От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 5

• 53 152
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Напоследък и аз все ги търся, питам, разпитвам. Все забравят да ми звъннат.
Сега разбирам, че не само при мен това "явление".

Абсолютно вярно е, че:
...
При всеки доставчик, към който се насочат много хора изведнъж много рязко пада качеството на обслужването.

# 646
  • СТАРА ЗАГОРА
някой знае ли кога е следващия курс на КД?

# 647
  • Пловдив
Аз получих по Еконт днес пратка от KD.

Видя ли, само дето ги оплю момичетата! Имайте малко повече търпение момичета, не сте само вие - курса им пристигна в четвъртък следобед и цяла вечер сигурно са обработвали пратките. Значи съвсем коректно са си ги изпратили в петък, за да са в събота при теб! Аз лично им ползвам услугите повече от година и винаги са били повече от коректни и въпреки, че обема на работа им се е увеличил. Винаги са били страшно бързи при обработката и раздаването на пратките. Имайте в предвид, че и те имат семейства, а курсове пристигат по 2 пъти в седмицата. Поставете се на тяхно място поне веднъж, преди да започнете с упреците, което става абсолютно всеки път при пристигането на всеки курс!! Peace

Аз КД ги ползвам от няколко месеца и съм съвсем на друго мнение - бяха бързи и коректни, нещата доста се промениха. Всеки курс обработват по 4-5 дни, отделно трябва аз да ги търся, защото някак все пропускат да ме уведомят че имам пратка, а аз трябва да знам за да има някой вкъщи.
Отделно това неочаквано сменяне на куриера с Рапидо малко ме изнерви, както и увеличението на цените  Crossing Arms
При всеки доставчик, към който се насочат много хора изведнъж много рязко пада качеството на обслужването.

Еееее айде сега - доста преувеличи с това 4-5 дни. Аз имам пратки всяка седмица и никога, ама никога не е била обработката 4-5дни. Ако не се обаждат, пращат мейл от ситемата. Била съм свидетел как едното момиче тегли пратките, а другото е на компютъра и пише мейли или звъни по телефона. Това, че ти се е случило 1 път не означава, че е практика и сигурно има обяснение. Като чета  тук в темата как момичетата си чакат пратките от Габко по една седмица и се ядосват при всеки курс, винаги си мисля, как никога това не се е случвало с КД. Не ме разбирай погрешно, в никакъв случай не търся конфликт, но като не ви устройва условията на някой, конкуренцията е достатъчно и може да избирате. Относно "вдигането" на цените - като гледам само УКТОБГ карат на по-ниска цена, а и извинявай ама по Еконт за едно пликче взимат 6лв., а ние от 2000км докарваме по 3кила парцалки за тези пари, че някря искаме и да ни ги телепортират.

# 648
  • Пловдив
Няма такова нещо като обратботка на курса 4-5 дни при КД, не преувеличавайте.За два дни са обработени са 2 курса и разпратени по места за раздаване и получаване - от това колко по-бързо искате, от днес за утре ли?Всички сме нетърпеливи да си видим покупките, но няма нужда от спекулации все пак. Peace

# 649
Няма такова нещо като обратботка на курса 4-5 дни при КД, не преувеличавайте.За два дни са обработени са 2 курса и разпратени по места за раздаване и получаване - от това колко по-бързо искате, от днес за утре ли?Всички сме нетърпеливи да си видим покупките, но няма нужда от спекулации все пак. Peace

Курсът пристигна на 5.04 - четвъртък, днес е неделя, още е в обработка. Както и да го смятам са си 4 дни най-малко, в случай че свърши обработката днес.

А последните няколко пъти не съм питала какво ми става с пратките и не съм получава телефонно обаждане, имейли никога не са ми пращали, обясниха че за София не изпращат мейли, а се обаждат. Когато след като минат раздаванията се обадя да питам какво ми става с пратките се оказва цитирам точно че "ме издирвали" за да си ги получа. Уж са ми се обаждали, а нямам телефонно обаждане. Телефонният номер ми го имат, защото в началото се обаждаха. И имейла ми имат, защото получавам мейли за намаление на цените (виж за увеличението не получих!).

И с Габко също съм получавала пратки, и те не са цвете за мирисане, но поне винаги уведомяват като ми дойдат нещата.

# 650
  • Пловдив
scarly, не знам за комуникацията какъв е проблема, ама курсът дошъл на 5.04 и този на 6.04 са обработени и обявени за раздаване в понеделник!Това са точно 2 работни дни за 2 курса, както и да се смята Wink

# 651
  • Бургас
Това раздаване на КД утре за кои курсове ще е? В сайта им пише, че за Бургас се обединяват курс 21.03 и 23.03. Действително ли е така или е грешка и става дума за курсовете от 29.03 и 30.03?

# 652
Нещата ми ,пристигнали с курса от 05.04 на КД вчера пристигнаха при мен - отделно от техния мейл получавам и такъв от ЕКОНТ,който ме уведомява колко е точната сума,която ще заплатя,както и кога ще получа пакета си Peace

# 653
Аз имейл все още нямам и не знам дори в офиса на ЕКОНТ ли да ходя, или в техният новооткрит.

# 654
  • Пловдив

Курсът пристигна на 5.04 - четвъртък, днес е неделя, още е в обработка. Както и да го смятам са си 4 дни най-малко, в случай че свърши обработката днес.

