За Пролет силно ФЕВРУАРчето копнее, навънка иска вече да щурее-29

• 34 137
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Хехех, днес с теб ще сме мерудията smile3534, хубаво си го казала-каката не ми беше така:)))) и нашата, беше  кротко, ама кротко агънце, пък  момчето си е момче(по принцип де, има изключения), бандит от класа:)). Отговорих ти на писмото за мъж ти Peace. Честит рожден ден на Лилия на Ники, да е здраво и щастливо детенце, за радост на мама, кака и тате.

# 151
  • област Варна
Хайде и аз да Ви "поръся" с мерудия преди да тръгна за кухнята (днес сама, че навън не е за малки деца).
Gallini, кураж мила. Дано се успокоите, когато Роки проговори.
jatze и аз от тая гледна точка не обичам да оставям Соня на родителите на мъжо, че й дават всичко да пипа. Включително, дядо й я научил да чопли уплътнението на пералнята и съм им казала, че аз друга пералня няма да им купя. Като й позволяват - да се оправят, когато счупи нещо. Съответно като си дойде в нас е малък ужас, защото само се караме и се обясняваме какво може и какво не може.

# 152
Привет дами!
Вчера времето беше разкош,2 часа на дълга разходка със съседчето и резултата след това 2,5 ч. следобеден съм  Party.

Честит имен ден на патерица на ТОЧЕТО и на таткото на Бенджи!На красавицата пожелавам да расте безгрижна,още по-лъчезарна и да радва цялото семейство,а на таткото на Бендж най-вече здраве и да помага за внучката!

Честит рожден ден и на изтърсачето на групичката-Лилия!Да расте здрава,щастлива и много да слуша!  party041

Наде,дано скоро и тази мъка със зъбите да мине.
Галини,от сърце ви пожелавам всичко лошо да си остане в миналото и оттук нататък да се радвате на Роки! Hug
Дани,дано новата позиция ти донесе повече позитиви!

Режимът ни от близо 2 седмици е:
7.00-7.30-събуждане
8.00-8.30-закуска (попара)
10.30-11.00-преди обеден сън около 1,5-2 часа
13.00-13.30-обяд (каквото е сготвила мама)
16.30-следобедно хранене
17.00-следобеден сън около 1-1,5 ч.
20.30-миене и вечеря
21-21.30-лягане

# 153
Тутуууу  Laughing Здравейте и от мене, искам първо да честитя рождения ден и на последното ни изтърсаче, което до последно не искаше да излиза  - да ни е жива и здрава малката Лилия, да е засмяна и щура, весела и щастлива и винаги носеща обич и топлина за цялото си семейство  Hug

Иииии вече официално всички февруачрета са децица, а не бебетаааааа  Hug Hug Hug

И ние ходихме за кухнята, ама заедно, щото няма на кой да го оставя , навън не е чак толкова студено, колкото изглежда на пръв поглед, е на фона на досегашните няколко слънчеви и хубави дни си е гадно, ама кат цяло се ядва/ама какво изречение само слгобих  hahaha/ После след съня мисля да поизлезнем пак , за да вземем цветя за утре на няколко лели, включително и на тези от кухнята, щото са много милички и добрички  Flutter

Искам отдавна да ви кажа, дано го приемете и не се засегнете - не си пращайте снимките на дечицата в конкурси, аз се напатих така незнам дали помните, 2 седмици само с това се занимавах, пращах молби за гласуване на сума си народ, досадила съм яко гаранция, накрая  - второ място, първия се "изстреля" в последният ден със сума си гласове пред нас, което е практически абсурдно, защото знам как се субита всяко гласче, демек съм на 99 %, че всичко си е нагласено и целта е просто да се популяризира дадена страница, защото изискват първо да се "хареса" тя разбираш ли  #Cussing out  От тогава съм се зарекла - никакви кокнкурси, не ми е нуждно някой си да ми оцени, че моето дете е НАй в нещо си - аз си знам, че за мен то си е такова  Peace Hug

Сори за лирическото отклонение, ама ми е болна тема малко, а и като видя наше детенце разбира се, че гласувам, ама знам, че нещата са иначе...

