За Пролет силно ФЕВРУАРчето копнее, навънка иска вече да щурее-29

• 34 132
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Полски Тръмбеш
ДОБРООО УТРООО  Hug помните ли ме  Embarassed  аз съм " онази с мъжете"  hahaha hahaha hahaha  и докато съм в този ред на мисли да "шибна" един с кафето  Blush Joy

не съм ви чела  Embarassed и мам 3 теми да чета и не знам как ще наваксам  ooooh! Whistling  дано всички да сте добре  и прекрасно да сте си изкарали празниците  Heart Eyes

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ, ИМЕННИЦИ И ВСИЧКИ С ПОВОДИ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИЯ МЕСЕЦ!!! ПОЖЕЛАВАМ НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВЕ, ТО Е НАЙ-ВАЖНОТО, А ДРУГОТО СИ ГО ИМАТЕ  Heart Eyes Hug Hug Hug

При нас  newsm78 нищо ново.... пак болни всички, пак искаха да ни прибират в болница  Tired ноо  слава богу не се стигна до там  Whistling  сега ЙО си допива сиропите, пие и имино подсилващ препарат и дано вече да сме излезли от порочният кръг на болестите  Praynig Praynig Praynig
Правихме прощъпулник, преди 100 дена  hahaha и да знаете, че ще си имам доктор  bowuu  Лории, страшна комбина ще са  Heart Eyes все умнички  Heart Eyes  Joy
АЗЗЗ  Rolling Eyes  Crazy ми жива съм  hahaha бачкам почти всеки ден от 9-10 до 19-20 в повечето случаи  Mr. Green щях да се местя в тукашния голям салон, но се отказах  Mr. Green най-добре се дели на 1 пък и да нямам шеф на главата  Flutter  Ноо пък обмислям по-рано да се връщам на официалната си работа  newsm78  Бе голяма каша  hahaha

чао за сега ЗАХАРЧЕТА  Heart Eyes Hug
ОБИЧАМ ВИ И НЕ СЪМ СПИРАЛА ДА МИСЛЯ ЗА ВАС  Hug Hug Hug

# 106
  • У дома... някъде
Ади,мерси за кафенцето. Hug
Амидалка и Мим,добре дошли в отбора. LaughingДоста лекари ще си имаме май,включително и моя син. Crazy
Лена,много се радвам че си от тук. HugНе съм те виждала на снимки,може пък да се знаем. WinkПриятно изкарване и да се отчетеш после.
Вчера излизахме за малко навън и резултата  при нас е сополи от гадния вятър. Close

# 107
  • област Варна
Благодаря за кафето и "добавката"  Laughing
Ехее, много доктори ще има за бъдещото поколение.
И ние вчера цял следобед миткосвахме в морската градина. Даже пуснахме Соня да походи и бяхме голяма атракция. Не дава да я държим за ръчичка и се хили на всеки който мине  Heart Eyes, особено на бебетата и на батковците. Е, по едно време се измори и заби носа в асфалта, ама минахме само с леко одраскано. После ходихме и на автомобилна среща за откриване на сезона. На малката така й намръзна нослето, ама с 300 зора я прибрахме да си ходим. После след банята се трупяса на секундата. Така най-обичам. Днес пак замислям да излезем по-рано за кухнята и да я пусна да върви до там, че следобед да имам малко мир вкъщи.
Мим да се оправяте по-бързо и по-често се включвай. А за салона, ако можеш сама да си си шеф е най-добре.
Ето как спим ние
Сън, сладък сън

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 09:49 от espinoza

# 108
Добро утро и от нас. Няма нищо ново какво да ви кажа....освен, че онези 2 пъпки на Мъро не са били шарка, та от вчера се опъпчи и той. Снощи имаше 3, днес вече 33 пъпки.....Тъкмо се радвах, че времето е ок и ще излизаме вече на вън.....ама пусто взе, че на предпоследния ден от 21-дневната карантина се опъпчи....

