За Пролет силно ФЕВРУАРчето копнее, навънка иска вече да щурее-29

• 34 140
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • София

Честито първо зъбче на Ради

# 181
  • София
Честит празник момичета! И като майки и като жени са сте мноооого обичани!  bouquet

# 182
  • Сливен
    Честит празник.Да сте много обичани майки и съпруги.  smile3525

# 183

Честит празник дами! До скоро ми беше тъжно като ми честитяха този празник, защото го свързвах с по-улегнали жени и не исках да призная, че детството си е отишло завинаги, но сега като мама ми е мило някак си, вече мога да кажа, че го чуствам като и мой празник, което си е напредък  hahaha

# 184
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОМИЧЕТА!!!БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАЙТЕ,БЪДЕТЕ СИЛНИ И УСМИХНАТИ,УВАЖАВАНИ И ЖЕЛАНИ,ПОДКРЕПЯНИ И ВДЪХНОВЕНИ

# 185
  • София
Честит празник дами! До скоро ми беше тъжно като ми честитяха този празник, защото го свързвах с по-улегнали жени и не исках да призная, че детството си е отишло завинаги, но сега като мама ми е мило някак си, вече мога да кажа, че го чуствам като и мой празник, което си е напредък  hahaha
Joy Toва е хубаво, нали! Wink А сестра ми от съвсем малка си присвои и този празник - но си празнуваше и 1ви юни! Laughing

Бобчо, честито!! Grinning И мнооооого се радвам, че и на вас ви помага кехлибарът!! Hug

# 186
честит празник на всички!!!! Бъдете обичани и желани във всеки един момент! обичайте се!   bouquet HugЕдна седмица не писахме, на сега на отчет на бързо Миша ходи 2 дни на ясли и се разболя. Събота беше с 38,4 Т и съответно яслата се прекрати сега до края на седмицата сме си в къщи, но другата сме на ясли и ще пиша как върви адаптацията. Нашето разболяване се оказа от мен носела съм си някаква бактерия и съм и я предала. Като съм започнала да кашля от 7-8 февруари, не съм спирала е разбира се принос имат и цигарите ,нооооооооо изписа ми един антибиотик и дано я изгоним тази бактерия, че явно ще си я предаваме постоянно.
Не можах да прочета темичката , но по късно ще наваксам.
ВЕСЕЛ И УСМИХНАТ ДЕН
и специално за малките дечица - ДНЕС ДА СТЕ НАЙ-ПОСЛУШНИТЕ ДЕЦА ,ЗАЩОТО МАМА ВИ ОБИЧА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hug

# 187
Изчетох ви  Peace

Режим:
Ставане - 6.20-7.20
Закуска - 9-9.30 - попара, кус-кус, домашна ювка, мляко с ббисквити, овесени ядки с банан. Сега като  и излязат зъби ще яде принцескии с кашкавал  Joy
Игра до 12.30 и след това обяд - основното от кухнята с два сухара
Следобеден сън - от 13-13.30 до 16 - 16.30, зависи колко е биила изморена, от час и полвина до 3 часа
Следобедна закуска - 16.30-17.00 - десерт от кухнята или каша или йогурт или мини кроасани с кисело мляко, меденка и т н
Пак игра до 19.30 и после вечеря - супата от ДК с един сухар
Къпане в 20-20.30 и ако не и се спи сяда да яде царевични пръчици докато ние вечеряме и след това ляга. Обикновено лягането ни е от 20.45 - 21.45
Вечер пие КМ 120-150 мл, но снощи не го пожела  Cry  и сутрин от към 4-4.30 като се събуди пак давам КМ и всеки ден различно изпива - от 80 до 160 мл

Катеричка, дано Миша оздравява бързичкои да се връща на ясла.

Ятце - дано всичко с мъжа ти е ок и скоро ти  помага пак.

Лори , искрено се смях на Бобо как наднича под боксерките, ама аз не съм ви казвала как Ради преди месец  се събужда  сутринта и аз лежа гола до нея. Понякое време зърната ми настръхват и тя гледа учудено, при което татко и и казва да иде да натисне копченцето и тя протяга ръчичка и натиска  Joy . То пак се надига и тя пак натиска  hahaha , голям маитап беше.