А последните няколко пъти не съм питала какво ми става с пратките и не съм получава телефонно обаждане, имейли никога не са ми пращали, обясниха че за София не изпращат мейли, а се обаждат. Когато след като минат раздаванията се обадя да питам какво ми става с пратките се оказва цитирам точно че "ме издирвали" за да си ги получа. Уж са ми се обаждали, а нямам телефонно обаждане. Телефонният номер ми го имат, защото в началото се обаждаха. И имейла ми имат, защото получавам мейли за намаление на цените (виж за увеличението не получих!).

И с Габко също съм получавала пратки, и те не са цвете за мирисане, но поне винаги уведомяват като ми дойдат нещата.

scarly всяка фирма било то частна или държавна има работно време, има и почивни дни. По лентичката ти съдя, че най-вероятно още си в майчинство и най-вероятно не работиш. А хората, които работят в твоето семейство дали работят на Цветница. Смешно е, ама нали не очакваш някой на този празник да обяви раздаване само защото си пазаруваме изгодно от чужбина и нямаме търпение да си получим пратките.  Защо не се сърдите примерно на Еконт или Спиди, че не доставят в неделя или след 18.00 часа или пък на английските сайтове, че не ви доставят на следващия ден след като сте поръчали ами имат 3-5 дни за доставка . Ако сте обърнали внимание доста от английските сайтове предлагат двойна цена за доставка до адреса ако искате доставка в събота. Стига сте създавали напрежение по форумите и спрете да настройвате другите потребители срещу един или друг превозвач само защото от 30 пратки не сте получили 2 навреме, за което има логично обяснение! Просто не е коректно.  Peace

# 655
scarly, не знам за комуникацията какъв е проблема, ама курсът дошъл на 5.04 и този на 6.04 са обработени и обявени за раздаване в понеделник!Това са точно 2 работни дни за 2 курса, както и да се смята Wink

Дата на тръгване 29.03 Дата на пристигане 05.04 ОБРАБОТВА СЕ

Дата на тръгване 30.03 Дата на пристигнае 06.04 ОБРАБОТВА СЕ

Точно 4ти ден, както и да се смята  Peace
И аз още си чакам поръчките

И не, не съм в майчинство, а работя ! Точно затова ми трябва точен ден и час кога ще мине куриера!
Колкото до това дали ще работят събота и неделя - това си е техен проблем. Никъде не са обявявали почивни дни събота и неделя, че човек да се съобразява с тях. Ако не са обявили почивни дни очаквам да имат достатъчно персонал да поемат на смени курсовете.
Между другото - поръчките ми от спортса и теско ги пращат до вечерта на същия ден (което е неделя обикновено, така че английските сайтове работят събота и неделя също  Peace )

# 656
  • София
Бавят се много КД, определено. От Пъмпкин поръчах на 1.03. Доставката беше миналата седмица. Мъжът ми също има регистрация. Доскоро поръчваше с Гъбко, но сменихме, защото КД са съвсем близо до нас. Ами коренна разлика във времето има. И двамата се изнервихме и едва ли ще повторим Tired

# 657
  • Пловдив
Раздаване офис Пловдив 09.04 от 17 до 20 часа
Раздаване офис Варна      09.04 от 17 до 20часа
Раздаване офис Бургас     09.04 от 12 до 17часа
Раздаване офис София     09.04 от 17 до 20 часа

10.04 от 9.00 до 11.00часа

Куриерът ще разнася във вторник 10.04.
Това за КД!

Още снощи е обявено раздаването.

# 658
  • Пловдив

Дата на тръгване 29.03 Дата на пристигане 05.04 ОБРАБОТВА СЕ

Дата на тръгване 30.03 Дата на пристигнае 06.04 ОБРАБОТВА СЕ

Точно 4ти ден, както и да се смята  Peace
И аз още си чакам поръчките

И не, не съм в майчинство, а работя ! Точно затова ми трябва точен ден и час кога ще мине куриера!
Колкото до това дали ще работят събота и неделя - това си е техен проблем. Никъде не са обявявали почивни дни събота и неделя, че човек да се съобразява с тях. Ако не са обявили почивни дни очаквам да имат достатъчно персонал да поемат на смени курсовете.
Между другото - поръчките ми от спортса и теско ги пращат до вечерта на същия ден (което е неделя обикновено, така че английските сайтове работят събота и неделя също  Peace )

Точно пък от Спортса и Теско ги предават или по точно е направена заявка за куриер в деня на поръчката, но това не значи, че ти е доставена на адреса в деня на поръчката. Ми пускай си поръчките от Теско и от Спортса до БГ та да си знаеш в кой ден и в колко часа ще са тук. Ама  е скъпичко нали, 'щото много хора са ангажирани!!! До колкото ми е известно като се обработи курса първо пратките по куриер се изпращат и тогава съобщават на другите, които си получават на място. И пак не разбирам какво толкова ви тежи вие да звъннете и да питате като видите статуса на поръчката като са чак толкова спешни нещата. КД винаги са били любезни и отзивчиви по телефона, колкото и да са били натоварени в дадения момент.  Също така много се дразня като почнат едни коментари "ами да си наемат повече персонал" - а теб дали ще те устройва цена 6,60лв. на килограм? и курса да е обработен в деня в който пристигне? Не ми отговаряй въпроса е риторичен.  Peace

# 659
  • Пловдив
Момичета, моля ви, не се карайте, не сме тук затова!

Който знае къде да гледа и следи темата - може да види графика за раздаване по градове.
Всеки си прави сметката какво го устройва и си прави избора на превозвач, всякакви подмятания и изкривяване на нещата са излишни, още повече е празник.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт