, хубаво си го казала-каката не ми беше така:)))) и нашата, беше кротко, ама кротко агънце, пък момчето си е момче(по принцип де, има изключения), бандит от класа:)). Отговорих ти на писмото за мъж ти
. Честит рожден ден на Лилия на Ники, да е здраво и щастливо детенце, за радост на мама, кака и тате.
.

/ После след съня мисля да поизлезнем пак , за да вземем цветя за утре на няколко лели, включително и на тези от кухнята, щото са много милички и добрички
От тогава съм се зарекла - никакви кокнкурси, не ми е нуждно някой си да ми оцени, че моето дете е НАй в нещо си - аз си знам, че за мен то си е такова

Ама Лена всъщност май замина или се бъркам...?
Весел празник 
сигурна съм, че лошото е зад вас...
Че и топличък...Но не дава много да му слагам термометър, егати и борбата дето настава. Добре, че имам някакво чувство, просто не е горещ, а топъл, което означава, че не е повече от 38
Иначе Дейзи, помпата е Меримар или Маример, не й запомних точно името, тази дето аз дърпам с уста
Сега поръчах на аптеката АДликуид - имуностимулант. Дано помогне, че ми писна от тези сополи и кашлици..

- май ще има мноооого лекари в нашата групичка. Аз съм гроги, не съм ви чела, ама снощи си легнах в 1 и сутринта станах в 6 и едва насмогнах да приготвя всичко, та утре ще пиша за нашия режим и ще ви изчета подробно. Сега само искам
такива диети не уважавам, направо са ми вредни. Режим, режим и пак режим+ спорт+дисциплина, другите методи са само с йо-йо ефект при мен. 
Всичко ще е наред, Еван ще е ок.
всичко ще е наред с мъж ти.

Много хубава професия е това!
преди беше 7.30-8
напоследък не ще да стои, става и тръгва по гол задник
;
После някой от моржовете скача до кухнята, останалите моржове продължават да пият кафе
.
Ядем, играем, в 3 почваме да се носим за приспиване, спим както дойде, в 5 десерта от кухнята, в 8 супата, в 8.30 баня, 9 към 180 АМ и ако имам късмет заспива на шишето...после тъмна Индия до сутринта...
А пък след 15тина години може и телефони с термометър да измисли детето.
Ще ви пиша, като се приберем от Спокейн. Препоръчани теми