Колко бързо времето минава-МАРТенчето на годинка става! - тема 15

• 48 268
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
  • Стара Загора
Бързам да честитя преди полунощ празника на Петя на don4o71,Яна на lo80, Нора на tuncho,Йордан на mistela!Честит рожден ден,мили дечица!Растете здрави,умни и безгрижни!

А за мамите-щастливи и незабравими мигове с дечицата ви пожелавам!

Лилироуз,страшно се радвам,че всичко е минало по-възмо най-нетравмиращия начин за Марти! HugСледвай съветите на лекарите за следоперативните грижи и съм сигурна,че всичко ще е наред Hug
Котенце,изтормозихте се с Дени тези дни,дано скоро да избият зъбчетата и апетитът му се възстанови.Възможно ли е тромбоцитите да се увеличат по време на зъбоникнене? newsm78Да не би това да е причината?Мони се събужда заедно с батко си около 7:30-8.Спи обедния си сън около 12ч за около час,час и половина и после я държа будна чак до 21.Тогава и двамата са в леглото.До 1ч ми се буди на всеки час и след това си спи до сутринта.Забелязах,че си направи горе долу поносим режим откакто спрях кафето.Пиех си три в едно 1/3 от пакетчето,но явно и това е било достатъчно да влияе на съня й.А за тортата аз те питах-аплодисменти за приятелката ти-страхотна е !А идеята на Лъки за колаж си заслужава да се обмисли,ако ти е толкова болно,че нямате снимка с торта за РД.
Magica,страхотно чувствителна натура си,разчувства и мен  Hug
Мигео,такъв чаровник е този Бобо,как няма да се избиват форумните девойки за него. Heart Eyes
Аз като се замисля,май всеки момък тук си е заплют от някоя кукла(по-скоро майка й  Crazy),и моето изтърсаче остава на сухо Rolling Eyes
Eya,Лъки,аз съм регистрирана в този сайт и изобщо не ми е минало през акъла,че няма да може да ги видите ако не сте логнати ooooh!
Eya,това са 5 вида торти костенурки,за които е дадено и стъпка по стъпка как се прави всяка от тях.Ще се опитам да ти пусна снимки на тортите,за да прецениш дали си заслужава да се регистрираш.Дано да стане този път
,,,,

Моята месеница е готова,така че се мятам в леглото!Днес и утре съм мома с деца,свекър и свекърва.ММ пак е за риба  Thinking
Лека нощ,мили мами Hug

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 00:19 от Женичка

# 391
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОБО БЕТОВ, НА НИКОЛ НА УСМИВКА, НА МОНИКА НА ДАНАЯ, И НА КАТРИН НА ПУФИТА!!!
 nbirthday   bigdance2   ura
ДА РАСТАТ ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦА НА ГРИЖОВНИ МАМИ!!!
БОБО ДА Е ВСЕ ТАКЪВ СХВАТЛИВ СЛАДУР, А И ВСЕ ТАКА ДА ВЗИМА ДОБРИЯ ПРИМЕР НА КАКА ЯНА!!! Simple Smile

(вероятно вече знае какво ще бъде Wink )
ЗДРАВО И УСМИХНАТО БРАТЧЕ ИЛИ СЕСТРИЧЕ ЗА КАТРИН НА ПУФИТА!!!
ЦВЕТЯ ЗА МАМИТЕ   bouquet

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВСИЧКИ ДРУГИ РОЖДЕНИЧЕТА НА ДНЕШНИЯ ДЕН!!!

Мами, и аз не го уча целенасочено на нищо (освен да казва, че е на "една" ('на). Да не забравяме, че за тази възраст най-важни са три неща: 1) много да ги обичаме, като често го изразяваме (това - според мен, трябва да е номер 1 за целия им и ни живот); 2) много да им говорим; 3) много да ходим с тях, докато опознават сами света Simple Smile  На всичко друго ще се научат и по-късно!

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 09:13 от sirence

# 392
  • София
Честито на всички рожденници от последните дни! Да растат здрави, весели, умни и щастливи за радост на своите родители!

Сиренце, много ми хареса това последното:

Да не забравяме, че за тази възраст най-важни са три неща: 1) много да ги обичаме, като често го изразяваме (това - според мен, трябва да е номер 1 за целия им и ни живот); 2) много да им говорим; 3) много да ходим с тях, докато опознават сами света Simple Smile  На всичко друго ще се научат и по-късно!

