а за питкитв,радвай се и 100 да купи ако иска,това само трябва да те радва 

честито ти и прическа,аз преди дни се постригах,ама много много по-късо и се почувствах толкова леко,еми то бях заприличала на самодива,нали казват,че дългата коса отнемала от силите на човека,та и аз затова 

, обаче Светулко рогат, рев и тръшкане. Не знам изобщо дали да я викам. Такава страхова невроза сме му насадили на това дете, че май май за момента ще сложа работата "на трупчета". Е не знам такова чудо - какви ли не бавачки му "предлагахме" - не приема. Сега ще търся група за игра само.
Страхотни снимки! Хич не му личи как гони бавачките...!
Днес ще пропуснем разходките.Оставих голямото дете на бабин дом и сега ми е едно тягостно такова,нещо откак имам 2 деца не ми се ще да ги разделям.
Дано намерите скоро бавачка,която да си пасне добре с хлапето.

и честита фризура. 
Представям си колко е била сладка.
Много обичаме пролет да си правим разходките до там след Етъра и каката Дария да тича на воля с други дечица.Супер му е полянката за пикник и почивка.
Човекът какво направи?
Но ми стана смешно, че бил усмихнат аватарът! Някои се хилят, други са си стоунфейс....!
Трябва да избирам - или да е само Али захилена, или да сме двете, но тя да си е обичайната себе си - сериозна!
Доста време се затваряше и на Дария май...
Може.... Аз все се чувствам дебела и все дебна и децата да не са!
Мноооого много е добричко милото котенце!
Снимки, снимки, снимки (после)!! 
Жалко, че не съм там да дойдем да зяпаме с вас (а и да си хвърлим по един къч по случай празника)! 

и аз като съм откъртила, та чак в 10 часа свеки дойде да ме буди че излизали и няма кой да гледа Ради
.
, мойто чаве решило че ще спя по-спокойно ако имам какво да смуча
, е аз и обясних че сега мама не иска биба и пак заспах, ама тя явно ми се разсърди и отиде да се гуши в татко и.
страхотни сте на снимките 

Венци е изключително резервиран към непознати хора и абсурд,от пръв поглед да хареса някой...
А мама изглежда по-скоро като кака с тази свежа фризура.
Аз не понасям такива официалностти. На преднич такъв умрях от неудобство. Чувствах се като тотално селянче. Отивам главно заради почивката на хотел и да преживея първата по-продължителна раздяла. Време ми е. Ако не си намеря роклята, която искам (една контретна кройка) , ще пропусна вечерята. 

Обувките, отложихме за утре.

Препоръчани теми