Окръжна болница - Варна -тема 4

• 81 378
  • 781
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Има нещо такова, в моята стая имаше момиче, чието бебче разви жълтеница още в първите 24 часа, тя беше нулева група, а мъжът и мисля А и изследваха групата на детето, за да видят дали се е получила тази несъвместимост. Не знам резултата обаче.

# 406
  • варна
оххххх аз съм  отрицателна кръвна група и сега не спирам да си мисля за глупости, ще се пръсна от притеснения вече

# 407
оххххх аз съм  отрицателна кръвна група и сега не спирам да си мисля за глупости, ще се пръсна от притеснения вече
Няма от какво да се притесняваш.Аз също съм отрицателна групаа. Имах мн лека бременност. Родиг здраво детенце с кръвната група на бащата,което наложи поставянето на ваксина анти д гамаглобулин и всичко е ок. При първа бременност няма проблем. При втора също-ако са ти поставили въпросната ваксина. Мисли позитивно. Няма нищо страшно. Медицината себе погрижила за всичко Simple Smile

# 408
  • варна
тая тая ваксина кога се слага?

# 409
тая тая ваксина кога се слага?
аз знам че е до 72 часа след раждане- Но много често гинеколозите практикуват като  профилактика и поставят една ваксина  в 28 г.с и после след раждането още една.

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 13:51 от sashaivo

# 410
  • варна
пак в тревога ме хвърлихте Sad((( на мен никой не ми е бил в 28 г.с такава ваксина Sad(

# 411
  • Варна
Месечинка виторога сега видях, че си родила! Честито момченце! Нека да е много здрав и щастлив  Simple Smile

# 412
  • Варна
Благодаря Hug

# 413
пак в тревога ме хвърлихте Sad((( на мен никой не ми е бил в 28 г.с такава ваксина Sad(
На мен също не са ми били профилактично. Биха ми я веднъж-на втория ден след раждането

# 414
Не се тревожи , важното е след като родиш живот и здраве да ти я поставят до 72 часа. Иначе тази, която я бият в 28 г.с. е наистина за презастраховане на самия лекар, тя не е задължителна.Просто го написах като информация, тя се поставя евентуално ако си започнала да образуваш антитела по точно ако нивата на антителата са високи. Но пак казвам важна е след като родиш защото при самото ражда става цялата

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 22:40 от sashaivo

# 415
Здравейте и от мен! Правя запис в темата, тъй като и аз съм се насочила да раждам в ОБ. Терминът ми е на 10.11. За сега съм се насочила към избор на лекар, но зависи доктора какво ще каже в последния месец.

Аз също съм с кръвна група 0-. Пуснаха ми изследване за антитела - не произвеждам такива и не са ми казвали, че 28 г.с. трябва да ми поставят ваксина, явно не е било нужно.

Бих искала да питам, откъде си купувате тези еднократни пелени, чаршафи, лигнини и пр. - от аптеката или от детските магазини?

# 416
  • Варна
Аз целия списък си накупих от един магазин на колхозния. Мисля че се казваше Бебе депо център или нещо такова в първият ред на блоковете с гаражи е. От там взех и дрехи и биберони и прах за пране и всичко за каквото се сетиш.

# 417
Благодаря kami2004  Grinning ! Страхотно е, че всичко може да се купи от един магазин, че хич не съм по обикалянето Laughing

# 418
Аз всичко купих от аптека  освен козметиката на хип-не предлагали. Само че е доста голяма нз дали в малките има всичко налично Simple Smile Аз пак да попитам -за отворените врати сега на 30ти от колко часа са?Вече ми е неудобно да звъня да питам защото миналата седмица два пъти забравях датата и звънях да проверявам Embarassed Бременен мозък #Crazy

# 419
Здравейте и от мен! Правя запис в темата, тъй като и аз съм се насочила да раждам в ОБ. Терминът ми е на 10.11. За сега съм се насочила към избор на лекар, но зависи доктора какво ще каже в последния месец.

Аз също съм с кръвна група 0-. Пуснаха ми изследване за антитела - не произвеждам такива и не са ми казвали, че 28 г.с. трябва да ми поставят ваксина, явно не е било нужно.

Бих искала да питам, откъде си купувате тези еднократни пелени, чаршафи, лигнини и пр. - от аптеката или от детските магазини?
Еднократните чаршафи ги има и в аптеките и в бебе борсите на колхозен пазар, лиглините от аптеките

Общи условия

Активация на акаунт