!
, няма да изброявам, защото рискувам да пропусна някой.
. Та мисълта ми беше, че който може да работи с фотошоп-а и има желание и време, може да го направи. Снежи каза че с фотошоп е правен. Аз имам желание, ама така и не се научих на пустия фотошоп 
Толкова слънчице, дано се задържи повечко време този път

Много се сещах, въпреки, че не се познаваме... Олекна ми.
А творенията са мания...!!
Трябва да взема и аз да пробвам за Прощъпулника (един ден....)! Тук все майстори сте се събрали! 

Да кажем един срок за пращане на снимки?
имейл:
А преди си бях екстра, но да не се оплаквам...

Само вечерта му било станало много мъчно, но не е плакал на мама геройчето.

. Още вчера гласувахме за Сонечка
. Тук има сняяяг, бррр, уж за пролет се гласим вече
. Ятзе, дано е нещо малко при мъжът ти, бързо да се оправя, хубаво е, че сте отишли в София, все пак във ВМА има добри специалисти
(аз нали съм рехабилитатор и тези неща са ми болна тема). Дани, успех в работата, дано новата позиция те задоволява и те възнаградят по-добре
, да нацункаш Лорис
. Лили, дръж се, напълно те разбирам, Росен от три месеца е с осем зъба и няколко кътника на път, лигави, мрънчи, като лепенка е за мен... пък за през нощта, няма и да се оплаквам. Но и на малките душици не им е лесно, даже и не могат да кажат какво точно им е. Ще мине и този период, ама жална ни майка на нас, и кат казах майка-на повечето от нашите майки, особено тези, които сме ,,по-големички,,
да не им е било по-лесно... без памперси, без разни кремчета и мазила за каквото и да е
. Да са ни здравички малките душици, пък ще мине и зъбоникнене и прохождане и всичко. Момичета, благодаря, че ме окуражавате за Роси
. С риск да съм досадна, но Дейзи питаше за подробности. Та... операциите на Роки бяха с цел да не ослепее напълно
. На възрастен човек операцията се прави с локална анестезия и веднага се определя и диоптрична леща, която се имплантира. При бебетата е по-сложно. Първо операциите са с пълна анестезия, второ има огромна вероятност да не може да се постави изкуствена леща(нали при премахването на катарактата махат и лещата), трето не може да се определи диоптър. При нас по време на самата операция лекарката преценяваше в движение нещата. Слава на Бога имахме късмет да има подходяща леща, но неговата е един вид по-универсална, с нея се предполага че ще вижда добре надалеч. За това се налага носенето на очила за близко виждане и да се стимулира очния нерв, който заради катарактите спира да действа. При нас сега и определянето на диоптър е малко относителен, че е мъничък още, та нито знаем как и колко вижда, но поне вижда
. Варианта да не може да се имплантира ИОЛ(изкуствена очна леща) е сложен, защото организма се стреми да запълни празнината, която се получава(от премахнатата леща), и трябваше да носи лещи, залепени външно, които се сменят на два месеца(при тях махането е опасно, че се прави с един вид вакуум и има опасност от отлепяне на ретината). И след време трябваше още две операции да правим за слагане на ИОЛ. Но, засега всичко е наред, ще носи очила(което ми е ама никакъв проблем, на базата да не вижда) и ще чакаме да почне да разбира и говори, за да видим какво точно е положението. Всичко, което предполагаме сега е на базата на изследвания с апаратурата, която вече има, слава на Бог и опита на лекарката ни. Вчера бяхме на ТЕЛК, самото му заболяване е такова(и е вродено), че се налага освидетелстване. Дадоха му 87%, което е много:(, но е здравичък и се надяваме, че ще се оправи. Извинявайте за дългия пост, дано имате търпение да го изчетете. Благодаря ви за подкрепата отново, хубав, спокоен и здрав ден за всички, ЦУШ

, нали вече го пускам да си върви навън, е ..........., няма такова чудо - обира всички боклуци от земята и иска да ги слага в устата - то фасове, хартийки, капачки, клечки, листа ..... ужааааас
..... А вкъщи ..... вече отваря и кухненските шкафове, вчера го бях оставила на свеки, ходих на тържество в детската на кака и като се прибрахме .... той ме посреща с една порцеланова паница и ако я метне на плочките, както обича да прави ...... Тя свекърва ми даже не е и разбрала какви ги върши, нали не го беше гледала скоро и не е наясно, че той вече иска всичко да пипне, да го изпробва на удароустойчивост, на вкус ..... Каката не ми е била такава, но този юнак ще ми разкаже играта. Обожавам часовете между 20ч вечерта и 7 сутринта ........ Препоръчани теми