Дали от това или хвана от батко си,който след 2дни на градина се върна със запушен нос...Сега давам ударни дози вит Ц и пръскам физиологичен,пък дано го пресека, че ми писнааа...
.Поне няма сняг вече,за да се водим пеша за ръчичка по площадките.
, станахме в 7.30, а вън едно хубаво слънчице печееее, спуер направо. Това ми подейства като тройна доза кафе и като се развихрих, сготвих 2 неща до 10 часа, поизмих чинийте, подредих малко, и хайде навън. Но и на шефката май времето и се отразява добре, понеже през цялото време, докато аз готвех тя си игра послушно сама, даже и не забеляза че влязох в банята и се изкъпах
. Дано занапред да е все така и времето и настроението ни 

Да ти е жив и здрав, и да продължава все така да ти помага 
Пожелавам ѝ здраве и много щастие 
Страхотна местност, наистина 

много добре звучи с тези каки в яслата, ама пък 130 франка
интересно ми е просто да направя паралел... скъпо удоволствие си е, но ще е страхотно на Светли да му хареса и да имаш възможност да го оставяш там 
бързо и леко да ѝ избива зъбчето на твоята принцеса
а за книжките направо си ме зариби... ще чакам линка, макар че много трудно чета от компютъра 
дано Вики да не продължава да ги вади с много висока Т
Независимо кога са ти внесени документите, парите, които ти се полагат ще ти бъдат преведени. Това включва болничния преди раждането плюс плащането по декларации 50 и 51, което приключва с навършването на година от термина. Дано съм го обяснила разбираемо 
а така ти завиждам за работата 

А за чая аз лично не мога да се настроя да пия,освен ако не съм болнава.Предпочитам кафето и млякото.
Бързо да се справите с тях. 
Мене ме чака този процес малко по към вечерта.
, на Явор много му хареса - видя наживо животните от книжките и чу наживо и петлето, и козлето, и котето .... Погали зайчето, даже искаше да го целува 
(по традиция това се готви на Тодоровден). Иначе си направих кафенце и си намерих програмка, дето да ми чете книгите в текстови формат от рс-то
та да не се затормозявам много много. Даже ще взема и на Ради да пускам приказки да и чете постояноо
аз докато върша нещо друго. Иначе Дейзи, за четенето от компа и на мен ми е изморяващо, но има специални програмки, които те улесняват, като ти местрят текста със корост, която ти желаеш, задава се формат, който можеш и легнала да четеш, може да направиш изглега като реална разгърната книга и т н.... Аз сега и тях разучавам. Иначе свалих една програмка, дето ми чете българските книги на английски
, за мен не е полезна че нищо не разбирам от английския, ама много и се смях преди малко - явно е твърдо решена да ме научи на чужд език
Но преди 1-2 години една приятелка ми каза, че 1 чаша зелен чай на ден помагал фантастично за метаболизма и реално се отслабвало и аз така свикнах, че вече ако съм вкъщи следобяд, ми е навик (но с нещо сладко!
) А и се оказа, че зеленият чай ми е по-любим (но предпочитам от тези с разни аромати...)
Направихме престъпулката преди няколко часа - бройте още един лекар в отбора

Майка ми е от Етъра и аз съм родена там. Кръстена съм на Соколския манастир и ми е много, мноооого любимо местенце този край! Даже водих мъжа ми и дреб там миналия септември и много им хареса. 

Препоръчани теми