За Пролет силно ФЕВРУАРчето копнее, навънка иска вече да щурее-29

• 34 135
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
ДРАСТИИИИИ  Mr. Green Аз надуших манджата и веднага да бодна, да не заслабна  Twisted Evil

Мари, надявам се скоро да излезете от дупката, в която сте се наместили, и никакви болести повече, да му минава на Мъро бързо, а Любака как е?

Дейзи, Йоанката колко килца е, че в кенгуро го навираш  newsm78 Ние още към четвъртия месец си казахме чао с тази вещ, а сега като е 11 кила не мога да си представя това упражнение, какво стана с триколката, взехте ли някаква, скоро времето ще е идеално за колело, да взема малкия да седи на някакво превозно средсвто, че иначе ше се караме  Peace Hug

Сончето много сладичка, а на аватарчето е като една малка Покахонтас  Hug

След 2 дни и последното ни детенце ще навърши годинка, хайде казвайте кога и кой ще прави колажа  Peace

# 121
Здравейте момичета  Hug
Реших и аз накрая да се "отсърдя". Много благодаря на всички, които ми пишеха във фейсбук и ми показаха че се интересуват от нас
При нас всичко си е постарому. Имаме вече две зъбчета  tooth Вчера правихме прощъпулник, Лорис се стресна от толкова много хора и предмети. Чудеше се 5 минути какво да хване и определено искаше топка, но го беше страх да я вземе newsm78 Само сочеше към нея и после се гушкаше в мен. Бутна еда бъркалка за яйца, която беше за главен готвач и след като я вдигнах я взе. След това си взе едно самолетче, което е за пилот. Така че ще си имам Готвач-пилот, който много иска да рита топка  Joy
Аз се връщам от утре на работа, отпуснаха ми 20 дни отпуск и днес е последния ден. Със смесени чувства се връщам. Хем ми се ходи, хем ми е много мъчно че ще го оставя Sad
Отслабнала съм 6 кг. и съм свалила два номера от дрехите за 3 седмици. Остават ми още 11 кг, за да съм си както преди Party
Не съм ви чела, но ще гледам да наваксам. Дано да няма болни Praynig
Ето снимки от моите творения за прощапулника:

# 122
Данииииииии  Hug Hug Hug

# 123
Отслабнала съм 6 кг. и съм свалила два номера от дрехите за 3 седмици. Остават ми още 11 кг, за да съм си както преди Party

Добре завърнала се     bouquet  Я кажи как ги свали?
Оффф, момичета, извинете, че така малко телеграфно се включвам и не мога да отразя всички събития, но......иначе всичко чета и съм в час....

Любо е добре. От днес на градина. Още си мъкне коричките от шарката, но поне по лицете се изчисти. Бях му поръчала от H&M дрехи и вчера ги видя и мноооого се кефи и фръцка пред огледалото колко бил "джазов". Мъро - от днес почнахме лечението със Сингулера. Не знам казах ли ви, но сме с диагноза "Астма с алергичен компонент". Кисел е. Зъби напират, пъпки избиват на поразия......и така....
Аз тъкмо се кефех, че ще излизам на вън вече, а то сега още 10 дни затворени. Направо    #2gunfire #2gunfire

# 124
Даниииии,много се радвам,че си отново тук! smile3525

За колажа,аз не съм веща,но с каквото мога ще помогна-събиране на снимки,идеи (имам желание).

# 125
  • У дома... някъде
Айде пак да се разпишем  Hug
Аз наготвих,чистих,къпах се и сега съм с маска на лицето,която изисква мълчание  Joy,та затова викам да се разпиша. Mr. Green
Евридика,много хубаво че се разписа. HugСтрашни красоти си сътворила и ти явно си скрит кулинар.И тортата и питката ми взеха очите. WinkТози Лорис много срамежлив бил. LaughingЕвала за свалените килограми. PeaceИскам и аззззз..........
Дейзито,Йоанчо не мога да си го представя как го носиш в кенгуро. StopТова си е чист фитнес.Дано скоро си хареса някой "автомобил" и да се вози на него с кеф.
Мария,дано по-бързо мине шарката. Peace
Аз от колажи не разбирам,така че не мога да помогна.Май Снежинка ги правеше,но незнам сега дали ще има време да се навие.

