Професионални серии за коса - 31

• 58 011
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
малката лисичка , какви са конските витамини ?  Hug

Иначе аз днес също ходих да се подстригвам - температурно, както от последните 3-4 години. Не знам дали има повече ефект... защото така или иначе на 2 месеца я подравнявам отдолу, но пък психически се чуствам по-спокойно като е температурно  Embarassed Embarassed Измиха ме с Fibre Architect маската, после Хроматермик преди изсушаването, хубава и плътна ми стана косата както след цимент винаги.

Belloslava Според мен най-добре с продукти от серията , или нещо със сходни активни съставки. Мисля, че имаше интра-силан, а тя също се съдържа и в ботокса .

# 616
  • в 1001-та нощ
Купих си термо филър и затоплящ серум на Алфапарф. След като ги нанеса върху косата и мина с пресата пак измивам с шампоан, нали така? Понеже на кутията пише само "изплакнете", не се споменава нищо за шампоан, но в каталога виждам, че трябва да се измие и с шампоан. А и помня, че имаше наскоро някаква дискусия за това...(и не се слага маска след тази терапия, нали).
Измивен шампоан ли да ползвам? Имам Bain de Force и Афоджий отворени в момента и смятам тях да ползвам ако са подходящи. Не си купих шампоана от серията защото ми се насъбраха доста.

аз ги ползвам, като смеся количество то концентрата с ампула и ги нанасям така - след измиващ, НЕ хидратиращ шампоан, след това минавам с активатора, после отмивам с вода

резултатът е много жилавост и много блясък, dachita също  Peace

със затоплящия серум ми е по-жилаво, с термофилъра мие по-хидратиращо, но блясък винаги има мноооого  Peace

пробвай веднъж така и ако има проблем - ще го нищим  Peace

# 617
  • Пловдив
Търся отзиви за тези 2 шампоана

http://zlatnaribka.com/shampoan-protiv-kosopad-za-iztynqla-kosa- … -ml-297-3316.html

http://zlatnaribka.com/shampoan-za-obem-chi-magnified-volume-350-ml-276-2003.html

Nadeto...
, аз го имам, но само веднъж съм го ползвала, защото ми свърши маската Архитект, а искам да ползвам цялата серия. В ЗР доста време доста време я нямаше. По нататък ще дам отзиви.

# 618
Момичета, предлагат ми някакви продукти на Nioxin. Не съм ги чувала.. мнения за тях?

Най-популярната противокосопадна линия в Щатите, не случайно. Добри продукти!

Много ми се ще Miss Nellie да се включи и да погледне състава на маската,която си взех. Струва ми се,че наименованието само и е гръмко-маска с арганово масло и златни кристали от слюда. Поставам състава за всеки случай:

Aqua,Cetearyl alcohol,Cetrimonuim Chloride,Argania Spinosa Kernel Oil,Mica,Cl 77891(Titanium Dioxide),Citric acid,Cl 77491(Iron Oxides),Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,Linalool,Hexyl Cinnamal,Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde,Parfum

Има си масло, почерненото е, даже е в прилично количество. И 'слюда' има, която е на малки светлоотразяващи частички. Малко ми липсва силикон. Прилична е.

# 619
  • в 1001-та нощ
да споделя отзиви за: Schwarzkopf Professional Bonacure Repair Rescue Treatment

хареса ми, надмина очакванията ми, ползвах я след подсилващия шампоан на Матрикс биолаж и тониращия на Джон Фрида

доста е гъста, почти не ползвах активатора, но другия път ще ползвам ампулка под нея или ще нанеса на по-влажна коса или ще добавя и нещо леко (балсамче), за да ползвам и активатора

резуклтатът е уплътнена коса без да е лигава, хлъзгава, има жилавост и обем

# 620
  • Плевен
Аз днес очаквам Fibre Architecte Kerastase и лилавата ампула за запълване с материя Grinning Ще дам отзиви за серума още тази вечер или утре, четох в блогове и ревюта, че много добър резултат има серума в комбибация с Термичния цимент...ще видим дали е така Laughing
Много се чудя на спрея против косопад на Керастас, как се усеща, заслужава ли си тази цена newsm78 или мога да се справя със сезонния косопад и на по-ниска цена?

