Много здрав и щастлив да расте
Много сте хубави на снимката 

)
повдигна темата за количеството, което си хапват сладурите (ама вие - вярно - голяма любов към тази Франция - френски партита още от сега - откога ли ще започне да учи малката фрнски?
)
. Пенмар, от любопитство питам, понеже сте ящни като нас, та и повече - колко пъти на ден ака Дени? Марио до скоро по три пъти, вече по един или два пъти на ден
Ще се видим, надявам се, днес на срещата, сама ще съм, най-вероятно. Времето ще е страхотно днес 

Мога да снимам ако искаш.

и винаги,когато съм ходила по-рано да го взема,съм чувала как крещи на някое разплакано за мама детенце.
Малкия веднъж ми сподели,че тази г-жа биела децата и им се карала.Като го питах защо ги бие и им се кара,ми отговаряше,че не слушали и плакали.
Но другата си беше невероятна-имаше страхотен подход към децата и никога не съм чула да повиши тон в групата.Водеше се в картона на малкия непрекъснато наблюдение в развитието му-как е приет в яслата(може ли да се храни сам,ходи ли на гърне,колко добре успява да комуникира и тн)Там се научи да ходи на гърне,там ядеше редом с другите деца(че даже и допълнително си е искал,а в къщи едва успявах да го нахраня
),научи се сам да се храни...Учиха ги да рисуват криви линии,кръг...Още си пазя "рисунките" му от тогава
Сега не знам като пуснем малката на 2г на какви г-жи ще попадне,но в същата ясла няма да можем,защото вече ни идва много далеч.За съжаление където и да си пуснем децата,нищо не ни дава гаранция,че освен добрата и любима г-жа,няма да има и една лоша 

Ние днес заминаваме за Ямбол

.
. То е пласкане на водата, радостно цвърчене и като резултат цялата баня, аз и ММ сме целите мокри
. Но, важното е че детето се забавлява
. Банята е доста топла, минават тръбите на топлата вода и няма нужда от допълнително отопляне. 

Ще се видим, надявам се, днес на срещата, сама ще съм, най-вероятно. Времето ще е страхотно днес 

.
И тука да кажа, че снимките на Дара са супер! Нямам търпение и ние в неделя да видим как ще се представим! 
, следя ви редовно, разписвам се също, макар и не както преди на всяка страница 

и само когато е в настроение прави гуш.
Тая сутрин слънцето въобще не можеше да пробие облаците,но сегааа грее,греее:))) Дано и да се постопли повечко,че ми писна от тоя студддддддд Препоръчани теми