# 126
Евридика  Hug Hug Hug така се радвам, че се "върна" при нас  newsm44
Браво на Лорис за хубавата професия, която си е избрал  Party ама и ти едни красоти си натворила  Party Браво  smile3501
И аз се присъединявам към питането с коя диета ги мориш килцата. Браво за успеха  Hug
Успех с адаптацията на работата  Hug

Миленче Йоан си е дребосък и все още успявам да го мъкна с кенгуруто. Едва 9 килца е  Crazy Иначе триколката вече я забравих... и с нея не стана и решихме да не събираме излишни вещи. Пък и беше подходяща за по-мънички дечица - 10 месечни, но някаква куче марка. Сега ще решаваме в движение как ще се придвижваме занапред.

Честито 11-то зъбче  Shocked на Бобъра  tooth

Вале  Hug и аз се моля вече да си харесаме "автомобилче"  Praynig

Момичета, ще споделите ли какви режими имате с малчовците, че нещо на нас ни се опъва спазването на някакви часове за спане и ядене  ooooh! Ама как всеки ден е различен... На който му се занимава, ще ми е любопитно да прочета кога стават мъниците, кога се хранят, кога спите през деня и кога започвате процедурите по вечерното "приключване"  newsm78

# 127
  • област Варна
Браво на Али, че е такова здраво бебе. Дано и занапред да не се дава на болести.
За колажа, знаете ли,че ние в суматохата май не направихме хубава снимка на Сонка с официалната торта. Но още не сме си взели снимките от фотоапарата на вуйна, та може и да има някоя свястна.
Дани, всестранно развита личност. Ще си спокойна, че все ще има с какво да си изкарва хляба. А творенията ти са много хубави.
Като ги просвате тея манджи се сетих да Ви се оплача. Свекърва ми вече много трудно се движи и се отказа да готви за цялото домочадие. От две седмици се спасяваме сами и мъжа ми готви за двама ни. Еми какво да Ви кажа... с тези вкусотии, които върти всяка вечер, не 70, ами скоро може и 100 кила да стана. А мислех диета да почвам, че имам едни 10 килца за смъкване.
Пък като стана дума за диети, някоя от Вас да е пробвала точковата и мога ли да я почна докато кърмя... тя Соня не, че се е убила да суче, ама сутрин си го търси (и преди лягане, ако не е много изморена).
Миме, не знам колко ще те успокоя за Мъро, ама и аз съм с някаква такава диагноза и пристъпите ми се изразяват в силна и суха кашлица когато се "докосна" до алергена, който така и не е доказан с проби какъв е, ама аз си го знам (дим и силни парфюмни аромати). Кръвен тест не съм си правила. Та, аз и много бронхити правех, но откакто си вземам редовно имуностимулантите (пролет и есен Биозин) не съм ползвала антибиотици. Също много ми помогна живота на село. А той всъщност прави ли някакви пристъпи?
Дейзи и аз се замислих дали да не вадя кенгурото, че да ходим "пеш" за кухнята и когато Сонита се измори да я мъкна в мене, ама като си помислих как се мъкнат 11 кила и се отказах. Та съчувствам ти.
Режим
6:30 - ставане, кърмене, ядене на попара с 4 сухара, бучка сирене, масълце и чайче ХИПП
7:30 - започване на процедурата по разхвърляне на играчки из стаята
9:30-10:30 - евентуално спане
10:30-11:00 приготвяне за излизане, ако е кофти времето се измества от 11:00-11:30
до към 12:00-12:15 се прибираме от разходката и взимането на кухня
12:30 второто от кухнята
13:30-14:30 - евентуално спане (ако не е спала сутринта)
15:00 десерта от кухнята
16:30-17:00 гледане на Маша и Мечока или реклами по ю-туб, докато мама измие чиниите и подреди малко бардака в стаята
17:00 супата от кухнята
до 18:00 игра
18:00-18:30 въздушна баня ("сортира" си прането гола на спалнята)
18:30 вечерна хигиена...или частично измиване или къпане (два пъти в седмицата)
18:45 цокане и приспиване... по някога се отрязва от раз, понякога се въргаляме половин един час на спалнята
от 19:00 ч. е моето време да седна и да изпия една чаша вино пред компютъра.
Цял ферман стана  Joy
Имаше и още, ама записките са ми на другия лаптоп, а мъжо джуга игричка на него.