Това е най-важно наистина. Всички ще проходят и придобият съответните умения, но най-важно е да усещат любовта ни и да са сигурни в нея, защото именно тя е решаваща за изграждането им като личности и за формирането на характерите и мирогледите им, въобще за това как ще премине целият им живот.

# 393
Момичата трогната съм!ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТ ИМЕТО НА ПЕТЯ! Hug

Влизам само да изкажа радостта си от вниманието,което сте ни отделили и да ви споделя,колко специялна ме накарахте да се почувствам!БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!

Благодарности и на форумското  ни приятелче Виктор на мама Редрени за прекрасния подарък,който ни изненеда точно на рожденния ден.Благодарим за красивата кукла,която Петя толкова много гушка и за пожеланията от прекрасната картичка! newsm51
Лъки мерси за отговора,нашата баня се отоплява и въпреки това косичката на Петя мия с шампоан само веднъж в седмицата,но за сметка на това всяка вечер тя си я мокри във ваничката и все едно съм я мила та затова трябва да я подсушавам по някакъв начин.

И сега на свой ред да честитя първата годинка на Бобо,Никол,Моника и Катрин!Растете обичани,обградени от любов и семейно щастие,с лекота преодолявайте всички трудности и станете достойни синове и дъщери!
bdbaloni newsm38 happy bd

Снимки по късно.А и да ви кажа,че си направихме и прощъпулника заедно с рожденния ден и Петя си хвана един телефон измежду всичките неща,които и бяхме наредили,но какво да се прави и сферата на телекомуникациите не е лошо поприще.
Сиренце  Hug и без това хормоните ми бушуват много хубаво си го казала!

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 11:23 от don4o71

# 394
  • София
Честит Рожден Ден на малките съкровища! Растете здрави и щастливи!

bouquet

# 395
Честит 1-ви Рожден Ден на Бобо на Betta, Моника на danaqv,
Никол на usmivka, Катрин на pufita, Александър на petq_alisheva,
Максим на Sten!!!
Да растат щасливи и да носят само радост на мами и тати!

sirence, най-важните три неща, казани по най-добрия начин  Hug

Лъки, ние сме на парно, но в банята не може добре да се объзвъздуши радиатора и пускаме духалка. За секунди става много топло.
Сешоар не ползвам нито за мен, нито за детето, но и да исках, едва ли щеше да стане, защото той никак не харесва такива шумове.

# 396
Честит празник на всички малчовци и техните родители. С пожелания за все положителни емоции и много здраве!

Исках да ви попитам за някои неща, с риск да разваля доброто ви настроение. Съжалявам предварително.  Интересува ме темата за ваксините. До колко мислите, че са свързани с аутизма? И ако има връзка - с коя ваксина или общо със всички?  Моля, ако има запознати по темата да кажат.

# 397
Честит 1-ви Рожден Ден на Бобо на Betta, Моника на danaqv,
Никол на usmivka, Катрин на pufita, Александър на petq_alisheva.

Пуфита - още помня този ден,когато дойде туко що родила и "вилня" из стаята, а аз си виках: Божеее,това момиче родило ли е или са го надрусали  Hug Имаше толкова енергия в теб,все едно не беше раждала. С усмивка и много мили чувства се надявам след колко 6-7месеца??? да вилнееш пак така с новото бебче.

Исках да ви попитам за някои неща, с риск да разваля доброто ви настроение. Съжалявам предварително.  Интересува ме темата за ваксините. До колко мислите, че са свързани с аутизма? И ако има връзка - с коя ваксина или общо със всички?  Моля, ако има запознати по темата да кажат.
Мила,влизаш в болна тема тук,не вярвам някой да ти отговори конкретно. Има мнооооого други теми в бг-мамма,а и в цялото интернет пространство,които ще ти отговорят на този въпрос. Моето лично мнение:Ваксините са зло,което обаче е толкова дегизирано в годините,че вече има много защитници.

# 398
Мила,влизаш в болна тема тук,не вярвам някой да ти отговори конкретно. Има мнооооого други теми в бг-мамма,а и в цялото интернет пространство,които ще ти отговорят на този въпрос. Моето лично мнение:Ваксините са зло,което обаче е толкова дегизирано в годините,че вече има много защитници.

newsm10 newsm10 newsm10
mama_i_bebe  ти тепърва ли ще започваш да си ваксинираш детето? Не търсиш ли мнение за решение , което ВЕЧЕ си взела?