Както и да е - да мине Лори да каже какви бяха петната на Бобо  Peace

Чакам Хепи, Теди, Лена на отчет, че нещо ми се губят май  newsm78 Ама Лена всъщност май замина или се бъркам...?

# 154
Честит 1-ви рожден ден на Лили! Да е здравичка и умничка, да е щастлива и безгрижна, да е радост и гордост на мама и тати  Hug Весел празник   bouquet
Галини  Hug сигурна съм, че лошото е зад вас...
Дани, успех на новата позиция  Hug
Чакам Пепи да се събуди и да го заведа на доктор, че нещо му се влоши кашлицата  Tired Че и топличък...Но не дава много да му слагам термометър, егати и борбата дето настава. Добре, че имам някакво чувство, просто не е горещ, а топъл, което означава, че не е повече от 38   Grinning Иначе Дейзи, помпата е Меримар или Маример, не й запомних точно името, тази дето аз дърпам с уста  Grinning Сега поръчах на аптеката АДликуид - имуностимулант. Дано помогне, че ми писна от тези сополи и кашлици..
До скоро - целувки  Hug

# 155
  • София
Честит рожден ден на Лили bdbaloni

# 156
  • София
Здравейте, момичета!

Първо да честитя рождения ден на Лили, да расте жива и здрава и много да слушка.   bouquet Hug

Напоследък не съм много редовна в писането, но ви чета, копгато успея да се добера до машината. Утре сме на консултация, ще слагат ваксина, трябва да нося и урина за изследвания.
Искам да ви питам как успявате да дърпате сополи с помпите. Аз имам от тези за прахосмукачка, ама няма да ви казвам сега като имаше сополи какво правех, за да му ги издърпам. Налагаше се да го връзвам с един шал, за да не ми бута ръцете Embarassed. Не ме мислете за луда, нямаше как. Даже видях, че съм му разранила нослето като ме е бутал. А с тази с устата просто не си го представям. Добре, че с моята става бързо.
Галини, дано всичко е наред с оченцето  Hug
Гледам говорите си за това, че оставяте децата при баби и дядовци. Така ви завиждааам. Аз нямам никакъв шанс с това. Нито една баба един път не ми е казала дай го за няколко часа да си починеш. Майка ми го е взимала точно 2 пъти за по няма и 3 часа и то защото се е налагало. А такава нужда имам да го оставя на някой за малко. Въпреки това не се оплаквам, не ме разбирайте погрешно. Изградила съм си техники за всякакви случаи и си се оправям отлично с него, но просто ми е нужна малка почивка  Tired
Предните дни времето беше страхотно и ходехме в парка с Явката. Няма да ви казвам за какъв кеф става дума, Като отвързан, горкото цяла зима само у дома и сега навън му е много готино. Единственото неприятно е, че все още е много некотролируем и винаги е в обратна посока на моята, харесва си някой и си тръгва с него или вижда куче и минава през всичко, за да стигне до него. В тоя ред на мисли направо капвах и не ми се мисли като се стопли пък съвсем какво ще е навънка, а лошото е, че нашия парк е гъчкан с хора (нормално). Притеснителното е, че хвърчат с колелета децата и вчера щяха да го отнесат. Очите ми трябва да са на десет.
jatze, бързо възстановяване на мъжа ти пожелавам. Дано попадне на свестни и можещи доктори.
Лили, и аз полудявам с тия зъби, но при нас драмата е нощем. Много се буди и спи адски неспокойно. Постоянно мърда с ръце и крака докато накрая не се събуди. Да избиват по-бързо, че вече не издържам. За сега в устата му видими са 6 зъбчета, други не съм видяла.
Дани, добре дошла  Hug

Ами за сега толкова, мисля, че всичко си казах.
А, щях да забравя да гушна Дейзи просто ей така, че се сеща за всички нас, които пишеме по-рядко! Hug

