Колко бързо времето минава-МАРТенчето на годинка става! - тема 15

• 48 299
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Много, много, много  newsm51 на Анастасия на Маринелс ,Ванеса на Весето, Петър и Стефан на Марис и Ради на Джоузи.

Да сте живи и здрави малки сладури, и все така да ни радвате. Целувки от Дали и мен  smile3510

отивам да ви чета и да се почерпя виртуално с всички торти (добре, че не се лепят на ду...то  Mr. Green)

# 286
  • Стара Загора
Честит празник,мили дами!Бъдете силно обичани,глезени,щастливи жени,горди майки!

Честит рожден ден на Радослав на Notova,Елица на LIA1,Благовеста на t_a_n_i_t_a,Давид на IRA2!Да са живи и здрави и много щастливи! newsm59 newsm38
Нотова,къде се губииииииш? Thinking

# 287
Честит рожден ден на Анастасия на Маринелс, Ванеса на Весето, Радослав на Джоузи, Петър и Стефан на Марис, Денис на котенце 1! Да са много здрави и щастливи и да радват мама и татко!
Женичка, би ли пратила и на мен тези материали?
Женичка, най-добре дай линкове тук, да не ти пишем половината форум на лични  Laughing
П.П. Лъки много ми хареса тортата. А таткото какво каза  Grinning А крем карамела в голяма форма ли си го правила или в малка, не мога да преценя  newsm78 но много красиво и интересно  е станало  Peace 
Мама Веси, какво да ти кажа, отиде и диета и всичко  Mr. Green И първата "пропаднала" торта, и втората, и крем карамела бяха ометени... Особено беше впечатлен мъжа ми, че можел да яде крем карамел с голяма лъжица  Laughing Досега не му се било случвало, изяде го за 2 дни, аз само го опитах, децата сладко още не ядат. Ето я формата - 28 см е.
Лъки с този крем карамел изобщо не ме съблазняваш  Laughing мразя го, не го обичам, ненавиждам го, не съм го яла никога ,защото ми прилича на
Скрит текст:
повръщано
Penmar, само веднъж затвори очи и го опитай... аз не обичам сладкиши разни, кремове въобще не ям, мразя ги от детската градина, но за крем карамел умирам...особено като си обърна чашката и се разтече карамела мммммммммм... С тази голяма форма не можах да изпитам това удоволствие.
Като говорихме за уменията точно казах, че Ади от рингове не се интересува и тя последните два дни само това прави  Laughing Мъчи се още, не може да ги нарежда, но вече има интерес. И с кубчетата на фишър прайс започна да си играе, но куклите...те са най-най-най любими. Носи ги, прегръща ги, вози ги, ляга върху тях, танцува с тях, няма нищо друго, което толкова да й привлича вниманието. И най-забавното - понеже баткото по цял ден бръмчи с коли наоколо, тя се научи от него и взима някоя кола, почва да я движи и да ръмжи като него  hahaha
Влизам и какво да си помисля - някаква Кенга2 е присвоила аватарчетата на нашата Мигео - а то - нашата си Мигео вероятно си е забравила паролата и се е прикрила ... Wink
Blush така е влезнала съм с другият си профил,който не използвам, след двукратно лощо стекли се за мен обстоятелства  Confused
Мигео, за миг си помислих, че съвсем съм изкукала, гледам, че ти отговарят и си мисля "явно другите го познават, но кое е пък това момиче, този ник не помня изобщо да съм го срещала" Щеще да ми докараш някоя депресия  Laughing
Бета, още ли сте болни? Ена, и теб не те виждат по 3 пъти на страница, вие как сте?

# 288
# 289
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ, МИЛИ МАМИ!!!   bouquet

ОСТАНЕТЕ СИ ВИНАГИ ПРЕКРАСНИТЕ СЪЗДАНИЯ, С КАКВИТО АКТИВНО ОБЩУВАМ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 20 МЕСЕЦА!!!
А ТАМ, КЪДЕТО ПО ВСИЧКИ НАС ИМА ТРЕСКИ ЗА ДЯЛАНЕ - МНОГО СКОРО ДА СЪУМЕЕМ ТВОРЧЕСКИ ДА ГИ ИЗВАЯМЕ ДО ЗНАК ПЛЮС!!!  newsm51

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАДОСЛАВ НА НОТОВА!!!   bouquet  nbirthday
СЪЩО НА ЕЛИЦА НА ЛИА, БЛАГОВЕСТА НА ТАНИТА, ДАВИД НА ИРА (АКО ЧЕТАТ)!!!

