Обича и тя да се гушка, да четем книжка, малко на шезлонга, малко на килимчето за активна гимнастика, напоследък си играе с една "кукла" на Таф Тойс и въобще става голямо момиче. Много е смешна, прави "коремни преси" - не е ли раничко
Като си поиграем и побудува, после по-лесно заспива. Безотказно е в слинга (а и удобно за мен), но и по други начини става.

Ами яд ме е на глупавата педи ,че уж като и казах ,че имам съмнения ,му бъркаше в устата,но си знае нейното още е рано. 
Весел ден на всички!
. Много съм несериозна в писането, обаче в четенето съм редовна. Видях , че вече има декемврийчета със зъбче, да са белички и здрави и по - лесно израстване на останалите. Аз също имам съмнения, че скоро и ние ще се сдобием със зъбче, защото се плюнчи много.
Втора седмица Йоан е много ревлив, писклив и мрънкащ. Не спи за повече от 30 мин. и през това време е неспокоен. Заспа я 22ч., събуди се в 3, после в 5 и заспа с голям рев в 9ч. И сученето вече не помага. Днес след 6тото предлагане прие да суче. Разхождам го из стаята, пея му, говоря му, той се засмее и веднага един рев... На ръба съм от отчаяние
Препоръчани теми