# 157
  • в кукувиче гнездо
Хайде и аз да си отчета детето. Днес бяхме на консултация при новата лекарка. Не са го мерили, чак след два месеца. Сложиха му ваксина, от тази гадната, жива ваксина срещу полиомиелит и морбили. Много ме е страх от нея, но няма как.. Иначе за режима
- Сутрин става към 8 ч. закуска - попара, мюсли с Адаптирано мляко, препечена филийка с кашкавал или пастет, кисело мляко с банан и мъфини, кускус, абе каквото има..
- Обед 12,30 ч. второто от кухнята плюс плодов десерт
Спи между един и четири-пет часа.
Когато стане закусва с десерта от кухнята
Вечеря в 19, 30 ч. супата с една филия хляб и десерт - кисело мляко с бисквити, някакво млечно кремче или плодове. 
АМ отказва да пие категорично, дори шишето не иска да вижда.
Има само осем зъбета, четири отдолу и четири горе.
До къде сте стигнали с гърнето? Аз го слагам по три пъти на ден, винаги се изпишква, но с акането е много трудно да го нацеля..
И още нещо - пият ли децата ви от чашки? Аз още не съм го пробвала, но май е време..

# 158
ехооо, само да кажа че днес мина и при нас прощъпулника, който иска да види, да заповяда http://www.4shared.com/video/LPXJkuKW/MOV01015.html . Радосветка първо пипна международен паспорт (бях го нарекла дипломат или международни отношения), полсе хвана гербена, но го хвърли и накрая си взе една спринцовка  bowuu - май ще има мноооого лекари в нашата групичка. Аз съм гроги, не съм ви чела, ама снощи си легнах в 1 и сутринта станах в 6 и едва насмогнах да приготвя всичко, та утре ще пиша за нашия режим и ще ви изчета подробно. Сега само искам  newsm37  sleepuu

# 159
Тук съм! Вчера забравих да пиша просто.  Laughing
Честит първи рожден ден на Лили! Да е много здраво и весело дете!
 Времето е приказно и с дреб сме навън. И той яде шишарки, листа, камъни и ходи, където си реши. Трудно се навива да ми даде ръка, за да вървим в определена посока. Дърпа си и недоволства, но не може да ме трогне.
Ятзе, палчета за добри резултати!
Галини, сигурна съм, че ако нещо не беше наред, ти щеше да да усетиш. Майчините инстинкти са невероятни. Радвам се, че е в добри ръце.
Дани ме изгуби с пет дни на чай и плодове.  Stop такива диети не уважавам, направо са ми вредни. Режим, режим и пак режим+ спорт+дисциплина, другите методи са само с йо-йо ефект при мен.
Гърне, не ползвам. Не сме готови.
Пие от чаша. Олива се, но то и аз се оливам редовно. Иначе си складира храна на всевъзможни места и после си ги хапва.   #Crazy
Режим не мога да споделя с вас, защото гледам да е максимално разнообразно менюто. Тотални експерименти и съчетания правя.
Утре ни е операцията за обрязване. Колкото и да е рутинна, съм си леко притеснена. Пътуваме рано и дреб не може да яде АМ, само вода и ябълков сок до 2 часа преди да ни приемат. Не съм му давала сок, но утре ще е изключение. Баща му си ще си е вкъщи и ще го обгрижва.

# 160
  • София
Lena 1 Heart Eyes Hug Всичко ще е наред, Еван ще е ок.
Иначе и аз 4 дни го извеждах в Южния парк и беше суууупер, но сега видяхте ли Баба ви Марта какво направи- сняг....
Ятце  Hug всичко ще е наред с мъж ти.
Криско е добре, хапва за 1 път храната на яслата (днес вече взех от там за да свиква с вкуса и) и така.
Гале, Роки е боец и всичко скоро ще е зад гърба му. Мъжа ми от 3 год. е с очила и са като част от него, мисля за малките деца няма дарма, тя е по-скоро за възрастните около тях.
Гърне сутрин след ставане се ползва за акане, иначе с пишкането нещо не мога да се справя (или не ми се дебне)  bowuu

