ЗАНИМАНИЯ С 9-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 21 269
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Клавде, благодаря ти, ама има време до втория му рожден ден  Joy Точно 10 месеца някъде...

# 61
Мели така е като чета между редовете докато държа да не падне Владис   Joy Joy Joy Joy Нищо честита 1 г и 2 месеца   Hug Hug

# 62
Честито, Мели.   bouquet

Днес ми е официално куц ден - Кица хленчи, сутринта успя да се пусне както стоеше права и да си седне перфектно на дупето, което прие като огромна драма, докато аз ѝ ръкоплясках. После един час не спря да мрънка, аз неволно изключих печката докато ѝ варях зеленчуците за обяд и се усетих като отидох да ги пасирам, включих пак, тоя път ги изпекох, давах аварийна пуйка, която хапна с велико презрение, като при това на второто затопляне на проклетата пуйка така я сгорещих, че опарих детето, въпреки че пробвах с пръст дали е горещо. Ден-слънце просто!

# 63
Здравейте!
MelindaD честито!  bouquet
Днес ще  #2gunfire някой от български пощи.Абонирах се аз за списание "Моето дете" и познайте още го няма.Днес звънях да питам какво става,а те ама как вие нали го получихте. #Cussing out
Утре ще се разправям с пощальонката,искам си списанието. Mr. Green

# 64
  • София
Мели честита месечинка на Митето!

А за ръцете..и моите са зле...особено м/у показалеца и средния пръст-от вътрешната страна..екзема ли е,гъби ли са...какво е не знам, но е адски неприятно...по принцип лявата ръка ми е най-дълго потопена във вода докато му мия съдинките...мажа като се сетя с крема против подсичане...

# 65
Зравейте,
бяхме на обедна разходка,купихме мляко и пюрета и сега Мимето доволно уморена спи.

Мели,честито и от мен.И ние лятото ще сме същата картинка с малките,то ще е мрънкане да се върви,падане,ставане,абе шоу.Мимето никога не си е стояла кротко в количката,така че имам опит в носене и бутане на количка едновременно.

Тони,разправяй се,хич не ги жали,преди като получавах колети по пощата редовно ми вдигаха кръвното.

Пуци,не ти е ден!

Магнет,дано утре вече сте добре Praynig

# 66
  • София
Мерси за поздравите!  Hug
Ние се разходихме, дойде и сестра ми с племенника, та голям кеф  Flutter
Клавде, и аз така хвърлям по едно око само, когато Митко ме занимава  Wink
Пуци, закъсала си го в мирно време  Grinning Аз на такива дни им викам "гъзонагорести"  Mr. Green Голям смях с тая "аварийна" пуйка  hahaha Представих си пуйка-пожарникар  Mr. Green
Тони, предлагам да гръмнеш пощальонката. Но след като си си получила списанието...
Магнет, ама какво направихте вие, изпоразболяхте се  Sad Бързо да ви минава  Peace И моите ръце не са цвете, все са напукани и грапави, като на някоя селска перачка  Confused Мажа с крем по цял ден
Палома, скромничиш, `щото даваш малко инфо как сте  Hug Верно е - и вие лятото ще търчите по децата, само дето няма да е мокро и кално (да не споменавам разкиснатите кучешки л...на  Sick), иначе знаеш ли какво е да се просне в цял ръст насред цялата тази "прелест"  ooooh!

# 67
  • Cyprus, Пловдив
Мели,честита 1 годинка и 2 месеца на Митко !  Hug
Хахаха,представих си Янис как се пльосва,точно както си описала Митко  Laughing
Момичета ,днес направих резервации да пътуваме края на април,да ги платя тези дни и да съм една идея по-спокойна  Praynig

# 68
Мели, аз днес ѝ измислих нова термин - нервотрошачка. Побърка ме, в един момент се разкрещях като психопатка някаква. Тя ръмжи и аз ръмжа, представям си картинката.  ooooh!

После наааай-сетне заспа, в стола си, и се събуди ангелче. Хапна и в момента оре пода.  hahaha Водих я за пръв път да се гледа в голямото огледало, беше впечатлена от себе си.  hahaha

# 69
Ха здрасти - на нас ни е истеричен ден с малки прекъсвания. Оревахме света в количката на разходка и заспа накрая. Бях с приятелка дето при заспиването даже ми каза "Честито" в добрия смисъл и беше изумена къде е отишъл кроткия Дидко дето видя януари. Аз такова чудо да не му е кеф в количката не съм видяла, ама на ми сега. Егати зъбите. Мрън.
Моите ръце са все изпръхнали и ме болят на моменти много и кожата ми се цепи - всичко е от миенето постоянно на разни неща.
За разкиснатите л...на съм в ужаст - мръсотия до шия. А не съм много гнуслива по принциП.
darka мятайте се на ихтибуса и гоу хоум.
Бе и аз гледам кога пораснал Митко та станал на 2г.  hahaha
Ние си имаме бисер вкъщи: Диди спи бързо, разбирайте става в 07:00.
Айде отивам да пийна една  beer2 beer

# 70
Привет отново!
Мели, честит празник! Жив и здрав да ти е!
Пуци, за школите си дълбоко права!
Клавде, много ти е бил хубав съня. Дано нкой път го осъществим. Малките и те ли се разхождаха?  Laughing
Магнет, дръж се! Какво направихте вие за няколко дена Sad( Оздравявайте бързо!
Мама на Ани, преди имаше една публикация за твоя приятелка, дето не чела как да кърми и си докарала мастит. Аз пък от много четене си докарах 3 бучки  Joy
Дарка, много се радвам!
Ивето наистина сериозно я няма...
Девил, наздраве! Отивам и аз да направя същото!
Ние лудеем. Остават ми още 50стр. да дочета по един предмет и да правя друга курсова, имам концепция вече. Мисля, че по-бързо ще се справя. Освен това утре ще се видя с една колежка от университета да ме консултира, че се изисква работа с една програма за тифеци, а тя я има. Има дъщеричка, която другиден ще направи 1г, та ще я видя в последния ден...
Да ви питам сега. Вие мислили ли сте за лятна почивка? Мъжо днес реши да погледне най-сетне офертата, дето капарирах и реши, че Китен наистина било много хубаво място  Mr. Green
Моите ръце са си супер! Wink

# 71
  • Cyprus, Пловдив
Девилче,то де да имаше Ихтибус от тук,само самолет е спасението  Wink
Майче,герой си,че се справяш и с един Коко и с учене едновременно  Hug
За лятна почивка-само да стъпя на Бг земя и може да ме пишете отпочинала-и физически,и психически  Praynig

# 72
  • UK
Аз влизам само да честитя на най-голямото момче в темичката. Да е жив, здрав, да папка и да спинка добре!

Аз цял ден съм навън и при майка ми.
И не ни е ден. Нахраних Ани с половин пюре ,с изтекъл срок.
Дарка, а корабче няма ли?

# 73
  • София
Ох кво направих,ми нищо,седяхме си кротко в нас и се тръшнахме..първо бебчо после вероятно мен ме зарази..днес го водих на преглед-не е по-зле,но няма и подобрение...на мен и носа протече и картинката е чудна Sick

# 74
Майче опитваха се  Joy Joy Joy
Лека и спокойна нощ на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт