Колко бързо времето минава-МАРТенчето на годинка става! - тема 15

• 48 209
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДАЛИ!!!
Бъди здрава, усмихната и все така сладка и чаровна !
baloni
Бишкота, весел празник   bouquet

veset0, никак не е смешно.....аз съм месила питка 1 път, при това содена. Нещо не съм на "ти" с питките Wink  Успех и после да се похвалиш Simple Smile

# 571
Мами,мисля че ми се получи...дано и да е вкусна. Ето снимка преди печенето
После като се изпече ще снимам и  изпечена:) Не ми се получи само отпечатъка...стана много грозно,но реших да го оставя,че важното е,че това е на дундичка отпечатъка от крачето:) Важното е,че го топнахме в питата,пък красотата няма толкоз да я гледаме Mr. Green Много я беше страх да си сложи крачето в питата,и идея нямам защо

# 572
Весето, много готина питка, хубаво си решила сама да си я направиш, аз се доверих на мама, че съм пълен инвалид-месач, иначе ми даде да пипна тестото и да направя крачетата отгоре, че трябвало и майката да си изцапа ръцете  Laughing

Честито на рожденниците, днешни и предходни, не мога да се включвам всеки ден, но гледам снимки с интерес, много са хубави дечицата   bouquet

Моята дъщеря освен пляскане, колко голяма ще пораснеш и боц, може да говори по телефона като го слага почти на врата си и казва ал, навежда глава и казва Даааааак (което е дзак) и си бърка в ушите с клечка за уши, за да си ги почиства  Joy Друго интересно не се сещам Simple Smile

Днес бяхме в морската градина (с Таша и Алекс  Heart Eyes) и взехме назаем едно от тези тракълца, не знам как точно се казват, но пластмасови, шарени и шумни, голяма забава с него - вървя, смя му се, гони го, явно ще трябва да се сдобием и с такъв "боклук" Wink

# 573
Крайният резултат Simple Smile

# 574
Брависимо, Весетоооооо!  smile3501

Сега се прибирам от мноооого приятна срещичка с девет готини мами (не знам от кой вид са по принцип, ама всички се бяха докарали с шалчетата Simple Smile  - шегичка, де, красавици са всичките, това си е  истина)
и девет невероятни бебока
   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 575
  • София
Брависимо, Весетоооооо!  smile3501

Сега се прибирам от мноооого приятна срещичка с девет готини мами (не знам от кой вид са по принцип, ама всички се бяха докарали с шалчетата Simple Smile  - шегичка, де, красавици са всичките, това си е  истина)
   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

sirence Heart Eyes

# 576
  • София

Хейййй, муцуни така съжалявам, че не се видяхме ............. хайде дано скоро пак се организираме Hug

veset0, майстор си   Peace

# 577
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАЛИЯ НА БИШКОТКА!

# 578
Весето, браво бе мацка!

# 579
Та...Несата ще става явно фармацевт...Първото,върху което си сложи ръчичката бяха хапчетата,а секунди след това хвана апарата,та тук в къщи стигнахме до заключението,че ще става Фармацевт с ходи Фотография:) довооолна съм  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Мерси момичета за комплиментите...като за 2-ри опит стана доста прилична питката.Надявам се всяка следваща да е по-добра:) Аз готва мноого вкусно,но месенето ме изморява и затуй не го умея..то не че ме изморява,ама ръцете ме заболяват...

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 19:51 от veset0

# 580
Ох, направо не знам с тези обувки   Close #Crazy, аз съм взела едни от плат с много мека и тънка подметка, не обхващат глезена и са 21 номер, но се чудя дали да не ги сменя..., ужас, аз за себе си много по-лесно избирам!!
Пенмар, мерси, аз гледам тази таблица, според която също попадаме в 20-ти номер, но сме много близо до 21-ви... newsm78

Андули, разбира се, че е така за обувките, но аз имам предвид в близкия месец да ги носи (някъде чух или прочетох, че горе-долу на 3 месеца се израства един номер). Като казвам 'не сега' имам предвид, че 1. още е студено и седи в количката и 2. не ходи повече от 4-5 крачки сама, а още лази, т.е. не сме официално проходили, но в близките седмици се очаква да я пускам да стъпва и навън, а до сега истински обувки нямаме - само такива с подметка от плат и са ѝ малки вече.
А дилемата ми се поражда именно от пробването в магазина - различни марки и модели, различно стоят, а на тези, на които не ѝ виждам пръстите (и каквито искам да взема, т.к. още е студено) не мога да преценя дали не са прекалено големи, което също не е добре...

