За Пролет силно ФЕВРУАРчето копнее, навънка иска вече да щурее-29

• 34 136
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • област Варна
agileya, те маймунките понякога и само от зяпане и събиране на впечатления се изморяват. Хайде каката да не боледува вече и да си ходи на всички мероприятия, че е много хубаво това.  Peace
Ей, Gallini, глобена си да знаеш. До другия път да си се отсрамила.  Hug
Зелда, благородно ти завидях за дремването през деня.
Наде, милата Борянка да ги изкарва по-бързо тея зъби. Поне успокоява ли се като я мажеш?
jatze, бързо да Ви се оправя татето, дано да са хубави резултатите от ЯМР-то.  Praynig
Тони и ти ли в екипа на вечно мрънкащите. То при нас има лесно - цял ден на вън, ама в тоя студ... Хайде честит ти и на теб Асус.
Еее, Ади, ти ли рано ставаш или твойте бандити те оставят да си изпиеш кафето на спокойствие? Все ме изпреварваш.   bouquet
За протокола - Соня е "само" с 10 зъбчета.

# 136
Гали, дано Роки свикне лесно с очилцата. В квартала има една мама, която ми е по-далечна позната, но гледах, че на нейното момиченце бяха сложили очилца като беше на около 9 месеца с едно ластиче и си седеше детенцето.

Наде, дано бързо извади зъбчетата Борянка, че да не се мъчи.
Ятце, стискам палци за добри резултати от ЯМР-то.
Евридика, добре завърнала се. Радвам се много, че писа!:)
Еспиноза, това Сонче е голям сладур.
Дейзи, дано Йоани си хареса най-накрая някакво превозно средсство, че не е работа това вашето.
Честито 11-то зъбче на Бобъра и от нас:)
Ние сме с 5 зъба.
Режим:
Ставане към 6-6.30- около 200 АМ
10- закуска
11-сън около 40мин до 1 час
13.30-14- обяд(второто от кухнята)
15.30-16.00- сън пак около 40 мин до 1 час
17.30-18.00- десерта от кухнята или плод(не изяжда всичко, най-много 100-тина грама)
20.30- вечеря- супа с хлебче
21.20 -къпане и опити за приспиване
22.00-23.00 заспиване
Преди да кажете, че я слагам късно, ще кажа, че съм опитвала и рано, но не се получава номера и се стига до истерични крясъци. Тя сама си направи този ориентировъчен режим и не мога да мръдна от него(най-много с около час разлика, защото е заспивала и към 23.30 -00.00)
00.00-00.30- пак около 200 мл АМ

Почерпете се за именния ден на бебе Краси и на дядо Краси(моя татко) Simple Smile!

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 09:39 от Бенджолина

# 137
Здравейте захаросани!
Благодаря ви за милите думи за таткото ни. ЯМР ще почака, нека първо утре мине и при другия лекар в София ВМА и после резонанса... Да не ви занимавам повече с моите грижи...
Честит имен ден на всички Красимировци и Красимирки Heart Eyes, няма да изброявам, защото рискувам да пропусна някой.

Главата ми нещо дава заето - всичко изчетох, но ....
Ще напиша само режима ни.

Събуждане: 6,30-7ч, напоследък по-често в 6,30ч.
Закуска: 8ч. попара с 3,5 сухара
Сън до обяд: 9,30-11ч.
Обяд: 12,30ч с второто от кухнята;
Сън след обяд: 14,30-16ч
Следобедна закуска: 16-16,30ч десерта от кухнята;
Вечеря: 19ч супата от кухнята с 1,5 сухара;
Баня: 20ч и след това в леглото с 240мл готово АМ.

Радвам се, че МИМ и Евридика се разписаха Hug

# 138
  • област Варна
Ударете по едно рамо https://www.facebook.com/pages/Carnival-KIDS-Shops/1421829991504 … p_276352112389780 номер 484.

# 139
не съм ви изчела, но само се включвам да кажа че говорих със Снежинка - няма да има време за колажа този път, ама то е и разбираемо, понеже мъжа и е тук. Първият пък го плави Дидишончето, ама и тя е сърдита и тук не пише вече май  newsm78 . Та мисълта ми беше, че който може да работи с фотошоп-а и има желание и време, може да го направи. Снежи каза че с фотошоп е правен. Аз имам желание, ама така и не се научих на пустия фотошоп  Embarassed , ако някой знае по-лесна програмка, дето бързо да разуча, може и аз да го направя  Peace
Дано сте ме разбрали че мн объркано стана, ама нямам време сега - утре ще правим прощъпулника и съм се заела с чистене, готвене и 100 други неща  ooooh!