# 109
  • София
Ооооо, гадост...! Shocked Дано му мине по-бързо на Мъро...! Нали уж като са по-малки, по-леко я карат... Rolling Eyes
Ееее, Мим! Наистина откога те няма....! Усещаше се!;-) Дано вече е приключил сезона на болестите!! Peace
Много лекари ще има, а...! Laughing Дано наистина се търкалят в пари - но тук, не в чужбина! Peace
Соня е мнооого сладичка как спинка! И това с разходката и усмивките й звучи мнооого много мило!! Hug Дано времето е все по-хубаво, за да висим навън всички!
Али нали не ходи, и само в количката вчера следобяд си седя, докато Дария си караше колелото, а и докато бяхме на открито кафене на НДК, но странно , като си дойдохме беше много уморена и толкова й се спеше, че не изтърпя да я къпя даже и си легна бързо-бързо! Laughing ММ се чудеше от какво толкова се е преуморила (защото доста нервничеше и плака), но явно и само зяпане и вятър й стига... Wink
Дария от днес вече си е на детска градина, но е на Изопринозин по препоръка и на 2та доктора Wink.  Дано това я опази поне! За първи път от сума време няма помен от сополи и сега ще ходи пак на плуване, танци и всичко, което има! Grinning
Лена, приятно пътуване и прекарване!!! Hug И честита зелена карта! Помня колко се вълнувах някога за моята...(но ми трябваше за работа спешно, де, а при теб е друго)! Peace
А как ми се допи пак кафе като го видях това ароматно кафе с този каймак.... мммммм....  Grinning

# 110
Здравейте!
Веднага си признавам,че напоследък съм адски несериозна.Предната тема я изпуснах отдавна,но тази ще си я наваксам!
Много поводи съм изпуснала,така че моля да ме извините-БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!
Сега се записвам в новата тема.Благодарности на Ади   bouquetИ имам предложение-като мине и последния РД,да сменим заглавието с нещо пролетно,да ни стопли поне настроението?!

Иначе сме добре и сме здрави.Лина има вече 6 зъбчета (4 отдолу и 2 горе),учим се да ходим,но все още не сме сигурни и я е страх да се пусне.Лудориите и пакостите са ни на мах.При всеки удобен момент гледаме да излизаме на разходка,защото и нея не я свърта вътре вече.

Целувки на всички и се връщам да чета. Hug

# 111
Бони, вчера познах Соня в  Морската, и казвам на мъжа ми-това е Соня, от февруарчетата, а той- ми що не им се обади, ми...досрамя ме Embarassed, после съжалих, че не се обадих. Мим, наминавай, когато имаш време, липсваше Hug. Изопринозина колко време се дава? newsm78. Честито на проходилите крачета, смело да крачат все напред Peace. Ние днес водихме Роки на контролен,  изписаха му очилца, ама как ще стане това с носенето... Rolling Eyes, иначе е много закачлив, лекарката му се радва, ама той един смешко Heart Eyes Тя  му свети в очите и приближава лице към него, а той и  вика-дзаааак, пхххх(плаши я). Айде по  един чай (Агилея със сигурност ще пие;) )

# 112
 Hug
Агилея, с Изопринозина ли спряхте сополите?!? Че четох, ама не съм дочела  Embarassed
Оф, дано леко му мине на Мъро шарката и повече да не чуваме за болести от вас Мари    Praynig
Еспиноза, много е сладка Соня, как спи на епек   Laughing
Хайде дано от бъдещото поколение доктори не се оплакваме така, както от днешните  Grinning
На нас ни се размина ходенето, където и да било, че Мариян започна да кашля. Пепи и той, ама поне сополите понамаляват. И да го похваля вече не реве от смукалото за сополи, ами се смее и иска и той да хваща и да дърпа. Ама му намерих цаката - слагам го седнал, а не легнал  Crazy

# 113
Добър ден и от нас:)

Пожелаваме на Ванката да стнае голям лекар , че и професор даже:) Честито и на другите проходили крачета!

Мари, дано се оправите бързо!

Аз днес съм отпуска и съм си вкъщи, че мама е заета. Кандидатсвахме за ясла, въпреки че сигурно няма да го дадем шрез септември, но все пакд а се пробваме.И се чудя , като има деца с равен брой точки, как решават кое дете да запишат?

