Колко бързо времето минава-МАРТенчето на годинка става! - тема 15

• 48 294
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, БОБО! ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ, ВСЕ ТАКЪВ ГОЛЯМ ЧАРОВНИК И ДА РАДВАШ МАМА, ТАТИ И КАКА ЙОАНА!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН И НА КАТЕРИНА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА КУКЛА И МНОГО ЗАСМЯНА!

MIGEO, MAGICA, ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

migeo, как е Бобо? Ще празнувате ли?

# 331
  • Лондон
merianna, наистина страхотен бузан! И аз се връщах да го гледам и ми се искаше да го хвана и да го намачкам дребния чаровник Wink!  Дъщеричката ти също е супер сладка! Да са ти живи и здрави! И аз мисля да се пробвам с торта тази година - ще видим... на костенурка съм се спряла. Ако някой има идеи или рецепти - ще съм благодарна! Simple Smile

Признавам си... не съм чела всичко  Embarassed. Само последните неща и то набързо. Много пишете! И много, много рожденници! Отвреме навреме влизам и чета по диагонал, но не мога въобще да ви 'хвана спатиите'.

Да са ви живи и здрави децата! И много да ви радват! Дано са имали прекрасна празници! И дано и вие сте били обичани и глезени днес.

Аз се чудя дали да правя парти или не. Много е студено за барбекю, има прекалено много хора за домашно парти, а да наемам зали и т.н. ми се струва прекалено усилие. Но пък на голямата направихме супер рожден ден като беше на 1 (мини сватба) и ще се чувствам виновна ако сега нищо не направя. И без това милото второ дете много неща не получи - като торти за всяка месечинка и др. подобни - за каката даже блог бях направила!!!

Тук няма кафенета и пицарии с детски кът като в БГ - замислям се дали да не направя аз едно такова. Това ми е новата бизнес идея  Wink

Моят красавец не ходи още, но всеки момент ще тръгне. Прави 'колко голям ще станеш', 'хей ръчички' и 'варило мише кашичка'. Майка ми го научи за нула време като беше на гости. Тук няма практика децата 'да се учат' на разни неща, по скоро се наблюдават... и аз не се бях сетила.  Embarassed Embarassed Embarassed Мммда. Hug от нас и бъдете здрави!

# 332
  • Стара Загора
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Бобо на migeio78 ,Катерина на Magica_de_Spell,Катрин на Shortyd ,Аделина на АдрианаЗдрави,послушни и щастливи да растат!

Мамите,много радост и щастливи мигове да ви носят дечицата!Честит празник! Hug  bouquet

Мигео,дано и двамата с рожденика сте свежи сутринта,да няма помен от болестта му и да си изкарате незабравим празник!
Женичка, би ли пратила и на мен тези материали?
Женичка, най-добре дай линкове тук, да не ти пишем половината форум на лични  Laughing
Лъки,ако можех да се сетя точно от къде ги теглих,щях да го направя,но помня само сайта http://www.kuharka.ru/talk/deco/ и вече не мога да ги намеря там Sad Много зле тази къса памет newsm78
Ена ,благодаря.Хремата вече намаля,и не знам внушение ли е,или наистина действа,но започна да затихва след като й сложих кехлибареното герданче.Каквото и да е дано спре съвсем,че милото мноооооого се измъчи.Днес и аз съм цял ден със запушен нос и ми е супер криво,а представям си на тях какво е ooooh!
p.atanassova,anelisa,да не пропуснете да покажете красотите,които ще сътворите WinkДано сте си харесали нещо Wink
Женичка какво да ти кажа около мен е някакъв хаос Sad откакто се е родил Ради сякаш не ми спори Simple Smile  все нещо става или около Ради или около Плами ... няма време да седна на комп.
Нотова,дано положението при вас се промени към по-добро. Hug
Бета,честита годишнина(на патерици).Много щастливи и влюбени бъдете!  bouquetДано каката си изкара приятно на ските и се върне окончателно оздравяла  Hug
Мериана,най-накрая се появи  Hug Да са ти живи и здрави и двамата рожденици-големи сладури са(как ми се иска и на живо да ги видяяяяя)Вашата кака е наборче на нашия батко.Бихме могли да направим една среща на малки и големи,когато имаш възможност.Дано проблемите с таткото скоро отминат и се радвате пълноценно на тези съкровища  Praynig Хора като вас заслужават само хубаво да ги спохожда!  bouquet
А тортите ти са невероятни.Ако се изложа с тортата на малката,бих ли могла да се възползвам от таланта ти? Wink
Марис,я как се забавляват с новите си играчки-страхотни са-и децата,и подаръците,и картичките Hug
Котенце,и вашата торта е чудна.Ти ли я прави? ShockedДано спадне гадната Т  Praynig
eya,добре завърнала се  HugУспех с реализирането на бизнес идеята.Ще поровя из списанийцата ми за торта костенурка.Ако намеря,ще ти пратя Peace
Аз днес прилично бях оставена да спя на обяд 2 часа и сега съм  Shocked Не мога да ги затворя тез очи .Свекито се занимаваше с децата,мъжа "наготви " за вечеря,а аз само тортичката за празника направих.Изобщо не мога да се оплача-да можеше всеки ден да е толкова ненатоварен Whistling
Лека нощ на всички все още не спящи   bouquet

# 333
  • София
Честит рожден ден, Бобо и Катериче! Много щастливо детство ви желая!
Поздрав с една от любимите на Яна като малка песнички:

Migeo, надявам се да сте доволни от подаръка Simple Smile. Албумчето го правих в два екземпляра - за двамата Бобовци, като само трите семейни снимки са различни (корицата си е една и съща: Албумчето на Бобо  Wink). Моят Бобо си го разглежда с интерес, дано и на вашия да се хареса Simple Smile. Преди съм правила подобни за Яна - гледала съм да са "зъбоустойчиви", да има симпатични животни, за да ги научат, а сега сложих и надписи, за да е нещо като букварче по-нататък. Сега обаче се старах двойно повече, защото го правех за двама сладури Simple Smile. Бях впрегнала цялото семейство - Яна да рисува плика и да направи цветето за кутията, таткото опакова кутията в цветна хартия, а Бобо активно участваше чрез висене на крака ми  Laughing.

А ако някой още се чуди за идея за подарък, от сайта, който Зина предложи взех това, не е лошо:

Лъки, браво, че смогваш да се занимавате с Дени Simple Smile. И не много благородно ти завидях за почивните дни. Аз онзи ден ходих на родителска на Яна и малко като теб се чувствах - направо като увиснала във въздуха без деца Simple Smile. За материали - тук гледала ли си?

Браво за тортата за РД на мъжа ти. Смее се катилиас за киселото мляко, обаче аз съм сигурна, че на всичко ще го научиш. Аз ММ даже табуретките го научих да слага с шарките, успоредни на шарките на паркета  Laughing. Само разсеяността му е слабата част, но там няма какво да направя - той ако не си забрави телефона поне веднъж седмично, не може да го бъде. А без телефон почти нищо не може да свърши  Rolling Eyes.

За уменията на децата малко ме притеснихте - аз вярно, че не го уча Бобо на колко годинки е и да казва колко голям ще стане, но все пак някои неща го уча, обаче без голям напредък. Например не казва нищо освен да, да-да, айда  Confused. Преди поне мама казваше. Не иска да ми показва животните, да ми казва как правят, макар че имаше момент, когато се опитваше. Сега забрави ли, не знам.
Иначе ходи - не спира да обикаля стаите, обаче пазенето на равновесие, когато не ходи, му е по-трудно. Слиза сам от леглото, влиза и излиза сам в кошарата през ципа, подава добре топка, носи разни неща, когато му ги поискаш. Маха за чао, обръща се към някои неща, когато го питаш къде са - лампата, пералнята, кака, но не ги сочи и не казва нищо. Пие от сламка (дори от обикновена чаша със сложена сламка в нея), свири със свирка. Пуска музика на неговото си пиано, ако го накараш, но не танцува. Реди рингове и малката низанка също я умее вече, разглежда книжки. Всичко вози подред - от колички до паници, бута кукленската количка на кака си. Отваря и затваря шкафове и гардероби. Абе, не знам, така като ги изброявам, не е толкова зле, но пак малко са в сравнение с тези, които пишете. А пък кога ще се научи да спи поне половината нощ, без да се буди - не знам  ooooh!

Женичка, бързо да се оправя Мони  Hug!
Бързо оздравяване и на другите болнички  Hug!

# 334
Честит рожден ден на Бобо,Катерина,Катрин и Аделина да растат щастливи и добри деца!  newsm59 newsm38 happy bd
МЕГИО, надявам се Бобчо да е добре вече и да си изкарате един незабравим празник! Hug
Ние сме в трескава подготовка за утре,все още не се решавам дали и прощъпулник да направим заедно с рожденния ден-имам още малко време за размисъл.
Въпрос към мамите които дават АМ за вечеря-минахте ли на това за след годинка-аз започнах да го въвеждам и не знам дали си внушавам но мисля,че насища повече.
И още нещо сушите ли косичките на бебчовците със  сушоар слад баня-на Петя косата е вече доста голяма и доскоро само я подсушавах с кърпа,но вече не е достатъчно и си остава мокра та малко има нужда от допълнително доизсушаване.Дали не е вредно за косичката?