# 140
Здравейте, навънка е направо суперррр  Crazy Толкова слънчице, дано се задържи повечко време този път  Praynig

Аз мисля, че за колажа не е задължително да е със снимки от РД-то - ние също нямаме подходяща от там, който каквато си харесва най-много, нека не е задължаващо от празника непременно  Peace Hug

Еспинозка, имате едно гласче от Ванката  Wink

За режима говорите, ми нашия е нещо таквоз:
6.00-6.30 - 200 мл АМ и отасяне на плувката до към 8, демек бройте ни ставащи в 8  Grinning

9.30 - закуска - кус кус, или филийки с чай, или с кис.мляко, или сиренки

11.00-11.30 - сън около час и половина

13.00-13.30 - обяд - манджата от кухнята, или на мама мадндичка и малко десертче нещо

15.30-16.00-16.30, че понякога и даже чак в 17 заспиваме вторият сън, който е пак час-час и половина
като станем от него/зависи в колко е легнал/хапваме десерт

20.00-20.30 - вечеря - супа или от нашето на крак, после и 200 мл АМ, лягаме към 21.00-21.30 ...

# 141
Честит имен ден на Точето, щях да я забравя  за малко  Hug

# 142
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!
И особено на бебе Краси и таткото на Бенджолина! Hug

Мнооого се равам, че Евридика се завърна! Peace Много се сещах, въпреки, че не се познаваме... Олекна ми. Laughing Дано и другите се върнат вече! Много смешно - това с професиите и топката! Joy А творенията са мания...!! Grinning Трябва да взема и аз да пробвам за Прощъпулника (един ден....)! Тук все майстори сте се събрали! Wink
Какво е Асус...??
Ятце, какво става с мъжа ти сега? Знае ли се как е или още не...?
Това с очилата ме шашна.... Не знаех, че при толкова малки деца личи, ако очите са болни... Вие как сте разбрали?
Лори, как са петната? И от какво са?
Еспиноза, гласувах. Peace
Гласувах и в петицията вчера. Peace
По повод диетите - една моя колежка ми каза преди седмица за дъщеря й, която била свалила 30 кг. с помощта на някакъв Вега тест, който определял какво да ядеш и какво не. Shocked Мога да я питам къде се прави, ако искате? Peace

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 15:17 от agileya

# 143
Здрасти!
Ако залипсвам да знаете, че съм се гръмнала ...
Малкият ми разказва играта с тея зъби ...  Tired

Честито на именниците! Бенджи   bouquet

# 144
Ехо
аз мога да направя колажа, но може малко по-бавно да стане и не много професионално, впредвид шефът колко време ми остави  Tired Да кажем един срок за пращане на снимки?  newsm78 имейл: 
dobigrig@gmail.com
Снимки от р.д. и името, така ли?
по другите теми после...
цун

# 145
Минавам много на бързо преди работа. Сложиха ме на нова позиция и ми се разказва играта, едва ли ще имам време да ви чета оттам Sad А преди си бях екстра, но да не се оплаквам...
Първо Ятзе, дано да се оправи мъжът ти бързо, стискам палци Praynig
Сега за килограмите- първо бях 5 дни само на плодове и чай. След това започнах разделно хранене. Освен това не ям нищо пържено, захар, газирани напитки и "натурални" сокове. Кафе пия по едно на ден без кофеин и подсладено със захар. Повече подробности ще дам довечера Simple Smile
Лорис много е слушал вчера докато бях на работа Heart Eyes Само вечерта му било станало много мъчно, но не е плакал на мама геройчето.
Мерси на всички за топлото посрещане Hug Hug Hug
Изчезвам...

# 146
  • област Варна
Хайде кафето днес да е от мен

Бенджи, честити ти именници. Да са ти живи и здрави, че да се радват един на друг. Двама именника - взимам си два бонбона пък.
agileya за лаптоп Asus ставаше на въпрос.
Благодаря на всички за гласовете. Ама май ще ни се размине наградата... има едно дете със 100 гласа. Ние за сега сме с 22. Но здраве да е. Пак ще има дефиле с летни дрешки, па макар и не от награда  Laughing