# 161
Ето ме и мен  Hug
ЧЕСТИТО НА НАШЕТО ИЗТЪРСАЧЕ  newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook newsm38
Много неща забравих  Embarassed
Искам да пратя много прегръдки на Галето и Роко, нека да са силни, а другото ще се нареди, сигурна съм!
Браво на поредната докторка в компанията  Hug Много хубава професия е това!
Лена лесно минаване на вас  Hug
lechugitka от години се спекулира за връзка на живата ваксина с аутизъм, а се оказа, че още 2011 това е опровергано и аз чак сега разбрах. Благодаря на Софи и Лена, че ми отвориха очите. Ако ви се чете, ето тук http://en.wikipedia.org/wiki/Andrew_Wakefield
На Симо вчера му биха четвъртия синфлорикс и сега пак съм на тръни, че нали ми вдига температура от тази ваксина. Tермометъра нали пиука накрая и Симо като го чуе вика "ало"  hahaha
Режима:
Ставане -напоследък в 6-6.30  Tired преди беше 7.30-8  Crossing Arms
После двамата сме на гърне в банята Blush hahaha напоследък не ще да стои, става и тръгва по гол задник   Close ;
Към 7-7.30 АМ към 140 ;
Към 10-закуска- попара или каша, не ме бива по разнообразяването  Embarassed ;
После едно обличане за излизане, отиват към 40 минути и накрая към 11 той откъртва в количката, а мама и другите моржове пием кафе  bowuu После някой от моржовете скача до кухнята, останалите моржове продължават да пият кафе  bowuu .
Към 12 и нещо се буди и следва свободна програма, най-често ходи където си иска, а аз го гоня.
В 2 най-късно сме у нас, нали пасираме  Tired Ядем, играем, в 3 почваме да се носим за приспиване, спим както дойде, в 5 десерта от кухнята, в 8 супата, в 8.30 баня, 9 към 180 АМ и ако имам късмет заспива на шишето...после тъмна Индия до сутринта...
И последно пак да пиша : пращайте снимки на dobigrig@gmail.com
Много неща имаше да пиша, но дойде време да го къпем..Цун цун засега  Hug

# 162
  • в кукувиче гнездо
Зелда, мерси за инфото, ама аз не знам английски и не мога да го преведа... Както и да е, аз знам, че обориха връзката на аутизма с ваксината срещу заушка, морбили и рубеола, но мен повече ме беше страх от страничните й ефекти, които тепърва предстоят. Много често децата вдигали температура и се обривали на 10-14 ден, ама айде да не напрягам обстановката, че тази ваксина предстои на всички. По-добре да не се чете много, че човек само се притеснява.

# 163
  • област Варна
Сополи, слава Богу, до сега съм дърпала само веднъж с Маример-а.
hey_ya и на нас любимите ни неща по пътя са кучетата, ама то детето освен на майка си на кого да се метне.
Гърнето нещо напоследък взехме "да го отказваме". Ако не й се прави нищо става си по голо дупе и почва да се разхожда из стаята. Ама последните два три дена удряме на камък - нещо не предупреждава за голямата работа и си се пооака тая седмица.
И аз трябва да я уча да пие от чаша, че с тоя мек накрайник така и не се научи. Все се дави. Някоя мама, ако е купувала вече, да сподели впечатления.
Днес си подадохме молбата за ясла, да пазят там място и от 1 май мисля да я пускам.
Бобчо, честито Ви и на Вас докторка... ама с този международен паспорт май няма да практикува у нас.
Лена, с Вас сме. Няма за какво да се тревожиш.
Ще пращаме снимки, ама до кога и какви - с торти, без торти?
Лека нощ от нас!

# 164
Lechugitka, не е задължително да има реакции. На 7ми миналия месец на дреб му биха 4 ваксини, включително и за варицела и другите шарки. Всички с живите вируси. Не е получавал обрив и не е вдигал температура. Дано и при вас е така.
Зелдичка, докога събираш снимки. Аз предлагам да са от рождения ден. Аз даже май ще пратя профилната ми от facebook. Искам и аз група моржове пък!  Crossing Arms А пък след 15тина години може и телефони с термометър да измисли детето.
Еспинозка, Еван пропусна чашите с мек накрайник. Тази на авент е най-омразната му чаша. Или със сламка, или обикновена чаша или с твърд накрайник.
Благодаря ви за подкрепата.  Hug Ще ви пиша, като се приберем от Спокейн.

Общи условия

Активация на акаунт