За срещата - моля да не се съобразявате с мен, защото ще съм много натоварена следващите две седмици. Гледайте с Маринелс да се разберете, да не я изпуснете пак Wink  ,  а аз - ако мога, ще се включа.
Весето, Ванеса е мноог сладка мадамка  Hug

Тортата на Яни§Дими е страхотна  Hug Друго си е мама да ги умее тези неща! Wink

# 290
Ех, че ми е празнично!Честито на всички ,мили момичета! Нека се гордеем с това, че сме дали живот/ и можем да продължим да даваме Wink/, да сме обичани и от съпрузи, и от деца и да се чувстваме специални не само на този ден!

А ние сме на тържество днес за празника на мама и като се знам каква съм чувствителна сигурно ще се просълзявам като ми ги зареди Емо разни сърцераздирателни песни и стихчета. Embarassed
Лъки, добре сме засега, Hug не се разписвам по 3 пъти на страница, че нямам много време-тя Ева кътници вади и е ужасия някаква у нас.
Женичка, да оздравявате. Hug
Ама Ванеса и Дими са разкошни!А тортата на Яни пак обира точките!
Хич не погледнах кой празнува днес, ей сега ще се поправя.
Нотова-честит ви празник! Да е здраво детето най-вече!!!

# 291
За пореден път се обеждавам, че тук са се събрали едни невероятни жени! Аз най-безсрамно се възползвам от уменията ви и съветите, едно голямо благодаря!
Честит празник, скъпи дами, пожелавам ви много щастие и радост
  bouquet

# 292
Честит празник мили МАМИ, бъдете много щастливи, желани и обичани майки и съпруги !!!

Честит рожден ден  newsm59 на Радослав   ura на Notova !!!

# 293
  • София
ЧРД на всички бебчовци, които празнуват днес своя първи рожден ден! Да са живи и здрави и много да радват родителите си!

Janica25 дали си получихте форумното подаръче, че имаше голямо объркване с адресите изпратих го по Еконт?

# 294
        Честит 8-ми март,момичета!
           Нека не само днес,а всеки ден да е празник за вас !

# 295
  • Бургас
Happy Birthday на малкия Радослав на мама Нотова - нека само ви радва и расте здрав и усмихнат.   bouquet  bouquet  bouquet

Весел празник, дами   bouquet

# 296
  • Карлово
Добро утро на всички мами и в бг - мамма Simple Smile
Ради е рожденник и вече става на 1 годинка Simple Smile  боже как лети времето особенно около големия ми син Ради порасна сам Sad
Женичка какво да ти кажа около мен е някакъв хаос Sad откакто се е родил Ради сякаш не ми спори Simple Smile  все нещо става или около Ради или около Плами ... няма време да седна на комп.
Благодаря на всички мили мами за пожеланията Simple Smile  bouquet  bouquet  bouquet

ЧЕСТИТ 8 - МИ МАРТ МИЛИ МАМИ !!!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 10:04 от Notova

# 297
  • Пловдив
Чести рожден ден на Радослав на Нотова! Весело детство и безгрижни игри!  newsm59  Gift newsm38

Честит празник, мили момичета! Бъдете благословени, обичани и истински жени!  smile3525

# 298
  • Пловдив
Честит рожден ден на Радослав на Нотова! Много здраве и късмет му желая!  newsm59

Честит празник на всички дами!

Скрит текст:
Аз нещо не съм в час и не мога да го усетя този празник  Rolling Eyes

# 299
Честит празник мили мами!

Честит Рожден ден на Радослав на Notova  bouquet. Да расте здраво и безгрижно детенце Hug

Общи условия

Активация на акаунт