За Пролет силно ФЕВРУАРчето копнее, навънка иска вече да щурее-29

• 34 124
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Честит празник момичета!!!

Честито и на всички именници-носете с гордост имената си!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Бобчо-нашата мартенича я сложих само за снимката,знаейки,че иначе ще пострада Peace а за питкитв,радвай се и 100 да купи ако иска,това само трябва да те радва Hug
Пателина- и от мен брао на детето Peace
Лена-знаем,че ще избереш хубава рокля,но и ще чакаме да те видим с нея Peace
Снежи-къде са ни снимките Party
Теди-честит празник,много хубаво семейство сте  bouquet  bouquet  bouquet
Дейзи-честито зъбче Peace
Лори- и ние сме на тоя хаус с късното приспиваме,при все че и на ясли ще се каним да ходим на есен,трябва да се взимат мерки Naughty
Миленка-да ти е здрави рожденника,дълги години да ви се радва Hugчестито ти и прическа,аз преди дни се постригах,ама много много по-късо и се почувствах толкова леко,еми то бях заприличала на самодива,нали казват,че дългата коса отнемала от силите на човека,та и аз затова ooooh!
Примавера-не е срамно,детето да си иска Joy
Нашата фонтанелка е затворена-капки давам отвреме на време Thinking
на мен паричките ми са точни,но и термина ми беше 01/03,така,че хванал цял месец Laughing

# 76
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!

И честит имен ден на тези, които празнуват!  Да са ви честити имената!! И да сте ни живи и здрави!! Hug

Ето малко маТРиал, да не ме издирвате с интерпол:
https://plus.google.com/photos/117206564545089346851/albums/5565 … 36075628466?hl=en

Да се "похваля" - и тая бавачка няма да я бъде. Дойде момичето - русо със сини очи  Simple Smile, обаче Светулко рогат, рев и тръшкане. Не знам изобщо дали да я викам. Такава страхова невроза сме му насадили на това дете, че май май за момента ще сложа работата "на трупчета". Е не знам такова чудо - какви ли не бавачки му "предлагахме" - не приема. Сега ще търся група за игра само.

Бобчо, много добре си се ориентирала за професията. Бих предложила нещо, ама не е подходящо за бебета.

Отивам да се чергосвам, че днес се разпя в 7 часа.
Докарахме я дотам, че вика на баща си "мама".

А как ви завиждам само, да можех да го оставя на някой за едно кино поне.
Здравейте! Само 2 думи и после пак! Peace
Тодорина, честит имен ден!!! Hug Страхотни снимки! Хич не му личи как гони бавачките...! Laughing Много е лъчезарен и усмихнат Светулкото! Чудех се, дали не трябва вие да харесате една и да пробвате повече време...? Може да му трябва време за адаптация - както е по детските градини... И защо не го дадеш на ясла? Там сигурно са хубави...? Rolling Eyes Или...?

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 13:15 от agileya

# 77
  • У дома... някъде
При вас е разкошотия,а при нас е ветровито +вали дъжд,а на Шипка си има сняг. SadДнес ще пропуснем разходките.Оставих голямото дете на бабин дом и сега ми е едно тягостно такова,нещо откак имам 2 деца не ми се ще да ги разделям.
Хайде сега да честитя именния ден на всички именници и честит ви национален празник!
Тодорина,много сте хубави. HugДано намерите скоро бавачка,която да си пасне добре с хлапето. Hug Wink
Амидалка,мерси за ритника  hahaha Joy и честита фризура. Hug
Примавера,паднах от смях душко на твоята мома... Grinning hahahaПредставям си колко е била сладка.
Зелда,постнала си нашия Соколски манастир. PeaceМного обичаме пролет да си правим разходките до там след Етъра и каката Дария да тича на воля с други дечица.Супер му е полянката за пикник и почивка. Peace

# 78
  • София
Примавера, това беше мноооого смешно....!! Joy Човекът какво направи?
Благодаря за комплиментите - много сте мили! Hug Но ми стана смешно, че бил усмихнат аватарът! Някои се хилят, други са си стоунфейс....! newsm62 Трябва да избирам - или да е само Али захилена, или да сме двете, но тя да си е обичайната себе си - сериозна! Mr. Green
За фонтанелата - май си е отворена, но не помня... newsm78 Доста време се затваряше и на Дария май...
Фризьорът за мен е задължителен - всеки месец! Доста е скъп, но си струва! (А и нямам избор, защото съм мнооооого побеляла, а боята е специална и не се продава.) И вярно - човек се чувства като нов после...!!  Wink
За НОИ, нещо не разбирам как се изчисляват... Имате ли представа (пак питам-извинете...), дали щом по-късно са почнали моите майчински (заради късно подаване на документи), ще ми ги изплащат по-дълго (докато се съберат 12 месеца)....?
bob4o, как да не е закръглена Али?! Shocked Или аз съм манячка...? Sick Може.... Аз все се чувствам дебела и все дебна и децата да не са! Laughing На Али понякога й викам Ачко Дебелачко (и Душко Добродушко)! Wink Мноооого много е добричко милото котенце!
Лена, тотално ти завиждам!!! И ако можеш, разбира се, че трябва да си избереш суперска официална рокля и да ходиш на бал....!! По-хубаво от това (хем пътуване без деца, хем и поркане и бал).....! Sunglasses Снимки, снимки, снимки (после)!! Grinning
Еспиноза, моята хич не обича шапки и ленти и диадемки и затова, ако реша да сме спретнати, слагам шнолка отгоре, така че бретонът да е хванат и усукан назад.
Милена, това с къча беше много смешно! Joy Жалко, че не съм там да дойдем да зяпаме с вас (а и да си хвърлим по един къч по случай празника)! newsm08
Бобчо, как да не е закръглено Али...?? Shocked Аз й викам понякога Ачко Дебелачко (и Душко Добродушко)! Мнооооого е добричко милото - наистина! Laughing

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 14:37 от agileya

# 79
  • София
Време е за моя следобеден плодов чай.... Wink

Приятна почивка на които имат спящи деца сега.... Sunglasses

# 80
момичета, тези дни съм се зарибила по онлайн книгите и свалям разни за възпитанието на детето. Като привърша ще ги споделя с вас в един линк, за да може който иска да се пообразова  Wink

при нас днес има ураганен вятър, и сме си вкъщи, ама тя наш`та стана още в 6 часа сутринта, та в 7 вече и бях отворила вратата и да отива да търси баба и дядо  Mr. Green , то било много хубаво да ходи детето, само му отваряш - и марш да го няма  Joy и аз като съм откъртила, та чак в 10 часа свеки дойде да ме буди че излизали и няма кой да гледа Ради  Wink .
 А иначе тая нощ към 4.30 се събудих от тикане на биба в мойта уста  bowuu , мойто чаве решило че ще спя по-спокойно ако имам какво да смуча  hahaha , е аз и обясних че сега мама не иска биба и пак заспах, ама тя явно ми се разсърди и отиде да се гуши в татко и.

Теди, честит имен ден, много много здраве и да те слушкат мъжете   bouquet  страхотни сте на снимките  Hug

честит трети зъб на Йоанчо , и ние май скоро ще ви черпим за първо зъбче, от вчера виждам една бчла чертика да прозира на венеца отдолу  Grinning

# 81

Честит Празник на всички БЪЛГАРИ!!!...Честито и на именниците!
Да ви почерпя и че днес моята сестра има рожден ден!

Амидалка, жив и здрав да е татко ти!   bouquet
Теди, и аз се чудя...не е ли по-добре да идва по-често една бавачка, докато Светли свикне с бавачката... newsm78 Венци е изключително резервиран към непознати хора и абсурд,от пръв поглед да хареса някой...
Примаверка, представих си картинката... Mr. Green
Агилея, Еспиноза страхотни аватари!
Пателина, браво ...Скоро ще правиш питка май...
Лена...завид,завид..
Дейзи, честито ви зъбче. Дано почне сега да хапва Йоанчо...

