Колко бързо времето минава-МАРТенчето на годинка става! - тема 15

• 48 293
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
sirence ние също досега нямаме забавяне с ваксините биха и ги по план и НЕ ни биха на 12 месеца, ще ни бият тази за 1г. и 1 месец както е по имунизационният календар, и аз влезнах в размисли   newsm78

# 376
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПЕТЯ! ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА, ВЕСЕЛА И ЗАСМЯНА, БЕЗГРИЖНО ДА РАСТЕШ И ПОКОРЯВАШ СВЕТА!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА МАМА DON4O! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И РАДОСТИ БЕЗБРОЙ!

# 377
Честит рожден ден на Петя на мама don4o!
Да расте здраво и щастливо дете !

# 378
Честит Рожден ден на Петя!!! Пожелавам й безгрижно и слънчево детство!!!

Да се оплача, че Денис продължава да няма никакъв апетит. Започнах да давам Дентокинт да видим дали ще има някаква промяна... Иска само да суче и това е, а като че ли не му стига вече количеството... Иначе днес сме на гости при баба и дядо и те само гледат какво да му дадат да яде, а той извърта настрани главата и се сърди, че му се нарушава спокойствието...

# 379
  • Варна
Честит Рожден Ден на всички, които стават днес на 1 годинка  Hug Да сте много здрави и безгрижни и да дарявате усмивки на своите мили родители!

Чудя се как още половин месец ще измислям различни поздрави всеки ден  Joy

Днес заведох Аслан на лекар за лишеите и пъпчиците по лицето. Лекарят го прегледа и каза, че е много лека форма на атопичен дерматит и ми изписа кремче, което се прави в аптека, и съдържа Ланолин, Вазелин, Вит. А и Е. Отделно каза да го мажа и с Хомеоплазмин, но основно да наблягам на правеното кремче.

И понеже споделих за проблема със съня и никненето на зъбите ми препоръча ако искам да мажа с Дологел и да давам Хамомила 15 или 30 CH, а преди лягане Киетюд.

За лицето ще ползвам кремчето и ако не се оправи ми изписа друго за мазане. А за зъбките ще започна да давам Хамомила, но за Киетюд прочетох доста неща и реших преди да взема решение да питам тук има ли някой опит с този сироп? Четох, че е хомеопатичен, но е сбор от много различни неща, което е в разрез с класическата хомеопатия. От друга страна не са доказани странични ефекти и просто дозата трябва да се спазва. В случая, понеже става дума за дете на 1 година (без две седмици), лекарят намали дозата на 1 на денонощие.

И понеже може да не изтърпите да прочетете всичко, да питам пак: някой давал ли е Киетюд сироп и какви са отзивите?

Виким, толкова дълго го написах най-вече заради теб, нали ти бях обещала  Peace

migeo, Бобо нещо се е замечтал, какво ли е видял през стъклото  newsm78 Много е хубав, пу пу Simple Smile

Котенце, Аслан също не се храни с охота като преди, макар и все пак да се храни. За мен това е много показателно, защото зная какъв лакомник беше... Дано Дентокинд-а ви помогне, аз също се чудих за него, но както писах по-горе, ми предпожиха друго, затова и не стигнах до него. Само лекаря ме предупреди, че ако има ефект от Хамомилата, той няма да се види на 1-2 ден, та а не бързам да го спирам...

# 380
Честит 1-ви Рожден Ден на Петя на don4o!!!
Да е усмихната, послушна и чаровна!

sirence, noive - питайте си докторите, но сега се сетих, че има и друга схема за поставяне на Синфлорикса, защото ние сме с 2 първоначални приема, вместо 3 последователни и после този, който е след 6 месеца. Може пък на вас като са ви слагали 3, сега този да се пропуска този на 1 год. newsm78

# 381
Mur да имаме 3 приема и по това което намерих като информация между 3 ти прием и 4 ти на Synflorix трябва да минат 6 месеца може и след 12 месеца, различни са схемите ,явно 4тия прием ще ни е по нататък, но разбира се ще говоря и с педиатъра той да ми обясни.Simple Smile