# 147
Доброютро;), мерси за кафенцето  bouquet. Още вчера гласувахме за Сонечка Heart Eyes.  Тук има сняяяг, бррр, уж за пролет се гласим вече Rolling Eyes. Честит имен ден на патерички на Красунка и на дядо и:)). Надявам се, че болничките са оздравели  Praynig. Ятзе, дано  е нещо  малко при мъжът ти, бързо да се оправя, хубаво е, че сте отишли в София, все пак във ВМА има добри специалисти Peace(аз нали съм рехабилитатор и тези неща са ми болна тема). Дани, успех в работата, дано новата позиция те задоволява и  те възнаградят по-добре Hug, да нацункаш  Лорис Heart Eyes. Лили, дръж се, напълно те разбирам, Росен от  три месеца е с осем зъба и няколко кътника на път, лигави, мрънчи, като лепенка е за  мен... пък за през нощта, няма  и да се оплаквам. Но и на малките душици не им е лесно, даже и не могат да кажат какво точно им е. Ще мине и този период, ама жална ни майка на нас, и кат казах майка-на повечето от нашите майки, особено тези, които сме ,,по-големички,, Wink да не им е било по-лесно... без памперси, без разни кремчета и мазила за каквото и да е newsm78. Да са ни здравички малките душици, пък ще мине и зъбоникнене и прохождане и  всичко. Момичета, благодаря, че ме окуражавате за Роси Hug. С риск да съм досадна, но Дейзи питаше за подробности. Та... операциите на Роки бяха с цел да не ослепее напълно  Cry. На възрастен човек операцията се прави с локална анестезия и веднага се определя и диоптрична леща, която се имплантира. При бебетата е по-сложно. Първо операциите са с пълна анестезия, второ има  огромна вероятност да не може да се постави  изкуствена леща(нали при премахването на катарактата махат и лещата), трето не може да се определи диоптър.  При нас по време на самата операция лекарката преценяваше в  движение нещата. Слава на Бога имахме късмет да има подходяща леща, но неговата е един вид по-универсална, с нея  се предполага че ще вижда добре надалеч. За това се налага носенето на очила за близко виждане и да се стимулира очния нерв, който заради катарактите  спира да   действа. При нас сега и определянето на диоптър е малко относителен, че е мъничък още, та нито знаем как и колко вижда, но поне вижда Praynig. Варианта да не може да се имплантира ИОЛ(изкуствена очна леща) е сложен, защото организма се стреми да запълни празнината, която се получава(от премахнатата леща), и трябваше да носи лещи, залепени външно, които се  сменят на два месеца(при тях махането е опасно, че се прави с един вид вакуум и има опасност от отлепяне на ретината). И след време трябваше още две операции да правим за слагане на ИОЛ. Но, засега всичко е наред, ще носи очила(което ми е ама никакъв проблем, на  базата да не вижда) и ще чакаме да  почне да разбира и говори, за да видим  какво точно е положението. Всичко, което предполагаме сега е на базата на изследвания с апаратурата, която вече има, слава на Бог и опита на лекарката ни. Вчера бяхме на ТЕЛК, самото му заболяване е такова(и е вродено), че се налага освидетелстване. Дадоха му 87%, което е  много:(, но е здравичък и се надяваме, че ще се оправи. Извинявайте за дългия пост, дано  имате търпение да го изчетете.  Благодаря ви за подкрепата отново, хубав, спокоен и здрав ден за всички, ЦУШ

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 09:57 от Gallini

# 148
Ехей, вчера писах на 10 стр, днес пак на 10-та?!?! newsm78
Вярно, че времето беше хубаво, ама ......
Ииии, да затворим кръга с рождените дни ...

Честит Първи Рожден Ден на Лилия! Искам да и отправя специални пожелания (тя си знае защо). Нека стане умна и красива жена, да изживее приказно детство с много весели игри и безгрижни детски дни, да радва мама и тати, много да я обичат и тя да ги обича!

На мама Ники пожелавам щастлив и весел празник днес, с много хубави емоции и прекрасни мигове!

Зелда, благодаря ти, че се наемаш със задачата за колажа, аз също бих се пробвала, но при тия обстоятелства сега дето ми дойдоха на главата, трудно ще намеря време .... Ще подбера хубава снимка и ще я пратя на мейла.
Евридика, аз също имам опасения, че като се върна няма да работя същото, като преди, моля се само да работя, че дори и в нашата фирма, която не е никак малка и е на национално ниво, има съкращения.....
И аз дадох своя глас за Сончето...
Аз да ви се оплача от малкия бандит, много е пакостлив hahaha, нали вече го пускам да си върви навън, е ..........., няма такова чудо - обира всички боклуци от земята и иска да ги слага в устата - то фасове, хартийки, капачки, клечки, листа ..... ужааааас smile3511..... А вкъщи ..... вече отваря и кухненските шкафове, вчера го бях оставила на свеки, ходих на тържество в детската на кака и като се прибрахме .... той ме посреща с една порцеланова паница и ако я метне на плочките, както обича да прави ...... Тя свекърва ми даже не е и разбрала какви ги върши, нали не го беше гледала скоро и не е наясно, че той вече иска всичко да пипне, да го изпробва на удароустойчивост, на вкус ..... Каката не ми е била такава, но този юнак ще ми разкаже играта. Обожавам часовете между 20ч вечерта и 7 сутринта ........

# 149
Галини, какво преживяваш и ти с тези проблеми около Роко ..... Стискам палци да се стабилизирате и да постигнете максималното, предвид обстоятелствата, за да е добре малкия юнак!!! Наистина очилата са ви най-малкия проблем.

Общи условия

Активация на акаунт