Бенджи, дано Красунка се оправя скоро. А ти как разбра за гъбите и бактериите, какво изследване пусна?

Мими, как е Мърко, минава ли шарката вече?

Галини, ще видиш че Росенчо ще свикне бързо с очилцата, понеже с тях ще вижда по добре  bowuu

Оф, още много имам да пиша а така ме боли главата и ми се спи .... А и довечера ще сме на парти, така че ви оставям засега, утре дано се включа пак по-подробно. На всички пожелавам весел празник довечера и да получите подаръци, каквито сте си пожелали.

А пък ние май до довечера или до утре ще ви черпим за второ зъбче  Crazy

# 188
Здравейте сладкишчета! Бяхме на консултация, но освен ваксината друго не са му правили, няма мерки и теглилки Crossing Arms, другия месец. Не мога да вляза във фейсбука Rolling Eyes, казва ми, че няма  такъв  адрес newsm78(влизам чрез пощата си). Катеричките да оздравяват бързо Peace. Честито първо зъбче на  Радосветка newsm47. Кожните проблеми на Бобчето бързо да минават Hug. И друго щях да пиша, ама..наистина много съм сдухана напоследък ooooh!. Аааа, честит празник момичета!

# 189
Честит празник момичета! Да сте много обичани, уважавани и ценени!

Бобчо, честито зъбче на Радосветка, да са белички и здрави! А за бактерията и гъбите разбрахме като занесох ако в лабораторията и пуснахме чревно носителство, тъпото е, че това го направих аз на своя глава, а не лекар да ни прати.

# 190
Честит празник на всички малки и големи момичета, майки, сестри, баби - Жени!

Честито първо зъбче на Ради!
Радвам се, че при Бобо нещата са се изяснили, ще ги преборите тези петна, сигурна съм! Много любопитен този малък мъж!
Катеричке, бързо да оздравявате, преборете я тази бактерия!
Бенджи и вие борете бактериите и гъбите!
Лена, стискаме палци, но зная, че всичко ще е наред. Леко ви завиждам - едно кръц и приключвате, а ние тепърва ще трябва да ходим да му я оправят, че сме до никъде...
Аги, милото ще се оправи.... Набързо ще кажа, че ми е неудобно да ви занимавам - оказа се, че дори на скапано направените рентгенови снимки се вижда парченце хрущял, което се е откъснало при злополуката и което до 10-ина дни трябва да се "върне" на място, за да се оправи коляното. Та в понеделник постъпва във ВМА и във вторник ще го оперират, безкръвно, ще му забият едно винтченце, което ще си поноси 6 месеца и така ... А местните лекари ми идва ......

# 191
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ЗАХАРОСАНКИ!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА СЕ РАДВАТЕ НА ГОЛЯМОТО ЩАСТИЕ, ОРИСИЯ И ПРИВИЛЕГИЯ ДА СИ ЖЕНА И МАЙКА! ИЗЖИВЕЙТЕ С ПЪЛНО СЪРЦЕ ВСЯКА РАДОСТ, НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ВСЯКА МИНУТА С ЛЮБИМИТЕ СЪЩЕСТВА, БЪДЕТЕ НЕПОВТОРИМИ, КРАСИВИ И ОБИЧАНИ!

Целувки!!!

# 192
  • Mostly in my mind
Честит празник, мили майчета. Бъдете много обичани и уважавани. А за своите деца - най-добрата майка на света  Hug

И ние от днес сме с още два горни зъба (всъщност общо 4)  Grinning

# 193
Някой ми е хакнал фейса Thinking! Сетих се нещо за дописване Mr. Green. Лина, надявам се, че всичко ще е наред, пиши после как е минало. И в този ред на мисли- има ли още мъже с незабелени  пишлета(като нас де)? Хепи Ив, как е малката маймунка? Лоли, честити ви зъбчета newsm47. Ятзе, съжалявам, че се  е стигнало до там, какви са тези лекари, дето една снимка не могат да разчетат #2gunfire(аз мога, без да съм лекар). Бендж, Красунка как е сега? После може и друго да се сетя..Wink Росен след цял ден, сега  е

# 194
Честит 8-ми март момичета  Hug Бъдете обичани майки, желани съпруги, бъдете щастливи и горди. Весел празник
Галини, на Пепи още не  е забелена....

Общи условия

Активация на акаунт