За Пролет силно ФЕВРУАРчето копнее, навънка иска вече да щурее-29

• 34 131
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро и от нас!

Пропуснахме много рождени ни и ббързам да честите на всички, които имаха рождени дни през последните дни- да са живи и здрави.

Иначе ние сме добре, Ники вече ходи доста стабилно и май не се сеща да лази вече, разбра че с ходенето се придвижва по-бързо човек.Ще му правим прщъпулник другата седмица.

Аз съм си ок на работа, даже ми се вижда много по-лесно от стоенето вкъщи, пък и си е голямо разнообразие и социални контакти.Засега Ники си е ок вкъщи с мама, ще видим как ще е с детегледачката от април.Кандидатсвахме и за ясли, но не знам дали ще го пусна от свптември, вижда ми се малък още.

Дано днес да няма много вятър в софия, за да може да излезем малко, ако не пак ще се мотаем из Мола

Хайде хубав ден от нас!

# 91
Добро утро!

Благодаря ви за пожеланията... Hug

Лори, с5 е по-скоро 21,5- за по-лесно ориентиране стелката е 13,5см  Peace
Теди, радвам се че на Светли му е харесало в градината...Дано го огрее да я посещава!
Бйбигърл, радвам се че Ники се чувства добре при баба!

Днес засега се очертава времето да е приятно...Дано,че тука тия дни духа един вятъър, не става за излизане...Вчера следобед слезнахме за 15-20мин пред блока да ни поодуха малко и днес Венци е със запушен нос  ooooh! Дали от това или хвана от батко си,който след 2дни на градина се върна със запушен нос...Сега давам ударни дози вит Ц и пръскам физиологичен,пък дано го пресека, че ми писнааа... #Cussing out

# 92
  • У дома... някъде
Добро утро и от нас!
Напоследък все повече хора не пишат тука,което е много кофти.Явно наистина не сме си дружинка като преди. ConfusedКакто и да е....
При нас за сега напече слънце,но тоз вятър мноо ме дразни  #2gunfire.Поне няма сняг вече,за да се водим пеша за ръчичка по площадките.
Отивам да си доизпия кафето и да мъдря плановете за деня.Мъжа ми в почивните дни така ми вика,че искал организация. Joy Joy

# 93
Ехоооооо, къде сте???????
Тук при нас има ужасен вятър, ама това не попречи да кръстосаме малко града с количката. Е, разбира се, бяхме единствените луди, излезли в тоя вятър, ама все пак е дрехода в това слънчице да не излезе човек.
Аз днес се чувствам като преродена  newsm68 , станахме в 7.30, а вън едно хубаво слънчице печееее, спуер направо. Това ми подейства като тройна доза кафе и като се развихрих, сготвих 2 неща до 10 часа, поизмих чинийте, подредих малко, и хайде навън. Но и на шефката май времето и се отразява добре, понеже през цялото време, докато аз готвех тя си игра послушно сама, даже и не забеляза че влязох в банята и се изкъпах  Joy . Дано занапред да е все така и времето и настроението ни Wink

Теди, дано наистина приемат Светулко в градината щом му е харесало, че и ти да си ходиш на работа и всичко да върви нормално при вас.
Ади, дано не се разболява Венци, бързо да му минават тия сополяци.
Babygirl81 , дано имате успех с детегледачката през април. А за яслата през септември - вярвай ми, не са малки децата, то ако ги чакаме да станат на 3 годинки всичко ще разбират и няма да искат да стъпят там. Поне това е моето мнение де. ММ постоянно ми повтаря че като ми свърши майчинството няма да се връщам на работа, а ще се осигурявам и ще си стоя вкъщи да му помагам с неговата работа, но никога не сме говорили, че няма да даваме Ради на ясла. Стане ли на 2 години и директно си я пускам да общува там с наборчетата.

Оф, шефката одавна заспа, а аз нали днес съм в еуфория от хубавото време, та май пак ще ида да се завъртя в кухнята - току виж съм сготвила още нещичко за довечера че да има с какво да си поддържам окръжността  Joy

# 94
  • София
Eееееееей, къдеееееееееее стеееееее..............?? Grinning
Днес и кафе няма...! Shocked То си е време за чай по моето часово броене, но....кафето е задължително, така че Добър следобяд от мен!

