Ние още към четвъртия месец си казахме чао с тази вещ, а сега като е 11 кила не мога да си представя това упражнение, какво стана с триколката, взехте ли някаква, скоро времето ще е идеално за колело, да взема малкия да седи на някакво превозно средсвто, че иначе ше се караме

Вчера правихме прощъпулник, Лорис се стресна от толкова много хора и предмети. Чудеше се 5 минути какво да хване и определено искаше топка, но го беше страх да я вземе
Само сочеше към нея и после се гушкаше в мен. Бутна еда бъркалка за яйца, която беше за главен готвач и след като я вдигнах я взе. След това си взе едно самолетче, което е за пилот. Така че ще си имам Готвач-пилот, който много иска да рита топка 

Я кажи как ги свали?

,та затова викам да се разпиша.
Страшни красоти си сътворила и ти явно си скрит кулинар.И тортата и питката ми взеха очите.
Този Лорис много срамежлив бил.
Искам и аззззз..........
Това си е чист фитнес.Дано скоро си хареса някой "автомобил" и да се вози на него с кеф.
така се радвам, че се "върна" при нас 
ама и ти едни красоти си натворила
Браво 

Иначе триколката вече я забравих... и с нея не стана и решихме да не събираме излишни вещи. Пък и беше подходяща за по-мънички дечица - 10 месечни, но някаква куче марка. Сега ще решаваме в движение как ще се придвижваме занапред. 
и аз се моля вече да си харесаме "автомобилче" 
Ама как всеки ден е различен... На който му се занимава, ще ми е любопитно да прочета кога стават мъниците, кога се хранят, кога спите през деня и кога започвате процедурите по вечерното "приключване"

, на майките им за творенията, на озъбилите се, на спящите, на здравичките, на папкащите и правещите умерени бели
!
А Йоани да се стяга в кръста, че ей го де е Смолян
, стори ми се докато й мажех венеца, че и четвъртото зъбче е избило (всички до сега са отдолу 

и колко сладко се е надупила да спинка
, на теб трябва да ти присъдим приз за майка Героиня със този Йоани
, ох да е живо и здраво миличкото,какво ли му се струва че има в тази колича та не иска да се вози,дано скоро да проходи та да си отдъхнеш

), Теодор на Мишленцето и всички именници празнуващи тази година на 3-ти март да си носят името със здраве и късмет! 
Много неприятно...
Много се радвам,да ви "видим" с Лорис отново при нас!Надявам се да си си отпочинала от нас и сега отново заредена, да ни радваш с лудориите на Лорис!
Страхотни творения! А за професията- човека ви е показал,че ще си стане какъвто си иска пък- изненада! 

), иначе нашата безценна количка върши прекрасна работа! Там мрънка само,ако е огладнял!
Надявам се да имаш повечко време за нас, че липсваш!
Аз, ако ще трябва да готвя 2-3 яденета,хич няма да ми е много позитивно 
Живот и здраве и аз ще си имам нова машинка Асус!Поръчана е, чакам я с нетърпение!Днес ми изпратиха мейл,че ми я изпращат от Германия! 

добре завърнали се. Издай сега тайната за свалените кила...Хвърли само бомбата и избяга... Препоръчани теми