За Пролет силно ФЕВРУАРчето копнее, навънка иска вече да щурее-29

• 34 142
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
И тук да кажа - имаме си и горно зъбче днес, та общо ни стават 2  Crazy

# 196
Бобчо, честити ви зъчета. Да растат здрави и бели  Hug

# 197
Честит 8ми март!

Да сме всички здрави, спокойни и обичани!

Аз вече ще ви чета по-редовно, че малко се бях изгубила в работа и преместване и други такива.
Мойта бебка е добре, доста съм я разглезила, но иначе е много кротка и послушна. Има от вчера 7мо зъбче, около 9 кг. е ама е много скарана с яденето и е на кърма още. Много  е жизнена и върви напред назад по цял ден.

Май доста малко мами пишат редовно в темичката ни. Е аз ще съм пак по-редовна.
Айде приятно празнуване на празнуващите .

# 198
Честит ден на майката, мили момичета! Бъдете най-обичаните майки и жени!

Аз да не закъснея, че кой знае кога ще си легне  Hug пък после пак...

# 199
И аз бързо да се отчета  Crazy
Честито и от мен на който празнува  Hug  Hug Hug
снимки снимки снимки[/size][/color]

# 200
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ПРИЯТЕЛКИ!!! БЪДЕТЕ ВИНАГИ МНОГО ОБИЧАНИ И НОСЕНИ НА РЪЦЕ ОТ ВАШИТЕ МЪЖЕ!

Не ми се пише....

# 201
Дами, дано сте били уважени подобаващо днес за празника  Grinning Моят  ме изненада с една роза - пак е нещо, като знам какво му е мнението за подаряването на цветя  Mr. Green Иначе аз утре и в събота съм на два банкета по случая  Crazy Пожелавам ви лека и спокойно нощ, и повечко разписващи се мамички утре  Peace/Гартофилия я няма също.../

# 202
Честит празник!!!! Дано денят ви е бил прекрасен.
Честити зъбчета на малките геройчета.
Ние сме си вкъщи. Дреб се държа много геройски. Дадоха му и "весело сиропче" преди да го отведат ни беше супер смешно да го гледам като попийнал.  Laughing Операцията беше около 45 минути. Веднага след това ни го доведоха в стаята за възстановяване и след час бяхме на път за вкъщи. Беше супер сърдит само, когато се събуди от упойката, но главно, защото беше свирепо гладен. Пишората му изглежда Shocked...  Има шевчета и лепило, но аз лично не ги виждам. Имаме болкоуспокоително сиропче и след три дни почваме да мажем с крем, съдържащ антибиотик. Иначе за болницата и медицинския екип няма какво да ви говоря...За първи път през живота ми видях лекар да прегръща и гали пациент с толкова майчина любов. Да не говорим, че се съобразяват с всяко желание и удобство на родители и деца.
 Hug

# 203
Добро утро! КАфенце за попрепилите снощи  Mr. Green и не само разбира се

И ММ ме изненада с цвете...ама аз така нервна се върнах от градината,че хич не ми беше до празници...Баткото,решил,че като няма да празнуваме, трябва да не ми е скучно. Взимам го аз, на изпращане госпожата го гали по главата и му закача ухото. Тва писна и почна да реве,че го боли ухото.... Shocked Почнах да се вкарвам във филми...Викам му някой да не те е дърпал за ухото- той ми вика "да" ама не е сигурен...Питам го дали си измисля....Седим на пейката и го оправям..."Виж бе мамо....мартеничката....боли ме..." Решавам че го е закачила с някоя мартеница....гледам....нищо не виждам...."Извади мартеничката мамоо...." Да вземе маймуната да си навре пеперуда от мартеница в ухото....и така хубаво я натикал....че ако не ми беше казал, абсурд да се види..." Хванахме докторката "УНГ" на врата,облечена да си тръгва вече...Никак не й стана приятно....Не било чак такъв спешен случай....Да бе, ще си оставя детето цяла вечер с нещо в ухото,че тя да не отдели 10мин да го извади.... Е извади го...Разранил си е ушния канал...В понеделник на контролен да видим какво е положението... ooooh!
Оплаках ви се  Laughing Благодаря ви ,че ме изчетохте....

Лена, радвам се че процедурата е минала бързо и лесно!  Hug
Бобчо, браво за зъбчетата.
Миленка, весело изкарване на банкетите....
Лори, дано на Бобо бързо му се махат петната

Ставам,че се отплеснах...и ще закъснеем за градината

# 204
И от мен една пролетна закуска

после ще пиша

# 205
Хепи, страхотна трапеза!!! С удоволствие бих седнала да хапна на нея...
Ади, не мога и да си представя какъв ужас си изпитала.
Това е момичета, да си майка не е лесно, но пък си заслужава. А да си жена - още по....
Аз роза не получих, хич и не го усетих вчерашния празник. Вярно, събрахме се с едно приятелско семейство - хапнахме, пийнахме, поотпуснах се, че след цялото това напрежение тия дни имах огромна нужда от нещо разпускащо. Посмяхме се и после се дототуркахме до вкъщи. Милото как издържа с тоя крак, не знам, вярно че не бяхме в заведение, но си е седене цяла вечер...
Лена, радвам се, че всичко  е минало и бързо да му зараства "гордостта".
Галини, и ЯВор ми не е забелен, предстои ни посещение при уролог, но нека тати първо се оправи, че за тази манипулация не искам да съм сама...
Миленче, браво на теб, хубаво да си изкараш на банкетите!