- и сметана за любителите на Виенско кафе... Wink
- и нещо за душата....! Laughing

# 95
Юхуууууу  wavey
Приспах зверчето и реших да ви нагледам, че вчера изобщо не смогнах да се добера до компа  Rolling Eyes
Първо искам да поздравя всички празнуващи вчера именници, и специално Теди, на която пожелавам да е здрава, много щастлива и обичана мама и жена  bouquet
Честит рожденник на Амидалка bouquet Да ти е жив и здрав, и да продължава все така да ти помага  Hug
Честит рожден ден на сестричката на Ади    bouquet Пожелавам ѝ здраве и много щастие   bouquet
Вале и аз разпознах Соколския манастир от поста на Зелда и си припомних страхотното лято, в което с моя мъж обикаляхме в онзи район. Тогава посетихме доста манастири, но този е един от малкото, които ми направиха най-голямо впечатление. Ти от този район ли си  newsm78 Страхотна местност, наистина  Hug
Ади дано преборите бързо хремата  Praynig
Теди страхотен е Светулко  Heart Eyes много добре звучи с тези каки в яслата, ама пък 130 франка  Shocked а детегледачката колко взима на седмица  newsm78 интересно ми е просто да направя паралел... скъпо удоволствие си е, но ще е страхотно на Светли да му хареса и да имаш възможност да го оставяш там  Peace
Бобчо направо се заразих от настроението ти  Party  бързо и леко да ѝ избива зъбчето на твоята принцеса  Hug а за книжките направо си ме зариби... ще чакам линка, макар че много трудно чета от компютъра  Rolling Eyes така си мечтая за e-book ама ще ме огрее ако спечеля евентуално от тотото  Crazy
Примаверка честити ви зъбчета  Hug дано Вики да не продължава да ги вади с много висока Т  Praynig
Агилея без да съм експерт, знам със сигурност, че на теб ти се полага плащане на майчинство за 410 дни, които включват 45 дни преди датата на термина и цялата следваща година  Peace Независимо кога са ти внесени документите, парите, които ти се полагат ще ти бъдат преведени. Това включва болничния преди раждането плюс плащането по декларации 50 и 51, което приключва с навършването на година от термина. Дано съм го обяснила разбираемо  Hug
Лена надявам се да си намериш "твоята" рокля и да си изкараш една прекрасна вечер. И аз не обичам официалности, но много помага ако сама си се настроиш, че ще се забавляваш  Peace
Бейбигърл браво на Ники  Party а така ти завиждам за работата  Rolling Eyes Blush

И тук вчера имаше ураганен вятър и ни се размина разходката, но днес както е пекнало това слънчице ще е срамота ако не си врътнем една разходка, ама пък мен така ме мързи  Embarassed Само като се сетя какво е поледено около блока, а и детската площадка още ни е затрупана със сняг  ooooh!
ще се върна да прочета пак поста на Бобчо и дано се мотивирам от слънчевото ѝ настроение  Heart Eyes

Цун и Гуш   love001

# 96
  • София
Охоооо, здрасти, Дейзи! Grinning
Благодаря за информацията! Peace Дано си права....! Че се уплаших като получих с близо 100 лв. по-малко този път... Confused
Да, слънчевото настроение е заразно! Sunglasses А и с това хубаво слънце навън- съвсем!
Лена, и аз се надявам да я намериш тази рокля! Hug

# 97
  • У дома... някъде
Ние сме си у дома,че хич не ми харесва нашия вятър,само пепелта и прахоляка разнася от Мола до нас.
Дейзи,от Габрово съм и наистина съм щастлива,че има къде да се разхождаме в хубавото време. Hug
Агилея,вероятно си получила по-малко парички заради термина ти.Аз получих часта от началото на февруари до термина(14.02).Предполагам остатъка от месеца ще ми го изплатят края на март или началото на април. newsm78А за чая аз лично не мога да се настроя да пия,освен ако не съм болнава.Предпочитам кафето и млякото.
Лена,я си купи рокля каквато ти харесва и не го мисли.Важното е релакса,който ще ти донесе и забавлението повода,а не кой какво ще каже.Дано ви огрее за градината.
Ади,никакви сополи. NaughtyБързо да се справите с тях. Hug
Бобчо,ако сготвиш повече прати малко насам... JoyМене ме чака този процес малко по към вечерта. Mr. Green

# 98
Изчетох ви....
Вчера нямаше начин да се включа, че ходихме малко на селски туризъм Joy, на Явор много му хареса -  видя наживо животните от книжките и чу наживо и петлето, и козлето, и котето .... Погали зайчето, даже искаше да го целува hahaha
Честит имен ден на Теди и останалите празнуващи вчера. За съжаление не стигнахме вчера до кушията, да видим и конче ....
Лена, и аз съм за готина рокля, в крайна сметка, колкото и да е досаден бала, си е разнообразие....
Теди, страхотни сте всички на снимките, Светли е голямо момче вече, а на теб ти отива новата прическа. Изглеждаш ми позната Laughing....
Аги, благодаря за кафенцето, с удоволствие си пийвам от него виртуално, след като се прибрахме от разходка, доволно изморени, Явор заспа, а мама хапна и
 полегна до лаптопа....
Ох, какво да кажем ние, с термин в началото на месеца .... има да си чакам остатъка от парите поне още 2-3 седмици. От фирмата ще ми внесат декларацията към 10-ти най-рано....
Бобчо, дай и за нас нещо за хапване, че ме е налегнал един мързел, не ми се влиза в кухнята...
Честита нова прическа на Миленка, то ние цялото семейство плачем за фризьор, ама ще почакаме да се изпролети, та като магаретата ....

# 99
Аз така и не стигнах до кухнята, но все пак до довечера има много време, пък и имаме от вчера питка и леща  bowuu (по традиция това се готви на Тодоровден). Иначе си направих кафенце и си намерих програмка, дето да ми чете книгите в текстови формат от рс-то  newsm10 та да не се затормозявам много много. Даже ще взема и на Ради да пускам приказки да и чете постояноо Simple Smile аз докато върша нещо друго. Иначе Дейзи, за четенето от компа и на мен ми е изморяващо, но има специални програмки, които те улесняват, като ти местрят текста със корост, която ти желаеш, задава се формат, който можеш и легнала да четеш, може да направиш изглега като реална разгърната книга и т н.... Аз сега и тях разучавам. Иначе свалих една програмка, дето ми чете българските книги на английски  Joy , за мен не е полезна че нищо не разбирам от английския, ама много и се смях преди малко - явно е твърдо решена да ме научи на чужд език  hahaha

# 100
  • София
за чая аз лично не мога да се настроя да пия,освен ако не съм болнава.Предпочитам кафето и млякото.
И аз бях така преди...! Peace Но преди 1-2 години една приятелка ми каза, че 1 чаша зелен чай на ден помагал фантастично за метаболизма и реално се отслабвало и аз така свикнах, че вече ако съм вкъщи следобяд, ми е навик (но с нещо сладко! Wink) А и се оказа, че зеленият чай ми е по-любим (но предпочитам от тези с разни аромати...) Grinning

# 101
Ха здравейте и от мене  Peace Направихме престъпулката преди няколко часа - бройте още един лекар в отбора  Mr. Green Второто и третото са химикал и черпак  Wink

Времето при нас много хубаво, кажи речи цял следобед си откарахме навън ,ветреца ако го нямаше щеше да е перфектно,и да има шапки долу, ама нъц  Naughty

# 102
Привет!!!!!! И при нас е слънчев и топъл ден. Друго си е като се събудиш и навън грее слънце, макар и зимно!
Припират ме да се обличам, за да потегляме, но не можах да не се включа като прочетох поста на Валето!  Hug Майка ми е от Етъра и аз съм родена там. Кръстена съм на Соколския манастир и ми е много, мноооого любимо местенце този край! Даже водих мъжа ми и дреб там миналия септември и много им хареса.  Party
Аги, и аз много харесвам зелен чай, но сутрешното кафе не си го давам!
Ятзе, много ще се е забавлявал сладурски с животинките! И аз искам село за дреб пък.
Амидалка, почвай да събираш пари за колеж за доктора! И после насам да се къпе в пари.
Аз точно на националния празник на България си получих зелената карта. Хаха. Да си говорим за ирония....

# 103
# 104
Хубава работа, вчера никакви ви е нямало....Хайде на кафето!

Амидалка, честит Ви доктор в семейството....Малко снимков матриАл молим.... Grinning
Бобчо, браво бе 2 манджи до 10ч...

Аз вчера го ударих на почивка....Сутринта само смених чаршафите и пуснах прахосмукачка и после цял ден миткахме с ММ. Даже Венци за целия ден дремна само половин час преди обяд... Shocked И очудващо не беше чак толкова трагично положението...Заспа след баня към 20:30ч

[/color]

Общи условия

Активация на акаунт