Първа пролет наближава, АВГУСТовско бебе шава

• 31 878
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
dbs мога ли да те попитам за името на момиченцето ти. Виждам, че пише Ема , но би ли споделила цялото.На нас ни е още рано да мислим за име и още не сме сигурни за пола де  Laughing , но си събирам инфо.
Точно както го виждаш - Ема! Simple Smile

# 106
  • София
Дафи, добре дошла!  Hug

И моите сънища са ужасно идиотски. Тази нощ сънувах, че ме качват на една въртележка като виенско колело, ама се върти с бясна скорост и във всички посоки, а аз знам, че съм бременна. Аз съм екстремен човек и обичам подобни преживявания, но се събудих плувнала в пот...
Принцеса Леа, много ще си пасна с твоята свекърва  Wink

# 107
dbs Аха ясно, аз мислех, че е съкратено от нещо. Понеже таткото много се кефи на името Емануела и ако е момиче и се спрем на него най-вероятно на галено ще и викаме Ема или Еми. И ако в четвъртък кажат момче и ще трябва да мислим друго име  Laughing

# 108
  • София
Dafi` , Добре дошла  Hug  
За слушането на тоновете - и аз си мислех, че в в по-напреднала бременност, така като гледам и на ЖК, докато чакам. На мен също още не са ми ги слушали. Crossing Arms

eli4ka666 , при нас е същото положение, не сме правили от тогава, когато правихме бебето  hahaha На мен във втория месец ми го забраниха като имах проблеми, и от тогава не съм питала...но и много ме е страх..., а и не ми и липсва, за сметка на мъжа ми...който е много изнервен и от време на време ми го натяква, че не било нормално Crossing Arms Много знаят те кое е нормално и кое - не, на тях им е много лесно. Иначе за сънищата няма да се обаждам Blush..., но само ще кажа, че и аз имам доста еротични....а хем не ми липсва Joy

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 14:12 от belverde

# 109
eli4ka666, направо не ви завиждам, аз с 300 зора издържах месец без секс, направо лудвах ти казвам. На вас всичко ли ви забраниха и секса и всякакъв друг вид възбуда? На нас ни збраниха само секса и то понеже прокървих съвсем лекичко, няколко точки, но след това докторът каза, че няма никакъв проблем и е било моментна забрана заради кървенето.

# 110
val_sm до колкото ми казаха, че именно свършването при жената било проблем. Сега стискам палци като отида и да отменят забраната. Уж не ми липсваше, а съм толкова изнервена и на моменти даже забранявам на милото да ме гушка.

# 111
Според мен имате различни неща предвид под слушане на тонове и от там идва разминаването.

и само за протокола и аз съм скачала с парашут и съм правила дивотии, но преди да се роди Ема.  Приятелката ми ми казваше: "Недей пиленце да правиш дивотии, едно дете на татко ти си, човека сигурно се притеснява". Е........., ако някой ден децата ни правят такива неща и сме живи и здрави да ги видим, вероятно ще сме с много смесени чувства. Определено обаче след раждането гледам да минимизирам подобни рискове.
В същото време я пускаме на ски, склонни сме да я пуснем на рафтинг (кума ни се занимава с това). Общо взето не я държим под похлупак.

# 112
Dafi добре дошла!  Hug

Valdesa, много ми стана мъчно..да се оправяш бързо и скоро пак да се похвалиш с  EFP Hug

За сънищата направо си е луда работа....какви ли не измислици сънувам...

Да не забравя да благодаря на Блонди за темичката..

Отивам да поработя..
Лек ден на всички.  

# 113
  • София
Ух, dbs, начи трябва да се запознаем Wink

Да, слушането на тонове го бъркате сигурно със запис на тонове, което се прави към края.

# 114
Според мен имате различни неща предвид под слушане на тонове и от там идва разминаването.

Е, колко вида слушане на тонове има или аз нещо не съм в час?  newsm78 Аз ги разбирам като слушане на сърдечния ритъм, което мисля е задължително при всеки преглед веднъж месечно да става. За първо слушане е в 6-та-7-ма седмица.

# 115
Здравейте момичета Simple Smile
Валдеса много съжалявам Hug дано другия път всичко да е наред Praynig
Дафи добре дошла Hug
Говорите за сънищата и аз да се включа,предната вечер сънувах че съм родила и то във нас Shocked бяхме само двете със свекито ooooh! бебето беше момиченце и беше много хубаво а уж в 5-ти месец съм родила луда работа.На следващия ден вече спрях да чета тази тема за смешното раждане че явно доста ми е повлияла.Тези дни нищо не съм сънувала.

# 116
Слушането на тоновете: - с УЗ; с допотопен дървен уред (като двойна фуния) през корема след 6м. - прави се от акушерка; запис на тонове - с електроди по корема се следи сърдечната дейност и излиза нахартия като при електрокардиограмата (то си е и такова де ).

# 117
  • Пловдив
Aз определено не съм екстремен човек,но за сметка на това мъжа ми е военен пилот,лети от 14 годишен по аероклубовете,баща му,майка му брат му-всички Grinning.Та кръвта вода не става и си очаквам че и децата ми хич няма да са от кротките Joy.Само да сме живи и здрави Simple Smile

# 118
dbs, на мен доки ми каза, че следващия УЗ ще бъде около 20 седмица, т.е. аз до тогава няма да знам как е бебчо Sad

# 119
Ами ние слушахме сърчицата на бебчетата, ама не са ми лепили никакви неща по корема, то тук и техниката е различна. Лекарят ми сложи един вагинален ехограф, който си седеше вътре и после с друг ме гледаше върху корема и така гледахме бебенцата и им слушахме сърчицата и после лекарят ги записа на хартия, точно както при ЕКГ на голям човек. Не знам дали това се брои за слушане на тонове  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт