ЗАНИМАНИЯ С 9-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 21 260
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Ааа, от София сте Simple Smile)))
Ти си щастливка, Теди, мен не ме пощади нито месец, хем не съм спирала да кърмя активно, включително и нощем. Мама също е била така, явно е до ген. Първите 4 месеца беше със зацапване по 4-5 дни, после стана на два пъти за 8 дни кошмар, аз тук се жалвах - 4 пакета превръзки, пакет памук и голямо цапане... Миналият месец пък зацапа, когато трябваше и после две седмици нищо. Тъкмо си купих тест и то дойде за 5 дни пак като зацапване, не е течало като хората. Тези аномалии си ги обяснявам с това, че кърмя и хормоните не са се наместили.
Днес го ударихме на чат Simple Smile Аз не мога да се нарадвам, че пак имам свободно време да седна на лаптопа. Отивам да простирам и ще излизаме, хубав ден, мацки.
Теди, ползваш ли фб?

# 721
  • София
Ползвам фб да, как да ви намеря там Simple Smile.

# 722
Добре дошло на МечетоHug

И нашата се влачи, а не пълзи като хората на колене и ръце. То вече няма за кога да се учи да пълзи правилно, като я гледам как марширува.

# 723
  • София
Пуци хич не е късно,обикновено на 11м пропълзяват как си требе Mr. Green
Моя цял ден иска да обикаляме къщата,кръст не ми остана,затова още днес се сдоби с каишки...кой против,кой не-ич ми не дреме Mr. Green bowuu

Теди  welcome

# 724
Научихме се да викаме 'тата'!!!! Вчера по случйност го каза, днес го повтори още 3 пъти. Сложих в групата снимка на количкат.
Магнет, няма лошо, те каишките са по-добре от проходилкат според мен. Проблемът на проходилкат е неправилното разпределяне на тежестта върху костите. Но ако не се прекалява, няма лошо. А предимството на това, че Коко проходи сам е в това, че се науча добре да си пада на дупето и сега като падне, знае как. Но рано или късно всички се научават да падат. За кръст не ми напомняй, нали се сещаш, че по цял ден се изправя и се пуска, половината от случаите след един метър пада, другата половина след метър и половина, така че вечно трябва да го вардя... Уж на дупето пада, но ме предупреди педито, че е много тежък и да внимавам да не дрънне тиквата. Слабите бебетата леко падали, а тежките били като тапа.
Теди, добави ме. Имаме една скрита тайна група за нас и бебоците, за да не ни гледат всички снимките. Тук е публичен форум и не искаме да си качваме снимки на бебоците, или ако качим, за няколко часа ги трием.

Последна редакция: пт, 19 юли 2013, 22:06 от sacra cor

# 725
  • София
Майче, не мога да те открия Sad
Аз съм Teodora Lazarova- ако можеш ме открий ти! Hug

# 726
  • София
Ти знаеш ли колко Teodora Lazarova излезнаха Mr. Green

# 727
Стана ми интересно и взех, че ги преброих - 52 Теодора Лазарова... хихи... Пробвай това:  https://www.facebook.com/mayadio

# 728
  • София
Ние се наразхождахме. Опищяхме градинката, нормално  Simple Smile Както съм си седнала на пейката, а дребния си щъка, се бях зазяпала нещо не към него и като се сетих да го видя къде е, няма го! Акъла си изкарах, а той, диването му с диване, отцепил далече-далече, чак се учудих за толкова кратко време как е успял да стигне толкова далече. Сам взе да си се разхожда, майка му докато блее по пейките  Mr. Green На всичкото отгоре се беше навел над една пейка и усърдно я ближеше, скрил се от мен и действа, `щото аз, естествено, не му давам да ближе тия мръсни пейки. Буквално беше избягал и се скрил, за да върши пакости  ooooh!
Майче и Теди, вие с това зацапване внимавайте, да нямаме скоро новина  Grinning И без това Мая сме я подбрали от известно време  Wink
За пълзене сте си говорили - Митко се научи да пълзи, след като проходи. И повечето пъти пълзи като куцо куче (аз така му викам) - едното краче на коляно, другото - на стъпалце. Много е смешен
Магнет, `що ти дреме кой какво против каишките има  Peace Я си ги ползвайте със здраве! Как ги понася Жожи
Пуц, в очакване съм скоро-скоро да се израдваш тук, че Кицето е проходило  Heart Eyes

# 729
Ба, Магнет, за кога ще ми пълзи, аз я чакам да тръгва да ходи сама вече.  LaughingТия дни ще ми донесат една каручка за прохождане, че и моят кръст вече протестира. Аз я нарекох каручка, всъщшност е някаква играчка на колела с дръжка отзад, за която се хващахлпаето и си я разхожда. А отпред има разни играчки, много е хубава.

Чул те господ, Мели, че вече и доста тежи като я нося.

# 730
  • Berlin
Пуци, туй е тъй наречения уокър. Crazy Нов тип проходилка, ако мога така да го нарека.
магнет, кажи как е с каишите. Мъжът ми е много против тях, защото щяло да прилича все едно водим кученце. Laughing

# 731
  • София
Хе-хе, Пуцанке, да не би да си мислиш, че като проходи, ще спреш да я носиш?  Naughty Докато стане стабилна... около месец...  Rolling Eyes А аз какво да кажа с моето прасенце. То вярно, че много малко го нося напоследък, защото си е стабилен отвсякъде, ама се налага понякога. Това с "каручката" е добра идея  Peace Много добра даже. Аз сега в събота съм кандърдисала БНД да отидем до Вис-а да купим триколка за ситното. Много ми е мерак

# 732
  • UK
 И ние бяхме за малко навън. Много духа едвам изкарах  час и половина на вън, а малката хич не иска да заспи навън и щом се прибрахме веднага отнесе.
 Пуц и аз искам такава количка която се бута, да се държи за нея, а после може и да се вози. Гледах при Гала, че не били  много безопасно, да не политне напред детето.Тя магнет май се беше похвалила,че са и подарили или нещо такова.  Незнам дали някога ще пролази въобще. Почна да се хваща за каквото добара да се изправя, срути се заедно със сушилката за пране преди малко.  

# 733
Мда, Коко вече десет дена ходи, а още не е стабилен. Не излизахме днес, много духа тук. Нали има поле до нас, та е ужасен ветрилник. Лепих шкфове, ама Кокича разлепва бързо. Отвори си едно чекмедже, изправи се на него и той се плъзна, при което Коко защипа пръстите... Връзвах, лепях, е не става.. Видя също, че вратата се клати, почна да я удря в касат и да подлаг ръцете пред нея, изтръпнах. Плюс това става, започва да стъпва несигурно и накрая се залетява бързо.. и естествено пада... Та си имаме нова синка на главата... Мели, Миташки много ли падаше?? Иначе и той лази с едно коляно и едно стъпало понякога, а понякога как си трябва, с двете коленца.
Магнет има тъв уокър, даже два. Понеже съм ги виждла с очите си Simple Smile)))

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 17:28 от mayadio

# 734
  • София
Майче, четейки те все повече се замислям колко много всъщност си приличат моето и твоето дете  Mr. Green Направо все едно за Митко чета, когато описваш Коки.
Не е падал много, ама защото си има майка-квачка  Mr. Green Постоянно ходех по него с протегнати ръце, в готовност да го хвана, като тръгне да пада. И така близо месец  ooooh! Много, ама много ме беше страх да не падне и да си разбие главата, все ми бяха пред очите разни сцени с кръв и строшена глава  Crazy Два месеца, от както е проходил, и чак преди две седмици някъде стана стабилен до толкова, че да го оставя сам да си ходи, без да припкам по него. А преди седмица някъде съвсем съм го оставила, даже не го и наблюдавам много-много  Wink

Общи условия

Активация на акаунт