# 128
Привет!
Дани, браво и на теб и на Лорис!
Вали, едва ли сме се виждали. Аз само съм родената там и от години ходя само на еднодневни екскурзийки.
Режимът му е според какво сме наумили да правим през деня.  Blush Различен е, но не се оплаква, а и аз.  Laughing

# 129
Ехой,
тук съм, но нещо не смогвам до форум...имах си вариант на гости, гледах да дремвам през деня, че пак сме зомбита нощем и т.н.... все едни и същи  Rolling Eyes
Та затова много не мога да коментирам, но задължително искам да пратя по една виртуална прегръдка на   Евридика и Мим, че писаха, много ми лиспвахте  Blush  Hug
Браво на докторите и пилотите  Party, на майките им за творенията, на озъбилите се, на спящите, на здравичките, на папкащите и правещите умерени бели  Heart Eyes
А на болничките много палци, да се свършва вече  Praynig Tired!
Гале, кажи повече за очилата на Роко, интересно е. Да го нацелуваш от мен  Hug А Йоани да се стяга в кръста, че ей го де е Смолян  Wink  Hug
Цун

# 130
Забравих да кажа на Галето за бебешките очила. Едно познато бебенце трябва да носи очила доста дълго време. Изглеждат много безопасни, не знам какъв е материалът, но на външен вид много наподобяват очила за гмуркане. Това бебенце ги носи от по-мъничко и може би затова ги е приела много лесно и не и пречат.

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 21:50 от lena1

# 131
Момичета, тук сме,но Буболечката е мнгоооо кисела  и мрънкаща- милата ми,така я морят тези зъбки Sad, стори ми се докато й мажех венеца, че и четвъртото зъбче е избило (всички до сега са отдолу Rolling Eyes),но утре със сигурност ще разбера!
Съжалявам че не се включвам  по темите,но ми е доста трудно с двете деца, днес тичах до кухнята и обратно (доста далече ни е) с Борянка и бати, - върнахме се нахраних я и после беж да водим бати на училище,после с малката на разходка и се прибрах разглобена Crazy
Галини,надявам се че Роската ще свикне много бързичко със очилцата,а това ще стане,като  разбере че с тях ще му е по-добре и няма да имате грижа Praynig Peace Hug
Мари, бързичко да му минава на Мъро баба Шарка и да се оттървете от всички болежки вече Naughty Hug
Евридикааааа, МИммммм и на мен много ми липсвахте момичета Heart Eyes Hug
Миленче, не съм честитла РД на твоето тати, да ти е жив и здрав миличка и винаги да е до теб и Вани Heart Eyes Hug
Еспинозка,многооо сладка малката Покахонтас Heart Eyes и колко сладко се е надупила да спинка Laughing
Дейзи Hug, на теб трябва да ти присъдим приз за майка Героиня със този Йоани Hug, ох да е живо и здраво миличкото,какво ли му се струва че има в тази колича та не иска да се вози,дано скоро да проходи та да си отдъхнеш Praynig Praynig Praynig
Лори,дано не е нищо сериозно със тези петна Praynig Hug
Ние за сега си имаме идеален режим(винаги сме имали от раждането си,слава Богу),но нямам време да го споделя сега,че зайка спинка леко и реве през 10 мин. Confused
Айде да ставам,че нямам време да се оправя със другите си задачи!
Многоо ви обичкаме с Борянка Hug  bouquet

# 132
Привет!
Аз набързо, че хич нямам настроение за писане. Мъжа ми претърпя злополука и сега е с травма в коляното, почти неподвижен, защото не може да стъпи на този крак и ..... Хубавото е, че няма счупване, но има оток и нашите лекари искат да му теглят насъбралата се кръв, но няма да го бъде, че с тия пункции стават бели .... В сряда ще ходи в София във ВМА при друг лекар за второ мнение и най-вероятно ще си направи и изследване с ЯМР.
Да не ви се оплаквам. Изчетох ви всичките, но нещо нямам настроение, само искам на Галини да кажа, да не се притеснява за очилцата на Роско. Нашата кака започна да ги носи на 1г и 5 м, още със слагането не ги свали и така е и до днес, явно детето е усетило, че така му е по-добре.

# 133
Привет и от нас, бонбонести! Hug
Всичко при нас е ок,но тия дни не се спираме,постоянно сме по разходки ( аз първо с тях ще пробвам да си сваля 4-те кила, ако не стане - Евридикаааа, помагай!),или имаме гости и нямам време да ви изчета и да се отчета Crazy
Мааалко със закъснение,но не мога да пропусна да ви честитя прекрасния за България и всички българи 3-ти март!
Теди ( прекрасни сте на снимките, а Светулкото е такъв неустоим бонбон... Heart Eyes), Теодор на Мишленцето и всички именници празнуващи тази година на 3-ти март да си носят името със здраве и късмет! Hug

Ятце, дано бързо да се оправи ТМ! Praynig Много неприятно...

Даниииии Hug Hug Hug Много се радвам,да ви "видим" с  Лорис отново при нас!Надявам се да си си отпочинала от нас и сега отново заредена, да ни радваш с лудориите на Лорис!  Hug Страхотни творения! А за професията- човека ви е показал,че ще си стане какъвто си иска пък- изненада! Laughing
Браво на всички проходили, нови християнчета, с нови зъбчета и излекувани и здрави дечица!

Лина- пожелавам ви въпреки гадничките официалности да си изкарате прекрасно двамцата с ТМ! Абстрахирай се доколкото е възможно от сериозните дами и господа и изживейте пълноценно малкото време заедно двамата! Heart Eyes

Лориии, пиши по-скоро какво му е на сладурчето Бобо! Rolling Eyes Сигурна съм,че бързо ще му мине,но нали трябва да сме в час! Hug

За Роко, стискаме палци бързичко да свикне с очилцата,бонбончето!
Бобърчето изравни резултата на показалите се зъбки с Крис! Браво,симпатяга! Hug
Всички болнички бързичко да се оправят!

Дейзи и наш Крисун е със скромните 9200 килца, но баща му го разнася с кенгуруто като с е налага (а това беше само на ските и в БГ, демек при екстремни условия Joy ), иначе нашата безценна количка върши прекрасна работа! Там мрънка само,ако е огладнял! Mr. Green

А Крис е здрав (както и досега), но е толкова голям инат и такова невероятно мрънкало,че не мога да ви опиша! И става все по-зле,ужас... Още не ходи,не се е сетил,че от инат може и да проходи Mr. Green

Мим, няма те, няма те,пък току се появиш с някой прелъстител, да ни капят лигите Mr. Green Hug Надявам се да имаш повечко време за нас, че липсваш!
Бобчо,изкефи ме позитивизма ти!  bouquet Аз, ако ще трябва да готвя 2-3 яденета,хич няма да ми е много позитивно Mr. Green Голямо съм мрънкало, признавам си, добре че ММ много не се опъва да готви,но и да се опъва- късно му е вече hahaha

Езпинозка, страшен сладур е Сонката! Heart Eyes Живот и здраве и аз ще си имам нова машинка Асус!Поръчана е, чакам я с нетърпение!Днес ми изпратиха мейл,че ми я изпращат от Германия! Heart Eyes
За колажа и ние нямаме снимка, хубава на Крис само с тортата, аз съм навсякъде Joy
Друго не се сещам,но и без това поста ми стана безкраен!
Цуш за всички и лека и спокойна нощ!

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 23:46 от Totoni

# 134
Добро утро!

Евридика,  Hug добре завърнали се. Издай сега тайната за свалените кила...Хвърли само бомбата и избяга... Mr. Green
Мим, и ти липсваше, разписвай се по-честичко!
Ятце, скорошно оправяне на ТМ. Много неприятно!
Лена, ще видиш, че ще прекараш страхотно.
Наде, по-бързо да избиват зъбките на Машинка и да не ятормозят пущините...
  И нашите зъбчета са 11 вече ( и май температурата ни ще се окаже от тях)
Галини, сигурна съм че Роко бързо ще свикне. Баткото беше на 1г 6-7м когато се наложи да му сложим- само първия път се опита да ги свали и после нямахме проблеми. Носеше си ги постоянно.
Дейзи, направо те не виждам с тези разходки- кошмар направо. Дано скоро Йоани си хареса превозното средство,че и за тб разходките да станат приятни!

Режима ни
кърмене посреднощите, докъм 7
8:30-9 попара/каша
към 9:30-10ч евентуално сън, който доста често напоследък пропускаме
12:30 основното от кухнята и сън веднага след това
Събужда се обикновено към 15ч
Ако случайно е спал предиобед към 15ч го слагам пак да ляга, спи около час
към 17-17:30ч плодово мляко/ каша
20 ч супата от кухнята
20:30 вечерен тоалет и в леглото!

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 08:23 от adi_v4

Общи условия