# 621
  • в 1001-та нощ
хубав е, аз го ползвам по-скоро, като превенция

ако сезонният косопад е започнал (а не да мислиш за превенция) - по-добре помисли и за добавки, а ампулките ще подкрепят усилията

по-евтин вариант - не мисля, че нещо какчествено на ампулки излиза по-евтино  Rolling Eyes спреят е доста икономичен, стига за доста време, предполагамм - поне за 3 месеца ще ти стигне Rolling Eyes

алтернативи - на дюкре - анастин неоптид и хроностим, ползвала съм и коментираняи ниоксин, но не съм го купувала от България, на Лакме - ампулите и лосиона, ако нямаш проблеми със скалпа - ампулите на Виши,  Рене Фюртере и Фито имат добри серии; но не бих казала, че коя да е друга терапия ще ти излезе по-евтино, ползвала съм и на Ева проф ....

има разни ампули по аптеките за по 1-2 лв. бройката но не бих коментирала  Peace

# 622
  • Плевен
Благодаря ти a.l.e.n.a, наистина ще взема спрея, след като е икономичен продукт. Ако започна с ампули, цената ще е същата, а може би и по-висока Simple Smile

А той стимулира ли действително израстването на нова коса?

# 623
Здравейте,имам преса ултрасоник и я ползвам с продукти на Алфапарф-ампули и маска.Бихте ли споделили други продукти ,с които мога да я ползвам?Маслата подходящи ли са за целта?Искам да разнообразя малко,така че споделете марки,конкретни продукти...

# 624
  • в 1001-та нощ
Благодаря ти a.l.e.n.a, наистина ще взема спрея, след като е икономичен продукт. Ако започна с ампули, цената ще е същата, а може би и по-висока Simple Smile

А той стимулира ли действително израстването на нова коса?

според мен точно това му е идеята - да стимулира растежа да е здрава и т.н.  Peace

# 625
MissNellie много благодаря,че погледна състава Hug Hug Hug Верно е,че май няма силикони,не е приглаждаща,но подхранва Flutter Уникален Чаромат,а цената и е смешна.

За ампули п/в косопад за пореден път препоръчвам това повлияват и на растежа на коса,чувствително при това.

# 626
  • София
a.l.e.n.a., ами аз не си купих про-концентрат! Кое всъщност е про-концентрат - интензивната маска или възстановяващата маска? Помня, че бях чела тук, че трябва да са три продуктите, но за концентрата не се сетих. А вчера една колежка си купи пресата и аз слязох с нея уж само да разпитам за продуктите, пък си купих термофилъра и серума. Чак като се качих в офиса видях в каталога, че се ползва и маска след второто измиване с шампоан /след термофилъра и серума/.
С какво мога да заместя про-концентрата?

# 627
  • в 1001-та нощ
на про концентрата пише про концентрат, а на маската пише маска

аз не съм смесвала ампули с друго и според дистрибутрора не бива да се смесват с друго, не съм и пробвала но ако ще е друго - да е протеинов концентрат  Peace

в твоя случай такава е маската на МШ, например или друго, каквото имаш  Peace

# 628
  • София
Ами на мен точно дистрибутора вчера ми обясни, че се смесват термофилъра със серума. Или ако нямам термофилър серума се смесвал с 25 грама маска  newsm78 (погледни 15 страница от каталога, последната терапия - топла терапия за силно увредени коси. Какво имат предвид във втора стъпка - затоплящ серум + термичен разтвор)
Млечната маска на МШ ли имаш предвид?

# 629
viv_pl , за косопад според мен най-добре да приемаш нещо перорално. Специално от капсулите на Фито на мен за 2 месеца започна да ми никне адски много бебешка коса. И от Анакапс на Дюкре съм доволна също, както и от Приорин, който вече се намира и в България.
Относно ампули - доволна съм от Аминексил на Лореал проф.
Лично аз предпочетох повече варианта да пия добавки, защото не си мия косата всеки ден, та да слагам ампула и да има по-голямо натрупване.

Общи условия

Активация на акаунт