Ставам, че ММ си дойде,пък и имам ядене във фурната! Хубав ден!

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 15:42 от adi_v4

# 82
  • област Варна
Честит 3-ти март!
Честит и Тодоров ден на имениците!
Ех, че е готин тоя "лош" Светулко. Като го гледам кулинар май ще става, то лъжици върти, то пипери.
Миленка, честита ти нова визия! Честит Ви и рожденик! Да се радва още дълги години на внучета! Аз, ако щете ми вярвайте, не съм се фризирала от как забременях. Ама все забравям да си запиша час. Соня поне вече може да стои по 2-3 часа с баба си и дядо си.
Ееее, тая Вики голяма гладница. С 10 зъба вика дай, дай...пък като й излезнат 20-те да я видим.
Бобчо, завидях благородно за сутрешното ти поспиване. На мен кога ли ще ми се отдаде случай да си поспя до 8, пък за 10 направо ще си е малък празник.
Ади, честита Ви и на Вас рожденичка! Да Ви е жива и здрава!

# 83
Честит празник!!!! Пожелажам си и да успея да запазя българската половинка в моето дете и винаги да чувства днешния ден като празник!
Честит имен ден на всички именици! Миленка да внимава с къчожете!  Naughty

Светли е такова ангелче...  Heart Eyes А мама изглежда по-скоро като кака с тази свежа фризура.  Laughing
Добре, че не можем да се засечем с Вики на някое ресторантче, че няма да имам сили да откажа супичката си на такава сладуранка и ще си остана гладна.  Laughing
Зелдичка, дано Симо продължи да спи добре. Еван така ми стававе с изгрев слънце преди, но аз предпочитам така и се наспивах.
Аз пък много обичам да ставам с дреб, въпреки че се събужда около 7 часа. Той си пие АМ, аз си пия кафе, чета си форума и така около час.   Laughing
За бала хич не ми завиждайте.  Stop Аз не понасям такива официалностти. На преднич такъв умрях от неудобство. Чувствах се като тотално селянче. Отивам главно заради почивката на хотел и да преживея първата по-продължителна раздяла. Време ми е. Ако не си намеря роклята, която искам (една контретна кройка) , ще пропусна вечерята.

# 84
Честит Празник момичета!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ТЕДИ! С МНОГО ЗДРАВЕ ДА СИ НОСИШ КРАСИВОТО ИМЕ  Hug

Цял ден бяхме навън, ходихме на кафенце с приятелчетата, после да търсим обувки /маратонки/ на Бобо, после до Кауфланд и вкъщи  Party Обувките, отложихме за утре.
Цун до после  Hug

Снеж, чакаме да видим Бобо, като бебе  Grinning

Пчеличката нещо пак се загубиха с Бобо  Rolling Eyes

# 85
Мами, благодаря за пожеланията!

Да "метна" по едно кианти за празника, че май вече е късно за мръвки  Grinning

ех, тоскана  Heart Eyes

Благодаря ви за комплиментите!

Светулко днес като влезе в градината "се омагьоса". Имаше ден на отворени врати и може да му излезе късмета срещу 130 франка на ден, ама дано сработи, че явно с бавачки не става.
Гледа децата, гледа шефката на градината и  се усмихна, о чудо!

Само да кажа, че по закон тук на 1 дете се пада по 1.5 персонал. !5 каки гледат 10 деца. Дано му се отвори парашута, поне 1,2 пъти седмично.

# 86
Честит празник!

Тук сме си, но много ме мързи ... Tired А и шефа е супер нервен и продължава със среднощните си изпълнения ...

Честито и на именниците Теди и Тео на мишленцето и Теди на Теичка!   bouquet

# 87
мами номер с4 на кой номер отговарят?
извинете за отклонението
Или пък да ми кажете номер 21 кой С номер е  ooooh!

# 88
Лори, C5  e 21-ви номер  Peace

# 89

Голямо БЛАГОДАРЯ!   bouquet

лекинка от нас, че Бобо заспааа  Party

Общи условия

Активация на акаунт