# 382
сиренце и майски, трогнати сме! Просто нямам думи, за да ви се отблагодаря, момичета. Имаме си една чудесна картичка от Андреа и много готина патешка книжка от Марио. Целувам ви и ви прегръщам

Lilyrose , а аз като видях, колко много сме ви мислили си казах, че много ще се притесниш като видиш, понеже знам как не харесваш "гуш" и т.н.  Simple Smile Важното е, че Марти е ОК и най-хубавото е, че щом не е травмиран, значи не е страдал, а просто мама му е липсвала за малко  Hug
а, обичам, обичам гуш, но не обичам да ангажирам аудиторията с нашите проблеми, при все че месецът е пълен с толкова приятни поводи (най-приятните)

И тук да честитя първия рожден ден на нашата приятелка Петя на мама Дончо. Прекрасно детство ти пожелавам, дете 

# 383
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на приятелката ни Петя!Да е жива,здрава и голяма късметлийка, а на мама Don4o пожелавам да и роди едно братче  Wink !

Сиренце,чак сега ли я получи  newsm78 аз съм я пуснала на 27.02.Благодаря за хубавата картичка,много ме зарадва  Hug.
П.П.-Момченцето има същите очи като Бобо Wink

# 384
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Честит рожден ден,Петя! Расти здраво и весело дете за радост на мама и тате!

Цветя за мама

Живко благодари на прекрасната София за изключително красивата картичка и сладките пожелания!

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 17:55 от Nadya81

# 385
ЧЕСТИТ 1-ви РОЖДЕН ДЕН, ПЕТЯ!РАСТИ ЗДРАВО И УСМИХНАТО ДЕТЕ!
Честит Рожден Ден и на другите дечица, родени днес  bouquet

Ех, хубав е този месец март! Толкова много поводи да сме усмихнати.
Пожелавам много здраве и късмет, и на всички които през изминалите дни имаха повод да почерпят!
Кати, да споделя и моя опит от возилото на децата
Скрит текст:
Със синът ми още я купихме триколката на Peg- perego GT3, Оказа се перфектната количка и за детето и за мен, от към возия, здравина, качество на материалите и изпълнение, възможността наистина да се ползва по всякакви терени, както и да се товари зверски, без това да се отразява на нищо (синът ми го возех до към 2год., и тежеше около 19кг). За мен наистина всичко това, съпоставено към цената и от 1100лв е о.к. Заслужава си. Сега я ползвам и с Елица, а ако имаме и трето дете някой ден- отново ще я избера. Знам че я има във вариант за две деца, като са разположени едно над друго.Виждала съм я в този вариант на една майка, която казва, че е о.к. от към баланс.
 Намерих клипче на този вариант http://www.youtube.com/watch?v=4irOKEX5UJM
 Като недостатък, може би за някой ще са габаритите ѝ в сгънато положение, или теглото от 13 кг. Лично на мен това не ми пречи.

# 386
VSD, и ние имахме лишеи и пъпчици по лицето и ни изписаха какви ли не мазила. От нищо не се оправи, помогна ни само Дефламол. Мажех по 1-2 пъти дневно и на втория ден вече почти бяха изчезнали.

# 387
Честит рожден  ден   newsm59 на:

Петя на don4o71 и
Йордан на mistela

Честит рожден ден   bigdance2 на патерици  на

Катерина на Magica_de_Spell
и много специално на Борис на migeio78   ura

VSD
благодаря за подробното обяснение  Hug . На Калоян пъпчиците за сега се позагубиха и няма да го водя на кожен, но ако пак се появят - отиваме!  Naughty