# 399
Честит рожден ден на Бобо, Никол, Моника и Катрин
newsm59
Весел празник на техните семейства
Днес и ММ ми е рожденик, да ми е жив и здрав, и да ме слуша   Blush

Сиренце, много хубаво си ги казала първите 3

# 400
  • София
Благодарности и на форумското  ни приятелче Виктор на мама Редрени за прекрасния подарък,който ни изненеда точно на рожденния ден.Благодарим за красивата кукла,която Петя толкова много гушка и за пожеланията от прекрасната картичка! newsm51

Don4o71, радвам се, че сте харесали подаръка. Само да се извиня, че се наложи да го вземете от куриерския офис, но иначе щяха да ви го доставят в понеделник, а аз много исках да е в деня а празника.

За тези от вас, които все още не са решили откъде ще поръчват торта Нашата ще е оттук http://baby-fly.com По спомен май доесга никой не е пускал инфо за тази сладкарница.

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 15:15 от redreny2000

# 401
  • Варна
Честит Рожден Ден на Бобо, Никол, Катрин, Катрин, Максим, Алекс, Кристиан, Мария, Виктор и Елица! Желая на всички вас усмивки и много веселие, здраве и игри  Hug

lilyrose, честит рожденник и на теб   bouquet Пожелавам му да се сбъднат твоите пожелания към него:

.... да ми е жив и здрав, и да ме слуша   Blush

newsm53  smile3534

# 402
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Бобо, Моника,
Никол, Катрин, Александър, Кристиан, Мария, Елица и Виктор! Бъдете здрави и щастливи деца!

Мила,влизаш в болна тема тук,не вярвам някой да ти отговори конкретно. ...
...
Според мен въпроса не би следвало да разваля ничие настроение. Въпрос на желание е да се говори. А писано по- напред в отчетната ни тема по въпроса има, ще откриеш, ако потърсиш.
 За мен въпроса стои така- Вътрешното убеждение и интуиция на майката е водещо, дали да поставя или не ваксини на детето. Притеснения винаги ще има. Според мен те са "необходимо зло", което налага днешния начин на живот. Ако сложиш на кантара - предполагаеми вреди и ползи, ще е още по- лесно да решиш. И на двете ни деца са поставени задължителните ваксини според БГ- календара. Допълнителни не бих поставила. Всеки  според това до колкото има желание, може да се информира за вредите и ползите от ваксините, като ползва източници, които са достоверни за него.

# 403
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА
Борис на Betta
Александър на petq_alisheva
Моника на danaqv
Никол на usmivka
Катрин на pufita

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И НА МАЙЧЕТАТА И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА!

lilyrose, да ти е жив и здрав рожденника! Много апетитна почерпка си сложила Wink

# 404
Честит рожден ден на Бобо на Бета, Никол на Усмивка, Катрин на Пуфита и Моника на Даная!Да са живи и здрави дечицата и всеки ден да подаряват на майките си прекрасните си усмивки!

Пуфита, Надя ,как се чувствате?
Лъки, банята я отопляме с духалка, но там се къпе само баткото, Ева я къпем в хола-тя е послушна и не прави езеро наоколо. Laughing
За уменията и мен много ме дразни свеки като дойде при детето и :"Какво ще ми покажеш, баба?", сякаш Ева е някаква циркова артистка и "але хоп" по команда трябва да започва програма. Close
Сиренце, добре казано! Peace
Лилироуз, честит ти празник и на теб. Много да те слуша мъжо, ама и ти него. Wink
Маринелс, нищо не писа пак-получи ли картичка от нас? newsm78
Моите диванета сега щуреят все повече заедно. Ева гледа брат си и прави каквото той и покаже-само маймунджолъци, естествено. Плези се, бръмчи и си духа бретона, скачат на спалнята, ама не я оставям сама, че залита, особено, ако Емо и той скача с нея. Качва се на стола на брат си и то с краката отгоре и настръхвам, ако не съм до нея. Научила съм се да скачам от стола като стрела. ooooh! Хайде, че лудница настана пак. Crazy

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 19:21 от Еna

Общи условия

Активация на акаунт