# 206
  • София
Здравейте, момичетаааа!! Grinning
Хепи, много примамливо, добре, че не закусвам! Wink
Ади, това е ужасссссс...!!!! Shocked Безумни неща се случват! Това ми напомни на една серия на Д-р Хаус, в която имаше 1 момченце, което все си пъха неща в носа! И той все вадеше по нещо - пожарникар, някаква друга кукличка, май даже и пожарна мъничка или стълбичка беше.... и следващият път чак се сети, че има логика и погледна по-дълбоко какво спасяват тези от пожарната.... - имаше мънинко коте завряно навътре в носа на детето!!! #Crazy
Лена, радвам се много, че всичко мина! Все се сещам за вас. Милото котенце...! Hug Дано нищо не го боли! Супер е, че лекарите са ви толкова мили!! Grinning Добре, че нямам момче... Преди това мноооого исках, ама сега.... като ви чета... тези пишки не са за мен работа... Rolling Eyes
Ятце, радвам се, че е ОК мъжа ти. Щом сте празнували чак! Wink Дано наистина  зараства бързо! Peace
Бобчо, честито и второ зъбче!! Grinning
Милена, весели банкети!! Браво на теб! Така трябва!! Peace
Лори, и ние имаме крусти по главата (на темето), но са жълти люспи. Вашите май са по-сериозни крусти. Wink Опитвах се да ги изчистя с мазила, но ми писна, защото ставаше бавно, а е цапаница и като намаляха я оставих и така си ходи засега поне. Wink
За уважаване - да, уважиха ме - и ММ ми купи цветя и ароматна свещ, и баща ми, сестра ми, а майка ми даже и сериозен подарък ми даде - ваучър за парфюмерия! Grinning Та сега имам супер скъпарски околоочен крем (който иначе посмъртно не бих си купила)! Wink А това много ме радва, защото бръчките се умножават, а суетата ми не намалява...! Laughing

Режим на Али:Буди се към 7:30-9 - зависи...
9 ч. закуска (попара или АМ)
Към 10:30 сок (ако не забравя)
12:30- 1 ч. обяд - все още от буркан (още се борим с готвената храна... Confused)
Следва сън - обикновено от 1 до 3-4 ч.(пак зависи....)
3:30-4 или 4:30 ч. следобедна закуска (настърган плод с кис. мляко)
Разходка (ако времето е ОК за количката) - до към 6 ч. (пак зависи - дали вали, дали сме с Дария и т.н.)
Вечеря към 6:30 или 7 ч. (млечна плодова каша на Милупа). Скоро вече ще е супа обаче - като минем на ДК.
Баня (или тоалет, ако е много изнервена и й се спи) към 7:30 или 8 ч. Масаж и т.н.
Лягане към 8 или 8 и нещо.
Последно мляко (още е АМ) към 10:30 (това е за да не ме буди уж, но е излишно вече... Лошото е, че е свикнала и е като часовник и ако се опитам да го махна, се буди при най-малкото мръдване в стаята и почва да се тръшка...! Sad Незнам как да го махна вече....!!) Rolling Eyes
Галини, оправи ли си ФБ? И моят беше хакнат, но те ме информираха навреме (от ФБ) и си го спасих.

# 207
  • София
Имам предложение за АНКЕТА! Извинете ме, но много обичам анкети, защото съм мнооого любопитна при кой как е, а нали нямаме приятели връстничета наоколо.... Sick
Та значи - предлагам анкета за това дали детето още не е проговорило, или казва само 1-2 думи, или повече от 3, или прави вече изречения (пример: Дай ям. Дай супа. Мама дай. Искам ....(нещо си...))
Или анкета колко деца са проходили. Grinning
Имам и още идеи за анкети, но да не ви затрупвам, защото знам, че не може всичко...! Laughing

# 208
Добро Утро...ние сега ставаме  Embarassed Татето ни е пуснал щорите и аз до сега си мисля, че е рано....

Хепи, страхотна закуска...сетих се как, като бяхме бременни ни черповаше с подобни в 6часа всяка сутрин  Party
Благодаря на Йоанчето за съвета   bouquet
Агилейка, те изобщо не са повдигнати от главата му, т.е. не са люспи...те са си петна, кафяво-жълтеникави  Rolling Eyes

готина анкета, Стани, Миленка пуснете по едно заглавие  Hug, другите майчета също  Hug

прекрасен ден милички, отивам да му правя закуска  Shocked

# 209
  • София
Лори, като казваш щори, и се сещам как Али си спеше до 10-11 ч. заради тъмната спалня! ooooh! А в светла стая (в Драгалевци например - при майка ми) се буди към 7 ч.! То 7 не е зле, но виждам, че все по-рано се буди, защото светлината се променя и с всеки ден ще става по-силна по-отрано... Май трябва да сложим щори навсякъде! Или още по-добре за жегите и студовете - дървени капаци... Grinning Ако имах пари, веднага бих, да ви кажа!

Общи условия

Активация на акаунт