помните ли ме
и докато съм в този ред на мисли да "шибна" един с кафето

дано всички да сте добре и прекрасно да сте си изкарали празниците 

нищо ново.... пак болни всички, пак искаха да ни прибират в болница
ноо слава богу не се стигна до там
сега ЙО си допива сиропите, пие и имино подсилващ препарат и дано вече да сме излезли от порочният кръг на болестите

и да знаете, че ще си имам доктор
Лории, страшна комбина ще са
все умнички

ми жива съм
бачкам почти всеки ден от 9-10 до 19-20 в повечето случаи
Ноо пък обмислям по-рано да се връщам на официалната си работа
Бе голяма каша 

Не съм те виждала на снимки,може пък да се знаем.
Приятно изкарване и да се отчетеш после.
, особено на бебетата и на батковците. Е, по едно време се измори и заби носа в асфалта, ама минахме само с леко одраскано. После ходихме и на автомобилна среща за откриване на сезона. На малката така й намръзна нослето, ама с 300 зора я прибрахме да си ходим. После след банята се трупяса на секундата. Така най-обичам. Днес пак замислям да излезем по-рано за кухнята и да я пусна да върви до там, че следобед да имам малко мир вкъщи.

Дано времето е все по-хубаво, за да висим навън всички! 
. Дано това я опази поне! За първи път от сума време няма помен от сополи и сега ще ходи пак на плуване, танци и всичко, което има! 
И честита зелена карта! Помня колко се вълнувах някога за моята...(но ми трябваше за работа спешно, де, а при теб е друго)! 
И имам предложение-като мине и последния РД,да сменим заглавието с нещо пролетно,да ни стопли поне настроението?!
. Изопринозина колко време се дава?
. Честито на проходилите крачета, смело да крачат все напред 
. Ние днес водихме Роки на контролен, изписаха му очилца, ама как ще стане това с носенето...
Тя му свети в очите и приближава лице към него, а той и вика-дзаааак, пхххх(плаши я). Айде по един чай (Агилея със сигурност ще пие;) )

А и все пак тя беше болна 4-5 дни преди АБ и после той за 2-3 дни всичко изтреби! (За сополи промиваме и 2те деца с Тонимер обилно! Друго не ни съветват - и 2мата лекари....
Но ще питам колко е мексимума, защото ми писна вече!
Плодов с нар днес.
Аз все съм заета да се тюхкам за Дария и нейните болести, а не си давах сметка колко е здраво бебето всъщност (като Дария на нейната възраст....)! И дори не хвана гриповете от кака си (за което Дария получи и двата пъти награди, за това че геройски изтърпя маските, хем имаше хрема горката....)! 

май и той не знае какво иска... както и да е... и това ще мине...
аз съм сигурна, че Мъро ще я изкара геройски, но не ми се мисли какво ще ви е пак затворени вкъщи
Иначе преборихте ли я кашлицата вече напълно
много хубава професия за най-прекрасните сладури 
това със слагането на очила на толкова малко детенце много ме учуди
няма ли някакъв вариант за лещи
то всъщност е от голямо значение какво точно се цели да се корегира. Моля те, сподели какво каза доктора

а това, че Пепи вече със смях приема помпичката за сополките, ме изуми. При нас не вярвам някога да се случи, въпреки че сме пробвали всякакви пози за изсмукване... Мимоза, ти каква помпичка ползваш 
аз пък само го дебна моя сладур и го нагласям, че все ми се струва, че не му е удобно 
я ни пусни снимчица с някое твое творение, че да изплакнем очите
ама и на вас много ви се е насъбрало
да нацункаш малката сладка Йо
а как е ръчичката на баткото 

Препоръчани теми