. Simple Smile
Маринелс, прекрасни сте-всички толкова елегантни-браво!
Мама Веси, тортата е невероятна, майстор си!  chef
Лъки, ах, тези баби, колкото е хубаво, че помагат, толкова е и лошо, че объркват отношенията м/у децата! Crossing Arms
И не на последно място честит празник на Вики и Дими! Растете здрави ,мили дечица, и радвайте всички вкъщи! newsm59  bigdance2 newsm38
Маца, Яница, честити ви пораснали момчета! Simple SmileБукет за вас:

# 212
Маринелс, много сте хубави   bouquet

При мен се оказа, че няма да имаме тортата, която исках  Sad
http://www.facebook.com/pages/Just-my-cakes/182907675096528
От ту щях да си я поръчам, но жената е заета и няма да успее да я направи. Сега съм в чуденка, от къде да намеря хубава детска торта за рожденния ден. Ако има някой идея да помага  Praynig . За съжеление аз не съм майсторка като Мама Веси и другите и не мога да си я направя Sad , ама така ви завиждам, че като започна да тренирам и за втория РД ще се пробвам да направя нещо аз!

Честит рожден ден на родените в днешния ден бебоци, да са живи и здрави и мама и татаи да ги слушат

# 213
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА Вики и Дими

Искрено благодаря за прекрасния форумски подарък на нашето късметче Кирил и мама П.Атанасова.Страхотен е!.Снимки ще кача малко по-късно

Ама аз като ви казвам,че съм упорито магаре - днес пристигна вратата на ФП,която Катилиас показа.Като по поръчка вчера в Продавалника едно момиче я пусна и аз веднага я взех.Имам си късмет и това е.

По повод на подаръците Лилинчо и Катилиас нещо не сте ли получили момичета???? newsm78 Cry

# 214
Честит 1-ви рожден ден на Дими на janica25 и Виктор на matza83!!!
Да са здрави, весели, игриви и обичливи деца!
Да радват и носят гордост на мама и тати!

mama_vessy, тортата ти е прекрасна !
marinels, съгласна съм с другите мами, че трябва максимално добре да използваш креативността и енергията си ! А семейството ти трябва много да се гордеее с теб  Peace
Честито на проходилите и избралите професия  Grinning
sirence, да, от Яница е подаръка  Grinning

Аз днес изпратих последните ни гости и имам нужда от малко спокойствие и време да си пооправя в къщи, така както обичам, че хауса през деня и "нощните дежурства" ми дойдоха малко вповече  Tired

Предложение за софийска среща другата седмица - ден, място, час ???

# 215
Честит рожден ден на Димитър на janica25 и Виктор на matza83 !
 nbirthday newsm38 Tada  ura newsm18
Растете здрави и щастливи дечица за радост на мама и тате!
Да се похваля-Петя прави първите си самостоятелни крачки,та до събота ще видим може и рожден ден и прощъпулник две в едно да си направим.
Искренно завиждам на мамите ,които майсторят такива красиви торти,въпреки,че поръчахме вече тортата за праздника,мисля да се пробвам,но така ще съм по-спокойна,защото и да се проваля ще си имаме готова.
Маринелс стахотни сте и тримата,с такава организация от твоя страна предполагам ,че всичко е било супер! newsm10

# 216
Маринелс, предполагам всичко е пристигнало здраво! Вчера го пуснах и виж колко бързо е дошло  Grinning
Ако има проблем с размера ще коригирам само ми кажи  Grinning

# 217
Маринелс, предполагам всичко е пристигнало здраво! Вчера го пуснах и виж колко бързо е дошло  Grinning
Ако има проблем с размера ще коригирам само ми кажи  Grinning

Не,няма проблем,страхотна е! Всичко е здраво.

# 218
mama_vessy Прахообразни бои съм купувала на Пимента - 4цвята - червен, зелен, жълт и лилав, ама нещо не ми харесаха Thinking

Весел празник на днешните рожденници! Да са живи и здрави и мама и тате да ги слушат  Mr. Green

# 219
  • Стара Загора
Честит рожден ден на Виктор и Димитър!Да са много здрави,щастливи и обичани юнаци!

Мама Маца и мама Яница,бъдете най-щастливите и горди с прекрасните си съкровища!Много да ви радват и обичат!

Лъки,и така тортата се е получила много оригинално,а този котешки крем карамел призовава по най-бързия начин да бъде изяден!М-м-м-м-м...
Маринелка,големи сте сладури и тримата Heart Eyes Дано Т на Ани е била само моментна и всичко е да е наред. PraynigА за организацията-без думи съм от това,което видях!
Мама Веси,съгласна съм със сиренце,започвайте бизнес Дивина и Яничка-ще разбиете пазара  chef  chef
П.Атанасова,ако имаш желание да направиш сама тортата мога да ти изпратя малко материали,които стъпка по стъпка показват какво да се прави-аз така направих тортата на баткото ,по тях ще правя и на малкта-не е необходимо да си майстор.Ето тази съм харесала за Мони

Убедена съм,че съвсем същата няма да стане,но поне малко да прилича  Wink

# 220
Мами,пристигна и нашата торта за партито утре в  къщи което ще е:) Доволна съм и от тортата и от цената ( за 17 парчета дадох 38 лв. около 2,25 на парче) катато се има в предвид,че до сега под 3-3.50 за парче не съм срещнала торта с  фондан...(тази,която ще е за партито с децата е 3лв. за парче)та в този смисъл бях много приятно изненадана:)))))

# 221
  • Варна
Честит Рожден Ден на всички, които съм пропуснала последните дни. Да растете усмихнати и много здрави, а на вашите майчици пожелавам само веселие с техните сладки дечица   bouquet

Искам и тук да поздравя Маринелка за красотите, които е сътворила за Анастасия (гледах албума във ФБ).

veset0, много е красива тортата ви, а и е на много прилична цена! Остава и да е супер вкусна, и си ударила джакпота Simple Smile

don4o71, честито за добрите вести  Hug Още едно проходило детенце... Аслан няма никакво желание да върви, поне за сега  newsm78

vikiimm , Аслан има същите, най-вече на челото, тия дни ще го водя на лекар и после ще пиша  Peace И аз ще следя за други отговори по тази тема  Peace

# 222
Първо искам да благодаря на Ваня и Никол Hug Heart Eyes за прекрасните картичка и мартеничка за Р.Д. на Бобо.За съжаление той е с много обилна хрема и до 9-ти едва ли ще се оправи  Confused,така че отпада партито с дечицата и го отлагаме за навън,тъкмо ще се съберем повече  Peace.Мили мами много ви обичам!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Маринелс,кака голЕма си,признала съм те  Heart Eyes.Всичко е страхотно,нямам думи,за всичко си се погрижила и е едно бонбонско,сладко,като Анастасия Heart Eyes

# 223
Влизам и какво да си помисля - някаква Кенга2 е присвоила аватарчетата на нашата Мигео - а то - нашата си Мигео вероятно си е забравила паролата и се е прикрила ... Wink
Мигео,  Hug Мноооого съжалявам, че Бобо е хремав точно сега ..... Sad  
Да се оправя скорострелно и  другата седмица - в парка да го видим колко голям е станал!!! love001

И ние те обичаме,Мигео Hug Аз поне - със сигурност  newsm51
Весе, тортата за Неси е супер! Браво за находката!!!
Дончо, честито за прохождането на Петя  Hug
Женичка, тортата е много интересна - нека бъдем максималисти: дано да успееш да я направиш дори и още по-хубава!!!  Hug

# 224
Влизам и какво да си помисля - някаква Кенга2 е присвоила аватарчетата на нашата Мигео - а то - нашата си Мигео вероятно си е забравила паролата и се е прикрила ... Wink
Blush така е влезнала съм с другият си профил,който не използвам, след двукратно лощо стекли се за мен обстоятелства  Confused

Общи условия

Активация на акаунт