Ох, извинете - много дълго, но ако някой още се включи със съвет, ще съм благодарна - някоя мама с вече проходило детенце  Praynig. Няма ли някой с 11.5 см краче и каква номерация гледате, колко 'по-големи' взимате???

хахаха, сиренце, френският няма да е скоро, че и без това е слушала всякакви езици, а много рано не било хубаво, че се обърквали децата и трудно проговаряли  Laughing
а и не знам дали любовта ще се пренесе и върху нея. Ние с баща ѝ нямаме търпение да ѝ покажем някои неща като например Дисниленд  Laughing, дано да имаме тази възможност  Praynig

Благодаря ви за отговорите за храната - в тази връзка според вас дали вече не е добре да ѝ намаля кърменето[/color][/size] (в полза на повече твърда храна)??? при нас то замества разните междинни прихапвания, защото с него и от такива просто няма нужда (това би значело постоянно да яде тесто, т.к. пресен плод освен банан не обича, а тук лекарите се майтапят да не забравяме, че на тази възраст 'храним мозък, а не дупе'  Laughing))

Надявам се някой път и аз да се присъединя на срещата на красивите мами Simple Smile  bouquet
Честито на днешните рожденици и на нашата адашка Далия  Hug Да бъде здрава, обичана и винаги специална  Heart Eyes

# 581
Честит рожден ден на Далия на Бишкота!
Да расте усмихната, щаслива и безгрижна!!!  

и без това е слушала всякакви езици, а много рано не било хубаво, че се обърквали децата и трудно проговаряли
Не е точно така. Ако децата слушат успоредно два езика, наистина проговарят малко по-късно, но еднакво добре овладяват и двата като майчин език, което е голямо предимство.

veset0, поздравления за питката и честит фармацевт, имам сантимент към тази професия  Grinning

не знам от кой вид са по принцип, ама всички се бяха докарали с шалчетата Simple Smile
Щастилив е Марио с мама като теб   bouquet

Срещата беше наистина много приятна,само дето моят малък изследовател предпочиташе да обикаляме пясъчници и тревни площи и не ми даде много да се включа в разговорите. Обаче пък стоянето цял ден навън му се отрази положително на апетита и си похапна много добре като се прибрахме. После заспа изморен рано, рано  Grinning Аз с удоволствие ще го последвам след малко  Flutter

Спокойна вечер на всички  Hug

# 582
  • София
love in paris, търси обувки с подвижна стелка - така най-лесно ще прецениш дали размера е ок, без да се налага да обуваш/събуваш Wink Слагаш крачето да стъпи върху стелката, като петичката застъпва края, а отпред е добре да останат свободни ~10мм.

# 583
love in paris аз пък ти предлагам друго- мериш със сламка колко е крачето на детето отрязваш и с нея избираш затворена обувка, трябва да можеш да я движиш в обувката напред и назад .....дано ме разбра, Дари е с краче 13,5 и носи 22-23 номер /на всяка марка обувки и е различен р-ра на стелката/   Peace
Весето честита ти фармацефтка, а питката е страхотна    bouquet
Дара е цял ден с температура, незнам дали зъб или вирус да обвиня , но вече ми писна няма бацил тази зима който да сме пропуснали  ooooh! писна ми вече
Тъй като писахте за количествата храна ,които си хапват бебчетата и ми  стана срамно, че аз никога не съм знаела   Blush  дори нямаме режим на хранене и спане ,всичко е колкото иска, когато иска тогава ... ето признах си   Whistling

# 584
Момичета, хиляди благодарности за милите пожелания. Няма да ви изреждам, но всички ви прочетох на един дъх.

Ние с Дали си подарихме една прекрасна сутрин - закусвахме, играхме, правихме снимки, танцувахме, пяхме и спахме заедно  Mr. Green Толкова ми беше готино, опитвах се да си припомня всяко едно усещане от миналата година  Heart Eyes

Ето и малко снимки от нас https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150177870375984.3419 … 310983&type=1

Мамата, която ни е изпратила подарък да знае, че си получихме известието и утре ще го взема. После пак ще пускам снимки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт