За Пролет силно ФЕВРУАРчето копнее, навънка иска вече да щурее-29

• 34 139
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Вечерно привет и от мен, ама после лягам, че нещо ми е скапано, ама няма да ви напрягам сега ...

Гърне - тамън и аз щях да кажа, че нещо от 1-2 месеца удрям на егати камъка и щах да питам Еспиноза как е при тях,понеже знам, че и двете ги сложихме рано на гърне, не мога да си обясня как на 6-7 месеца си акаше по 3 пъти на ден там, а сега - не  newsm78 Временно съм спряла опитите, ама само да се стопли по-трайно и пак започваме, че няма за кога, мисля лятото да махаме памперсите вече  Peace

За ваксината - и на нас предстои, педката каза след 8-ми/за да мине 1 месец от предната/, ама аз мисля чак към вторник да отидем, че и на мен ми се е свило сърцето... Confused Иначе абсолютно съм съгласна, че колкото повече се чете, толкова повече човек се напряга и депресира и се вкарва във филми...

Лена, дано манипулацията е абсолютно безболезнена за Еван и не я усетите какво се казва  Praynig Hug

Йо, на мен цял ден ми натякват - ето такива сте жените, до вчера смях, а днеска сняг  hahaha ама верно - каква драстична разлика а  Shocked

Аз пък нямам подходяща снимка на дребния с тортата и сам, ще си пращам каквато избера  Crossing Arms Crossing Arms Sunglasses

# 166
Честит Рожден Ден  на най-малкото февруарче Лилия! Да расте здраво, щастливо и винаги усмихнато дете!
 newsm38 bdbaloni hbday baloni bdbaloni

Честит Имен Ден на Точето с малко закъснение!

Сигурна съм, че Роки ще свикне бързо с очилата  Hug
Янче, дано ТМ бързо оздравее

Зелдичка, сложи срок  Peace

не мога да седна на компа, Бобо е яхнал метлата, тези дни, но се опитвам да Ви чета  Hug
после ще гледам да се отчета  Grinning, поне се надявам  Hug

# 167
  • София
Да се включа и аз, макар и толкова късно....
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА Лилия на мама nikito_pk!! Hug Да е жива и здрава и мнооого много щастлива!! Да расте безгрижна и обградена с много светлина,топлина и обич! Дано сте прекарали страхотно днес!

Честит красив и незабравим празник и на щастливата майка!! Hug Дано денят ти да е бил прекрасен!

# 168
Викам без торти, че първо ще отвлече фокуса от детето и второ не знам колко имате снимки само с детето и тортата, без някой да държи детето newsm78 Аз нямам хубави, че ние много набързо духахме свещта, че се обадиха на едната мама, че нейното бебе ревяло, тя хукна да си ходи, другите гости точно влизаха и стана една...слагам срок 15.03
Мен все ме успокояват, че температурата е добър знак, че ваксината действа...ама вие си знаете и аз как ги мразя всичките ваксини, но какво да правиш, иначе много по-зле Sad
Лена той на всичко, което дори и леко да прилича на звънене на телефон вика „ало„...даже скоро и на алармата на една кола  Joy
Бягам вече за тази вечер, че ме чака спа  Mr. Green
лека!

# 169
  • София
Галини, много се притесних като прочетох за проблемите с очите.... Нямах представа! И се притесних, че така разпитвам всеки за всичко! ooooh! Дано всичко вече бъде само от добре по-добре!! Hug
Толкова неща сте коментирали... че ще забравя 100% нещо... (днес записки нямам)!
Гърне - не ползваме. Още не си контролира функциите на тялото съзнателно, а и не осъзнава нещата от този род, така че е рано.
Чаша с накрайник - също не ползваме (пробвах няколко пъти, но отказва категорично). Laughing
Ваксината ни предстои във вторник и не ме притеснява (вероятно от невежество....). Mr. Green
Лена, много стискам палци да мине леко!! Peace Много ме ужасява точно тази манипулация... Но всички в Америка все казваха, че е безобидна.
Снимка май ще трябва да пратя без торта, защото с торта май няма нито една, на която да гледа напред... Rolling Eyes
Ятце, пак да питам - какво става с мъжа ти? Как е?
Марулката, завиждам ви за разнообразните закуски...! Али обича всичко да е гладко и топло и не мога да си представя на този етап да яде мюзли или филийка или нещо такова... Все попари или млека си яде горкото... Laughing
Хей-я, много смешно звучи как се разхождате на прибежки из парка....!! Laughing Но вярно - едва ли ти е толкова смешно.... Rolling Eyes Аз още само си мечтая да проходи Али... Нашите разходки са си все още безметежно возещи се по незаснежени трасета...
Режим днес нямам сили да пиша, но утре, ако още е на мода, ще споделя. Peace

# 170
Да дам отчет от прегледа днес - Пепи е с първия си антибиотик. Ама аз го очаквах и не се кося, просто много му е лошо кашлянето  Confused Та се надяваме поне по-бързичко да му мине, че да го топнем и в басейнче този уикенд  Grinning
Лена, надявам се леко и незапомнящо се да мине тази манипулация  Praynig
Гърне - чат-пат го слагам, просто да свиква, няма резултат вътре  Grinning
От чаша пие отдавна, но аз му давам, не сам  Peace То и шише не му давам, че са стъклени, пък той обича да ги трещи по пода  Laughing
Бобчо, честито ви лекарка  Laughing
Лека  Hug

# 171
Оф, и аз да мина да кажа нещо ... не знам какво да кажа ... Rolling Eyes

Много съм зле!

Честит рожден ден на Лили!
Много здраве и късмет ѝ желая!

Лена, сигурна съм, че ще мине леко!  Hug

Гале, важното е да се оправи детенце, пък очилата не са кой знае какво! И аз съм носила като малка между другото. А пък представи си като порасне какъв ентелегент ще е с тях и как ще му връзват мацките!  Mr. Green

Ние за щастие си спахме през нощта, дано и тая да ме огрее. Да избива и последния тръгнал зъб, че и днес цял ден ме преследва и ме дърпа за крачолите ...  Tired

Кой питаше за Мамчето? Била болничка Лизи, а пък на нея ѝ растял мъдрец. Дано се оправят и двете бързичко!  Hug

Мимозке, не е приятно, но пък дано бързо му помогне тоя АБ.  Hug

Браво на бандата доФторчета!  Mr. Green Ние май в събота ще правим нещо, че то детето си тича вече, от рождения ден си ходи сам.

Изчезвам да се баням! Чао - мяу!

# 172
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА Лилия! Нека расте здраво, весело и жизнерадостно дете за гордост на мама и татко!

Благодаря на всички за пожеланията към именниците ми  Hug

Между другото и Краси скоро пи 1-вия си антибиотик през живота и честно казано го приех доста често. Хвана я едно разстройство в деня на прощъпулника, аз реших, че или е настинала или е нещо хранително и действах първо сама с Хидрасек, Ентерол, оризова вода, компот от дренки и т.н. На втория ден обаче не се повлия до вечерта, а и беше станало вече зелено. Отидохме до спешното, притесних се да не се обезводи така и така не пие и вода много, изписаха АБ, но аз на другия ден занесох и проба за изследване. Ами цъфнала с ешерихия коли, че и гъбички имало ooooh! Tired

Лена, стискам палци Еван да понесе леко манипулацията.

# 173
хайде най-после здрасти от мен  Hug
Бенджи  Hug, много неприятно, дано вече е по-добре Красунка! Забравила съм татето ти   bouquet Честит Имен Ден, да ти е жив и здрав!
Лена-дано и при Вас няма проблем и бързо да мине и безболезнено манипулацията  Hug
Честито 11 зъбче на Бобъра!
Браво на Лорис! Честити му ходещи крачета, пък кой знае каква изненада Ви е замислило детето за професията  Grinning Дани, невероятни вкусотии-Браво!

Лизи да оздравява бързо!
малко минах през диагонала...но съм сложила блат да ми се пече за парфе и бързам  Grinning

При нас пак дълго  ooooh! Онзи ден пак изглупяхме и не попаднахме на докторка...много дълго за разказване, а глупостта ни беше, че й и платихме  ooooh!После мислихме дълго за прегледа с ММ и решихме, като го водим днес на консултация да искаме направление и за второ мнение...
Днес от консултацията отчет
79см и 9.800кг-пуууу  и този месец не минахме 10те кила  Grinning
Вече ни викат през три месеца на консултация  Rolling Eyes Но пък зависи от това какво ще реши комисията за отлагане на ваксините...че и нея я пропуснахме този месец  Whistling.
Док гледа петната и той каза, че били пигментни и ни прати на дерматолог /ние не му казахме, че вече сме били/....та пак днес бяхме на преглед-този път при докторката, която лятото го прегледа, когато му излезнаха бенките. Да ни се чуди човек защо не отидохме право при нея...ама да слушаме този и онзи.
Прегледа го и каза, че това изобщо не са пигментни петна, а били от рода на онези крусти, като на новородените, сещате ли се...Иначе на вид са жълтеникаво-кафяви, досущ, като излизащи бенки, но нарастват на големина и брой всекидневно. И така...изписа ни лосион и крем на А Дерма, пък да видим-трябвало да се махнат.
Отделно от два дни му излезнаха и бледи кафяви точки по носа и по бузите-гледа и тях, каза че му излизали лунички  Rolling Eyes  Grinning Имало на кой да се метне...Задължително ни каза да го мажем със слънцезащитен крем, явно имал по-чувствителна кожа.
оооо Каза, че и Бобо е хванал тен, дори го разкопча надолу по тялото да гледа  hahaha Ама то с моите разходки по три-четири часа.  
Док ми каза да му давам още месец вит Д  Embarassed А аз пък не му и споменах, че от януари изобщо не съм му давала  Embarassed

Иначе сме си добре, разходките са ни главно в тичане..  Няма спирка, постоянно иска да тича-вчера му засякохме от 4ри до 22 часа тичане с две почивки за по 20мин хранене  ooooh!

Днес пък се смях със сълзи-баща му по боксерки се изтегнал пред ТВ, Бобо отива и му дърпа отгоре боксерите, поглежда удивено от това, което е видял. Съответно баща му си дърпа гащите, а наш Бобо седи, седи и хоп надига крачола на боксерките и поглежда и от долната страна  hahaha
има и още, ама безкраааайно стана  Hug извинете

# 174
ЧЕСТИТ 8 МАРТ МИЛИ МАЙЧЕТА!!! БЪДЕ ДОБРИ МАЙКИ И ЖЕЛАНИ НАЙ-ЖЕЛАНИТЕ И ЛЮБИМИ ЖЕНИ!!!

ПОДНАСЯМ ВИ И ОТ МОИТЕ НАЙ-ЛЮБИМИ И НЕЖНИ ЦВЕТЯ Simple Smile

А ЕТО И ЕДНА МОЯ ЛЮБИМА ПЕСНИЧКА, НА КОЯТО СЕ ПРОСЪЛЗЯВАМ ВИНАГИ

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 07:48 от bob4o_f

# 175
Добро утро милички. Да сложа кафенцето

Вчера нещо ми беше скапан нета и не успях да вляз сутринта...Ще ви чета после...

Честит Празник мили мами. Да сте много обичани и щастливи!

# 176
  • област Варна

# 177
  • София

И от мен! Hug
Ооооо, благодарим, Ади... кафе, кафе....!! Sunglasses
(Бързам - отивам на кафе с мъжа ми, а баща ми ще пази Али малко...! Wink)

# 178
  • У дома... някъде

Честит празник мили майчета!Бъдете много позитивни и обичани жени!

# 179
Айде пак аз ...
имаме си първо зъбче...тая нощ е избило явно, понеже Ради поплака малко и спа до нас, а и по едно време ми се струваше топла и уж мерих температурата, но толкова ми се е спало че като съм сложила термометъра и съм заспала  Crazy и  така и не разбрах дали е излязло с температура или не.
Искам специално да благодаря на Илианка за препоръките и обясненията за кехлибареното герданче - явно е вълшебно. Дано и другите зъбки ни излизат така  Hug

Общи условия

Активация на акаунт