# 388
Честит рожден ден на моята адашка  Grinning да е жива и здрава, много щастливо детство и мама и тати да я слушат.

# 389
Влизам и аз да честитя на малките ни големи рожденичета ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Бобо на migeio78, Катерина на Magica_de_Spell, Аделина на Адриана (къде се изгуби?), Йордан на mistela и Петя на Дончо да растат здрави и щастливи!!!
Да ви се оплача, голям съм идиот... покрай приготовленията забравих да снимам Денис с тортата и се оказва май, че нямаме снимка... Толкова мъчно ми стана и така си поплаках... Направо не знам къде ми е акъла...
котенце 1, ако на мен ми се случи, бих се чувствала по същия начин!  Hug Мъжът ми без да иска беше изтрил файловете от компютъра от кръщенето на Дени и му идеше да се гръмне, но намерихме програма, с която се възстановяват и до ден днешен като си го гледаме си спомняме и се смеем как се беше панирал. Ако сте снимали с камера има програми, с които може да извадите снимки от записа, ако не освен да направим някой колаж...
Лилироуз, радвам се, че всичко е минало добре  Hug
Еуа, Лъки, да споделите мнение от двойните си колички.
Така, оплакох се. Ето Лъки, и аз мрънкам...[/spoiler]
katilias, вече се уверих, че най-сладки са спомените след такива "проблеми", така че съм сигурна, че ще намериш идеалната за теб количка и ще се смееш на притесненията си след време. За съжаление обаче аз не мога да съм ти от полза. Аз ползвам Пег Перего скейт, която е според мен уникална, но не става за спане за две деца. Предвидена е единствено втора седалка за голямото детенце, ако иска да се вози, но при нас покупката беше само за мое успокоение. Дени се вози 2-3 пъти в нея, когато на Ади й се е спяло и се е налагало да се движим с постоянна скорост, за да може да се унесе. Иначе той много се разсейва навън и сме си изградили ритуал за спане вкъщи.
И не съм съгласна с теб, че Бобо не умее много неща, напротив, точно с обратното впечатление съм  Peace
Бета, точно това смятах и аз да пиша! Че Бобчо ни е първенец тук в много насоки! Ади още не може да слиза от леглото. Преди няколко дни започна да се заиграва с ринговете... Така че не си вкарвай драми. Просто на децата са им интересни различни неща. Ади например се научи да кара колелото, обаче само назад  hahaha Напред някой трябва да я бута.
А пък кога ще се научи да спи поне половината нощ, без да се буди - не знам  ooooh!
Ей това ти пожелавам да е следващото "умение" на Бобчо. Аз съм вече нов човек, откакто Ади започна да спи!
Magica_de_Spell, просълзи ме...
И още нещо сушите ли косичките на бебчовците със  сушоар слад баня
Дончо, на Ади никога не съм я сушила досега. Мъжът ми отказва да й мием косата често, че банята ни не се отоплява с нищо (да попитам по този повод как стопляте помещението, които не сте с парно), а когато я мием предвиждаме време да й изсъхне - къпем се и после вечеряме.
sunflower, благодаря ти, нещо не го долюбвам този МОЛ, въпреки че ми е наблизо, но явно ще го посетя скоро! Ена, благодаря, ще проверя.
А как изкарах вчерашният празник ли? Ами... мъжа ми ме събуди с огромен букет от рози, кутия шоколадови бонбони , кафе , преоблечено дете което вече беше закусило ...  Laughing 
Пенмар, тази част много ми хареса!
Тук няма практика децата 'да се учат' на разни неща, по скоро се наблюдават... и аз не се бях сетила.  Embarassed
eya, ако знаеш само как ми се иска като отида на гости и да не почват веднага да я питат Ади едни и същи неща...къде е лампичката и колко ще пораснеш - да не говорим, че някои мами се състезават в градинката кое дете повече "знае". Свекърва ми я научила онзи ден да дава целувка и беше много щастлива колко е умна дъщеря ми, от първия път схванала  ooooh! Преглътнах си мислите как мръсната ръчичка ще си я слага на устата с всичките микроби...
Женичка, за руския сайт ми иска парола, само за регистирани потребители ли е?

Общи условия

Активация на акаунт