ХУБАВ ДЕН И ВЕСЕЛ ПРАЗДНИК НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ! smile3525

# 335
Добро утро и честит празник на Катерина на Magica_de_Spell,Катрин на Shortyd ,Аделина на Адриана

Да почерпя с нашата тортичка за 1-вата годинка на Бобчо,която трябваше да я споделим с някои от форумските ни другарчета,но продължаваме да сме си хремави,вече и аз.Довечера ще дойдат само бабите и дядовците,ляля му ,прабаба му,ще сме си тесен семеен кръг.Сега отивам да му дам подаръка от Betta и Бобо и ще снимам  Grinning

Днес е много важен ден и за Марти на lilyrose,дано всичко мине леко и успешно  Praynig

# 336
МИЛИЧЪК ПОРАСЪЛ ДНЕС БОБО, ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ, ВСЕ ТАКА КРАСАВЕЦ И ПЪРВЕНЕЦ, ЗА РАДОСТ НА МАМА МИГЕО, КАКА ЙОАНКА И ТАТИ!!!   newsm51   bigdance2 hbday happy bd bdbaloni baloni

ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И КАТЕНЦЕТО НА МАГИКА!!! И ТЯ  - С ТАКАВА ОПРАВНА МАМА  - ДА РАСТЕ СПОКОЙНА, КРАСИВА И ДОБРА!!!   bouquet

newsm59 newsm38

ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА И НА КАТРИН НА SHORTED И НА АДРИАНА НА АДЕЛИНА!!! baloni

Мигео, да оздравявате скоро всички у вас  Hug
На Марти стискаме палци - всичко ще бъде наред  newsm10

Ех, тиииии, Мигео - езерцето взе , значи   love001 Страхотна е!!!  Наистина ми е номер едно, простопрасенцата ми бяха по-близо, и затова поръчах тях!!!

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 08:59 от sirence

# 337
На страхотния Бобо- Честит Рожден Ден, мило детенце! Бъди все така чаровен и готин първенец на нашата дружинка!

На сладката Кати- Честит Рожден Ден, малка кукличке!

Хубав ден на всички!   bouquet
И аз чакам Лилироуз да ни успокои, че всичко е наред!  Hug

# 338
Бобо на migeio78 ,Катерина на Magica_de_Spell,Катрин на Shortyd ,Аделина на Адриана Живи и здрави,много щастливи и усмихнати!
Бързо да оздравяват болните!!!

# 339
  • Пловдив
Честит рожден ден на Бобо на мигео и Катерина на магика! Да са живи и здрави, много обичливи и усмихнати!  baloni bdbaloni  Gift  cook Gift

Лъки, на прима виста за стикери и лепенки се сещам, че съм гледала в книжарницата на МОЛ "Галерия", имаше голямо разнообразие  Peace.

# 340
  • София
Честит 1 ви рожден ден на сладкишчето Бобо,да расте будно и умно дете и да има най-щастливото детство  Grinning,Мигео бързо да се оправяте и двамата Hug

Честит Рожден Ден и на другите дечица  newsm59    newsm38  bigdance  Tada
И аз чакам Лилироуз с добри новини Praynig
Хубав ден на всички Simple Smile

# 341
  • Бургас
Честит рожден ден на малките сладури Аделина, Катрин, Катерина, Бобо и всички, които порастват днес с цяяла годинка. Да са здрави и щастливи, палави и умнички за радост на мама и тати.
don4o71 , не суша, той реве от сешоара, а и няма много коса.
Болните дечица да оздравяват.
Как изкарахте женския празник ?
Аз по анцунг с чаша вино пред компютъра, умираща за сън, но готвеща  Rolling Eyes Определено не съм супер мама  Confused

# 342
Честит празник на Борис на migeio78, Катрин на Shortyd, Катерина на Magica_de_Spell и Аделина на Адриана и техните семейства. Мигео, за теб специална  Hug Тортата е много сладурска. Един съвет, ако не сте правили, започвайте тренировките за духането на свещичката, че при нас голямо шоу беше и понаплюване на тортата  Joy
За тортите, ако искате да правите сами - питайте, ще помагам. Не че имам голям опит с моите три, които съм направила, но доста изчетох от тортената тема.
Женичка, големите ни деца не само са на една възраст, ами бяха и в една група в яслата. Бях писала и преди, че Антоан е първото момче, целунало моята госпожица - подари и подаръка за втория рожден ден, а аз имам клипче.
Еya, Лъки - благодаря за хубавите думи.

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 09:58 от merianna

# 343
  • София
Честит рожден ден на сладък Бобо!Да расте живо, здраво и безгрижно дете!

Честит рожден ден на красивата Катерина-Да расте жива, здрава и всеки ден да радва мама и тати!

Мигео, тортата е страхотна! Grinning
Бързо оздравяване на Бобчо Praynig

Стискам палци за сладък Марти и изпращам цялата си положителна енергия да мине всичко по най-добрият начин! Praynig

# 344
  • Стара Загора
Лилироуз,стиснати палчета и от мен!Дано всичко мине нормално! Praynig
Мериана,е как съм го пропуснала този пост  Shocked Значи при любимата г-жа Колева е била и вашата сладурка Heart Eyes Много бих се радвала да ми пратиш клипчето,ако ти е възможно. Hug

Общи условия

Активация на акаунт