Ники има нов зъб- 7-ми поред, чакаме и още, че е малко нервен. Вече ходи много стабилно и съм решила в неделя да правим прощъпулник , трябва да намился какво да сложа на масата:)

Ще взема да си направяедин чай сега по примера иа агилея:)

# 114
# 115
  • София
Hug
Агилея, с Изопринозина ли спряхте сополите?!? Че четох, ама не съм дочела  Embarassed
Не, той е само за имунната с-ма! От антибиотика всичко мина! Wink А и все пак тя беше болна 4-5 дни преди АБ и после той за 2-3 дни всичко изтреби! (За сополи промиваме и 2те деца с Тонимер обилно! Друго не ни съветват - и 2мата лекари.... Confused) След 7 дни АБ, казаха да давам Изопринозин за всеки случай, че много ни се насъбра тази зима. Ще й го давам общо 20 дни. Peace Но ще питам колко е мексимума, защото ми писна вече!
Да, Gallini  , пия си чая сега и гледам Никита! Sunglasses Плодов с нар днес.

# 116
  • София
Ей, все забравям да се похваля! Преди няколко дни си дадох сметка, че Али е боледувала само веднъж за 2-3 дни от ангина, и още един път имаше кашлица - пак за 2-3 дни! newsm53 Аз все съм заета да се тюхкам за Дария и нейните болести, а не си давах сметка колко е здраво бебето всъщност (като Дария на нейната възраст....)! И дори не хвана гриповете от кака си (за което Дария получи и двата пъти награди, за това че геройски изтърпя маските, хем имаше хрема горката....)! Wink

# 117
Къде сте изгубихте всички  newsm78
Позатопли се времето и всички се юрнахте на разходки  Grinning
И ние днес направихме един чарк на квартала, макар че това моето дете направо ме влудява... в кенгуруто не иска да стои, не иска да ходи, в количката плаче неудържимо  ooooh! май и той не знае какво иска... както и да е... и това ще мине...
Ама стига съм ви се жалвала  Mr. Green

Мари много кофти с тая шарка  ooooh! аз съм сигурна, че Мъро ще я изкара геройски, но не ми се мисли какво ще ви е пак затворени вкъщи  Tired Иначе преборихте ли я кашлицата вече напълно  newsm78
Да ни се честити докторчетата на Амидалка, Валето и Мим  Hug много хубава професия за най-прекрасните сладури  Heart Eyes
Гале я пиши по-подробно за очния ви преглед  Naughty това със слагането на очила на толкова малко детенце много ме учуди  newsm78 няма ли някакъв вариант за лещи  newsm78 то всъщност е от голямо значение какво точно се цели да се корегира. Моля те, сподели какво каза доктора  Hug
Радвам се за Дарето на Аги и все така здравичка да ѝ е малката кукла  Hug
Бързо да оздравяват сладурите на Мимоза, че игрите навън са по-сладки  Hug а това, че Пепи вече със смях приема помпичката за сополките, ме изуми. При нас не вярвам някога да се случи, въпреки че сме пробвали всякакви пози за изсмукване... Мимоза, ти каква помпичка ползваш  newsm78
Соня ми напълни сърцето  Party аз пък само го дебна моя сладур и го нагласям, че все ми се струва, че не му е удобно  Embarassed а пък Сончето как сладко си спинка в тези странни пози  Party
Мим стига с тия "грозни" мъже  Heart Eyes я ни пусни снимчица с някое твое творение, че да изплакнем очите  Flutter ама и на вас много ви се е насъбрало  Hug да нацункаш малката сладка Йо  Hug а как е ръчичката на баткото  newsm78
Вале бързо да ги преборите тия сополи  Hug
Честити зъбчета на Лина   tooth
Наде сигурно татито ви вече си е вкъщи, така че мини да разкажеш как изкарахте уикенда  Hug

Звяра се събуди, до скоро сладурки   love001

# 118
дзак от нас,

днес водихме Бобо на дерматолог-излезнаха му едни петна на главата от три седмици-били някакви пигментни, ама после ще пиша....

цун на всички

Мари, бързо да се оправя Мърко!

ДАНИ,  Hug Hug Hug как сте с Лорис?-виждам те на балкона  Hug

# 119
Нещо пак ме мързи яко, но да взема ви сложа една софра:

Бобо вече е с 11 зъба, дано вече да починем малко, че откачих с него ...

Общи условия

Активация на акаунт