Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите преди никненето на зъбче и симптомите на зъбен кариес при бебетата?
Как да приготвям храната за бебето, когато започне да приема по-едри парчета?
Какви са препоръките за миене на зъбите при бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите преди никненето на зъбче и симптомите на зъбен кариес при бебетата?
-
Как да приготвям храната за бебето, когато започне да приема по-едри парчета?
Когато бебето започне да приема по-големи парчета храна, можете да предложите малки хапки от меки храни като месо, ориз или хляб. Супата може да се приготви без пасиране с нарязани на кубчета съставки. Важно е внимателно да наблюдавате как бебето реагира на по-големите парчета и да избягвате потенциално задушаващи храни.
-
Какви са препоръките за миене на зъбите при бебета?
-
Какви са симптомите на повреден бойлер?
-
Как да направя попарата по-лесна?
Стискам палци да не се разболяваш. 
Не го оставяйте повече на тях,че ще вземат да го захранят без време с боклуци и ядки,които пък са изключително опасни и неподходящи за бебе.
Много са опасни,все си търсят белята тия деца..
Лора все едно глава няма-като се втурне да лази и не признава греди и железа.Къде ли не се прасна вече. 
Месо слагам и аз на око едно кубче,колкото ледено такова,от ония формичките.Мисля,че вече са големки и може малко повечко.
направих й морков,картоф и сиренце.Не го щя и това си е.Сега ще яде каша.
Ама на кой както му е по-удобно

Но какво пък,те дават на дете на годинка и нещо без ограничения чипс,шоколад и кола,аз съм седнала да се тюхкам за някакъв си шоколад с лешници
Но в крайна сметка това е моето дете и аз съм тази,която да каже какво яде и какво не.А най ме е яд,че аз дори и бебешки бисквити да предложа винаги питам и очаквам същото,но уви...

Ясно е,че всяка една мазнина е калорична,за това не говорим изобщо.