Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите преди никненето на зъбче и симптомите на зъбен кариес при бебетата?
Как да приготвям храната за бебето, когато започне да приема по-едри парчета?
Какви са препоръките за миене на зъбите при бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите преди никненето на зъбче и симптомите на зъбен кариес при бебетата?
-
Как да приготвям храната за бебето, когато започне да приема по-едри парчета?
Когато бебето започне да приема по-големи парчета храна, можете да предложите малки хапки от меки храни като месо, ориз или хляб. Супата може да се приготви без пасиране с нарязани на кубчета съставки. Важно е внимателно да наблюдавате как бебето реагира на по-големите парчета и да избягвате потенциално задушаващи храни.
-
Какви са препоръките за миене на зъбите при бебета?
-
Какви са симптомите на повреден бойлер?
-
Как да направя попарата по-лесна?

напоследък къдри едни букли, особено къдрав става след рев, понеже леко се препотява

започна да заспива по коремче-това не го обичаше въобще откакто се е родил,но сега заспивайки се върти на всички посоки и току се окаже по корем ,надига се,гледа заспало и бух лицето в кревата 
ама то няма как да е иначе !
Вчера се сополивеше. Пиеше вода от чашата на Коко, а Коко играеше с неговат и Ана ги хранеше с една и съща лъжичка. Сутринта му беше запушено нослето, но иначе е ок. И днес на прегледа докторката каза, че е чист, после и тази за БЦЖ дето гледаше, го преслуша и каза, че е здрав. Жал ми е за детенцето. Беше болен точно преди да заминем за София и то на инфузия, разболял се, докато сме били там и сег пак. За два месеца - три пъти... 

, не бих го дала на Ани. Дидко е голям сладур. То аз често удрям главата на Ани, когато я слагам в стола. Мен ми е чудно за тези столчета, които се монтират обратно на движението, къде има място за крачетата на детето.
Все така да си спинка през нощта!